REZZIME DANA (sreda): Mnogi neće spavati zbog Lukakua

Vreme čitanja: 3min | sre. 09.12.20. | 23:45

Pogledajte ko vam je doneo novac 9. decembra, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli...

ZAOKRUŽENO

BAJERN MINHEN – LOKOMOTIVA MOSKVA (tip 1, kvota 1,27), rezultat 2:0

Duže od sata odolevali su Rusi, ali čak i kad izađe sa kombinovanim sastavom Bajern je nemilosrdan kod kuće. Dokazali su to štoper Niklas Zule i rezervni napadač Čupo Motan, iako je pri rezultatu 0:0 Nikolićev tim istrčao nekoliko opasnih kontri.

Izveštaj pročitajte OVDE.

MANČESTER SITI - MARSELJ (tip 1, kvota 1,35), rezultat 3:0

Potrošio je domaćin prvo poluvreme, a da ništa konkretno nije uradio, mogao je čak i da bude u zaostatku, ali je VAR poništio gol Pajea, da bi u drugom stvari došle na svoje mesto. Početkom nastavka pogodio je Feran Tores, u završnici trijumf ubedljivim učinili Aguero i Sterling.

Izveštaj pročitajte OVDE.

REAL MADRID - MENHENGLADBAH (tip 1, kvota 1,73), rezultat 2:0

Mnogi su sumnjali u poštenje Madriđana i Borusije, ispostavilo se da nikakvih zakulisnih radnji nije bilo. Oba tima mogla su da prođu remijem, ali je kraljevski klub već do kraja prvog dela golovima Benzeme stekao veliku prednost, dok su Nemci morali da sačekaju remi u Milanu, pa kad je meč Intera i Šahtjora završen bez golova otišli su i oni u osminu finala.

Izveštaj pročitajte OVDE.

PARI SEN ŽERMEN – BAŠAKŠEHIR (tip 1, kvota 1,18), rezultat 5:1

Lak posao za prvaka Francuske u susretu odloženom zbog rasističkog ispada. Het-trik je postigao Nejmar, još dva gola dodao Mbape, posle meča predsednik PSŽ-a je nagovestio da bi obojica mogli da ostanu u Parizu, samim tim biće još ovakvih ili sličnih rezultata.

Izveštaj pročitajte OVDE.

SALCBURG – ATLETIKO MADRID (tip 2, kvota 2,10), rezultat 0:2

Odlična kvota uhvaćena je na tim Dijega Simeonea. Mogao je i remijem da prođe u narednu fazu, ali je na krilima Janika Fereire Karaska učinio to u velikom stilu. Belgijanac je junak gostovanja u Austriji, najpre je asistirao Ermosu pred kraj prvog, a u finišu drugog dela utakmice i sam postigao gol.

Izveštaj pročitajte OVDE.

NORIČ – NOTINGEM FOREST 2:1 (tip 1, kvota 1,83), rezultat 2:1

Jučerašnji kiks Bormuta iskoristio je Norič da još više uveća razliku na vrhu tabele Čempionšipa. Došao je Kanarincina u goste Notignem Forest i nije se dobro proveo, Sorensen i Buendija postarali su se za drugu vezanu pobedu na Kerou roudu.

PRECRTANO

INTER - ŠAHTJOR (tip 1, kvota 1,38), rezultat 0:0

Razočaranje na Meaci. Očekivalo je „pola Evrope“ pobedu izabranika Antonija Kontea, a na kraju ćorak. Ispao je Inter ne samo iz Lige šampiona, nego ni u Ligu Evrope neće preći. I za to je kriv – Romelu Lukaku. Nekoliko minuta pre kraja Belgijanac je presekao put lopti koju je ka golu uputio Aleksis Sančez i tako sprečio verovatnu pobedu domaćina.

Izveštaj pročitajte OVDE.

AJAKS – ATALANTA (tip 1, kvota 2,30), rezultat 0:1

Samo jedan ishod odgovarao je Holanđanima. Morali su da pobede da bi na tabeli pretekli Atalantu, ali u opreznoj utakmici i zahvaljujući defanzivnoj postavci gostiju velikih šansi nisu imali. Sve do 75. minuta kad se prilika ukazala Daviju Klasenu, ali je pucao očajno. I kazna je stigla, tako što je rezervista Murijel u 85. minutu odveo Boginju provincije u osminu finala.

Izveštaj pročitajte OVDE.

MIDTJILAND - LIVERPUL (tip 2, kvota 1,93), rezultat 1:1

Počelo je idealno. U prvom minutu poveo je Liverpul golom Salaha i delovalo je da čak i u šarenom sastavu može da zatvori takmičenje u grupnoj fazi pobedom, ali... Danski prvak je iz jedanaesterca stigao do zasluženog izjednačenja sredinom drugog poluvremena, mogao je i do preokreta.

Izveštaj pročitajte OVDE.

BRENTFORD – DERBI (tip 1, kvota 1,62), rezultat 0:0

Usled položaja na tabeli i razočaravajuće forme Derbija smatralo se da je Brentford bliži bodovima. Jeste domaćin imao više od igre, stvorio je dovoljno prilika za gol, ali mu je nedostajao završni udarac. Na kraju para karte i pad u Čempionšipu.


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara