©Shutterstock
©Shutterstock

REZZIME DANA (petak): Težak početak sportskog vikenda

Vreme čitanja: 3min | pet. 26.11.21. | 23:20

Pogledajte ko vam je doneo novac 26. novembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO
ŠTUTGART - MAJNC (tip 2+, kvota 1,29) - rezultat 2:1

Posle više od mesec i po dana, kada su se survali na ivicu drugoligaškog ambisa, Švabe su našle put do pobede. Na Mercedes benc areni pao je Majnc.

Opširnije OVDE

S. MAKEDONIJA - ŠPANIJA (tip 2, kvota 1,02) - rezultat 65:94

Donekle se Makedonija još i držala u prvom poluvremenu, ali je Španija u drugom poluvremenu dodala gas, ubacila čak 29 poena u trećoj deonici i posle toga se više nije postavljalo pitanje pobednika.

Opširnije OVDE

BARSELONA - ŽALGIRIS (tip 1, kvota 1,07) - rezultat 96:73

Katalonci su očekivano odbranili dom, Palau Blaugranu od Zelenih iz Litvanije. Nakon 12 odigranih rundi u Evroligi oni drže čeonu poziciju, a Žalgiris poslednju. U dresu Barse istakao se Oriola sa 25 poena, dok je kod gostiju najefikasniji bio Tai Vebster sa 14.

PRECRTANO
VBA - N. FOREST (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 0:0

Hotorns je ove večeri zaćutao. Stadion u Vest Bromviču nije video niti jedan gol na ovom duelu u Čempionšipu u okviru 20. kola. A očekivalo se i da će se tresu mreže, ali i da će slaviti favorizovani domaćin koji se bori za plasman u Premijeršip. No sada još više zaostaje za vodećim dvojcem - Fulamom i Bornmutom.

C. ZVEZDA - UNIKS (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 78:98

Uniks je ubedljivo nadigrao crveno-bele i postavio novi klupski rekord po broju preciznih hitaca sa distance - 15! Iz 29 pokušaja za gotovo 52 odsto uspešnosti.

Opširnije OVDE

FORTUNA D. - HAJDENHAJM (tip 1, kvota 2,30) - rezultat 0:1

U drugom meču dana u Cvajti Fortuna iz Dizeldorfa je dočekala Hajdenhajm, a gosti su došli do celog plena pogotkom u nadoknadi vremena. Strelac je bio Lajperc u 92. minutu.

Opširnije OVDE

KALJARI - SALERNITANA (tip 0-1, kvota 3,20) - rezultat 1:1

U sudaru davljenika - gusto. Kaljari je bio blizu veoma važna tri boda sa kojim bi krenuo ka izlazu iz crvene zone, ali Salernitana nije želela da se preda pa je u 91. minutu izvukla bod.

Opširnije OVDE

BILBAO - GRANADA (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 2:2

Ni deset minuta nadoknade od strane sudije nije pomoglo domaćinu da potpuno preokrene i zadrži ceo plen u Baskiji. Atletik, koji je odlično otvorio sezonu u Primeri već duže vreme se opasno muči, što svedoči i večerašnji rezultat protiv jednog od najslabijih timova u ligi.

ŠTUTGART - MAJNC (tip 2, kvota 2,60) - rezultat 2:1

Pet kola u nizu Štutgart nije znao za pobedu, dok je Majnc u daleko boljem raspoloženju došao na utakmicu, sa dve pobede i dva remija za sobom. Međutim, jedno je papir, drugo je teren.

Opširnije OVDE

OLIMPIJA M. - OLIMPIJAKOS (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 72:93

Odličnu sezonu za sada ima Olimpijakos. Iako je poražen u derbiju od Panatinaikosa, može da bude prezadovoljan činjenicom da se dokopao pobede u gostima nad Olimpijom i to u Milanu.

Opširnije OVDE


tagovi

rezzime danabet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara