REZZIME DANA (sreda): Dame donosile sreću, kup utakmice razočaranja

Vreme čitanja: 3min | sre. 13.10.21. | 23:01

Pogledajte ko vam je doneo novac 13. oktobra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas

POGOĐENO

REAL MADRID W - BREIDABLIK W (tip 1, kvota 1,23) rezultat 5:0 (3:0)

Veoma ubedljivo i lako su fudbalerke Real Madrida savladale Islanđanke, a sve dileme bile su otklonjene već nakon prvog poluvremena i tri gola domaćeg tima. Madriđanke su drugom pobedom nastavile borbu sa Pari Sen Žermenom, dok je Breidablik posle dva kola bez osvojenog boda.

SANDERLEND - MANČESTER JUNAJTED M21 (tip 1, kvota 1,90) rezultat 2:1 (0:0)

Dajs je golom u 50. minutu načeo goste i rasplamsao igru, međutim samo sedam minuta kasnije Ikbal je odgovorio i doneo izjednačenje. Nada mladih Đavola trajala je do 66. minuta kada je Vearn doneo drugo vođstvo Sanderlendu i pobedu.

JUVENTUS W - ČELSI W (tip 2, kvota 1,30) rezultat 1:2 (1:1)

Fudbalerke Čelsija su povele u 31. minutu, ali je već u 37. Juventus izjednačio. Izjednačeni rezultat bio je na snazi do 69. minuta kada je Harder postigla gol za pobedu londonskog kluba.

SANTJAGO - BARNEČEA (tip 1, kvota 1,70) rezultat 2:0 (2:0)

Domaćin je vodeći pogodak postigao već u drugom minutu, a u završnici prvog poluvremena stigao je do drugog gola i tako trasirao put do pobede. Nastavak susreta nije doneo previše posla Santjagu koji je lako stigao do pobede i fenjeraša poslao kući praznih šaka.

DRUIDS - EJBERISTVID (tip 2, kvota 1,50) rezultat 0:1 (0:1)

Druidi su porazom od Ejberistvida nastavili niz loših rezultata. Kao momenat odluke ispostavio se gol Dženkinsa u 34. minutu koji je bio dovoljan da gosti stignu do trećeg trijumfa u sezoni.

KARLBERGS - GAMLA UPSALA (tip 1, kvota 1,12) rezultat 5:1 (2:1)

U duelu lidera i pretposlednjeg tima švedske Divizije 2, Karlbergs je rutinski opravdao ulogu favorita. Nakon dve lopte u mreži gosti su vratili tračak nade smanjivši zaostatak pred odlazak na odmor, ali je domaćin sa tri pogotka u nastavku režirao ubedljiv trijumf.

LINIERS - ŽUVENTUD UNIDA (tip 1, kvota 1,80) rezultat 3:0 (0:0)

Domaćin je fenomenalno otvorio sezonu, a novu u nizu pobeda ostvario je na svom terenu protiv Žuventuda. Liniers je otpor rivala slomio tek u završnici susreta, međutim posle vodećeg gola postignutog u 71. minutu rutinski je stigao do četvrte vezane pobede.

PRECRTANO

TIVERTON - DORČESTER (tip 1, kvota 1,62) rezultat 2:3 (0:0)

Rafal u nastavku susreta, nakon poluvremena mirnih mreža, završen je pobedom gostiju zahvaljujući Stenliju koji je tri puta uspevao da matira protivničkog golmana. Tiverton je sa dva gola održao neizvesnost i do poslednjeg trenutka gajio nadu makar u remi, ali je ostao praznih šaka na svom terenu.

KRUSADERS - BALIMENA JUNAJTED (tip 1, kvota 1,38) rezultat 1:1 (1:1) posle produžwetaka 2:3

Gol gostiju već u 6. minutu nagovestio je iznenađenje, a uprkos izjednačenju domaćina pred odlazak na odmor Balimena Junajted je izdržao do produžetaka i tako pokvario planove brojnih kladilaca. Gosti su potpuno iznenađenje režirali sa dva pogotka u produžetku kojma su eliminisali rivala iz Liga kupa.

BRAZILIENSE - RIO BRANKO (tip 1, kvota 1,35) rezultat 0:0 penalima 5:3

Domaćin nije uspeo da opravda ulogu favorita i slavi protiv Rio Branka. Borbeni gosti uspeli su da sačuvaju mirnu mrežu tokom 90 minuta i prilično namuče rivala iako su u 86. minutu ostali sa igračem manje. Na kraju putnika u narednu fazu kupa odlučili su penali na kojma su bolji bili igrači Braziliensea.


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara