REZZIME DANA (subota): Uspešan dan pokvarili Arsenal i Sevilja

Vreme čitanja: 4min | sub. 06.03.21. | 23:15

Pogledajte ko vam je 6. marta doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

BEŠIKTAŠ - GAZIJANTEP (tip 1, kvota 1,45) – rezultat 2:1

Iskoristili su fudbaleri Bešiktaša pad u formi Fenerbahčea i kiks Galatasaraja, pa su se osamili na vrhu tabele. Slavili su protiv Gazijantepa na Vodafon parku (2:1) i sa tri boda više od ekipe Fatiha Terima, pet od sastava Erola Buluta čekaju 30. kolo turske Super lige. Junak pobede bio je dvostruki strelac Vensan Abubakar, ali je i finišu i sreća pogledala Orlove.

Opširnije OVDE.

FAJENORD - VENLO (tip 1, kvota 1,25) – rezultat 6:0

Mukam a Fajenorda došao je kraj, a seriju loših rezultata klub iz Roterdama prekinuo je demoliravši Venlo na svom terenu. Prosuti bodovi na prethodnim koracima Fajenord su udaljili od AZ Alkmara i sna o Ligi šampiona, ali je gostovanje rivala koji je u velikoj krizi idealno poslužilo za podizanje samopouzdanja i vraćanje u trku za najsvetliju kontinentalnu pozornicu. Jens Tornstra otvorio je goste i otpočeo kanonadu koju je zapečatio Botegin.

Opširnije OVDE.

LION – SOŠO (tip 1, kvota 1,40) – rezultat 5:2

Ne blista Lion u francuskom prvenstvu, nije blesnuo ni u kupu, ali je napakovao drugoligašu pet komada. Otvorilo se Lionu, moglo je da pođe i po zlu. Dugo je Rudi Garsija strepeo. Konačan rezultat ne oslikava najbolje odnos snaga, žilavi Sošo dugo je odolevao, zagorčavao život prvoligašu i tek u finišu popustio. Denajer je imao ulogu spasioca.

BAJERN – DORTMUND (tip 1, kvota 1,70) – rezultat 4:2

Kada bilo koji klub na svetu posle samo desetak minuta primi dva gola, deluje totalno nesnađeno i ubijeno u pojam, predviđaju mu katastrofu, težak poraz u najmanju ruku. Samo Bajern kada gubi 0:2 ide ono čuveno: Samo polako, Bajern je to. I po ko zna koji put osetili su na svojoj koži Milioneri iz Dortmunda taj ludi pobednički DNK. Valjda najjači na svetu. Imali su dva gola viška, imali su igru, imali krila, da bi Alijanc arenu napustili kao pokisli.

Opširnije OVDE.

ŽIL VISENTE – PORTO (tip 2, kvota 1,45) – rezultat 0:2

Namestio je Porto sam sebi omču oko vrata i popeo se na stolicu. Čeka se samo skok. Gostovanje Žil Visenteu nije donelo novo samoubistvo čete Serža Konseisaa. Preživeli su Zmajevi i skočili do drugog mesta. To će i biti njihova bitka. Da još jednom ne prospu bodove postarali su se Mateus Uribe i Serž Konseisao.

Opširnije OVDE.

JUVENTUS – LACIO (tip 1, kvota 2,05) – rezultat 3:1

Najbolji meč u sezoni odigrao je Alvaro Morata, koji je pokazao ogromnu energiju, postigao dva gola i zabeležio asistenciju, a veliku podržku imao je i u nezadrživom Federiku Kjezi. Aktuelna generacija Juventusa pretila je da postane tim koji se krio iza imena i fudbalskih mogućnosti Kristijana Ronalda, ali je večerašnji meč sa Lacijem u Torinu mnogima poslužio da dokažu kako ne zavisi baš sve od fenomenalnog Portugalca. Ekipa Andree Pirla je imala snage da preokrene prednost protiv Lacija i dođe do pobede koja bi mogla da joj bude od ključnog značaja u finišu sezone.

Opširnije OVDE.

BREST – PSŽ (tip 2, kvota 1,25) – rezultat 0:3

Protutnjali su Sveci kroz Brest, bili su u prepoznatljivom modu kada jedu protivnike. Supersonični Kilijan Mbape napunio je baterije, vozao je čuvare i trasirao Svecima put do osmine finala. Kada Kilijan Mbape ima svoj dan, a večeras je bio u elementu, na prste jedne šake mogu se nabrojati igrači sposobni da se uhvate sa njim u koštac i zatvore mu prilaze ka golu. Mbape je bio početak kraja Brestovih nadanja.

Opširnije OVDE.

OSASUNA - BARSELONA (tip 2, kvota 1,60) – rezultat 0:2

Barselona je uradila ono što je bilo do nje - pobeda, treća u nizu, ponovo bez primljenog gola. I eto Katalonaca na samo dva boda zaostatka u odnosu na lidera. Posle laganih 2:0 u Pamploni protiv Osasune - tima koji je prošle sezone oba puta odoleo Barsi, 2:2 i 2:1 - četa Ronalda Kumana s mirom čeka sutrašnji Madrilenjo koji bi u potpunosti mogao da zakomplikuje trku za titulu. Posle šest utakmica u nizu na kojima je tresao mreže rivala Lionel Mesi danas je postio, ali nisu Đordi Alba i Ilaiš Moriba.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

ELČE - SEVILJA (tip 2, kvota 1,72) – rezultat 2:1

Veliki kiks Sevilje i korak unazad u borbi za Ligu šampiona. Imali su Andalužani zicer da povećaju prednost u odnosu na prve pratioce, međutim poraženi su po prvi put od Elčea (1:2) još od 1977. godine. Tim koji se grčevito bori za opstanak i koji spada u najneefikasnije ekipe u La ligi, dao je dva gola drugoj najboljoj odbrani u razmaku od svega šest minuta.

Opširnije OVDE.

BARNLI - ARSENAL (tip 2, kvota 1,95) – rezultat 1:1

Gostovanja na Tarf Muru uglavnom su bila prilika da sastava sa Emirata osvojio tri boda, ali ovoga puta mora da se zadovolji jednim (1:1). Dobra partija ekipe iz Londona, ali sve je novom brljotinom upropastio švajcarski reprezentativac. Posle dva velika trijumfa protiv Benfike u Ligi Evrope i Lestera u šampionatu, Kleretsi su ni krivi ni dužni sprečili Arsenal da dođe do treće vezane pobede u nizu.

Opširnije OVDE.


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara