Ilustracija, ©Reuters
Ilustracija, ©Reuters

REZZIME DANA (utorak): Čelsi i Valensija do važnih pobeda

Vreme čitanja: 4min | sre. 08.07.20. | 00:02

Pogledajte ko je 7. jula doneo novac, a ko je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

KRISTAL PALAS - ČELSI (tip 2, kvota 1,50) - 2:3

Odličan meč i prava revija golova i odličnih poteza na Selhurst Parku. Čelsi je zaslužio bodove, iako ih je grčevito čuvao u samo finišu, gde ga je pogoledala sreća i ostavila na putu koji vodi u Ligu šampiona. Plavci su savladali domaći Kristal Palas sa 3:2, čime su preskočili Lester na tabeli i zaseli na treće mesto Premijer lige - 3:2 (2:1).

Opširnije OVDE.

BRENTFORD - ČARLTON (tip 1, kvota 1,33) - 2:1

Nije ovo dobro počelo jer je Čarlton stigao do prednosti u 8. minutu kada je Bone pogodio i tako se otišlo na pauzu. Ali, u drugom poluvremenu je Brentford pojačao ritam i na kraju je uspeo da preokrene. Benrahma je pogodio iz penala u 75. minutu, a onda je Pinok u 85. minutu doneo trijumf.

VOTFORD - NORIČ (tip 1, kvota 1,70) - 2:1

Sjajno fudbalsko veče bilo je i u Votfordu, gde je domaćin posle preokreta savladao poslednjeplasirani Norič i napravio važan korak ka opstanku u elitnom rangu takmičenja - 2:1 (1:1). Gosti su vodili golom Emilijana Buendije još od četvrtog minuta, ali je domaći brzo izjednačio preko Grega Dosona. Ali, pravi spektakl se čekao sve do 55. minuta, kda je pomalo zaboravljeni Dani Velbek ponovo potvrdio klasu.

Opširnije OVDE.

VALENSIJA - VALJADOLID (tip 1, kvota 1,80) - 2:1

Očajna serija Valensije umalo se nastavila, ali ovoga puta na Mestalji protiv Valjadolida spas je stigao u poslednji čas. Mučili su se Slepi miševi sve do 89. minuta kada je sevnula levica Lija Kangina koji je Vorovoj ekipi konačno doneo trijumf - 2:1 (1:0). Posle porođajnih muka...

Opširnije OVDE.

GRASHOPERS - LOZANA (tip 1, kvota 1,50) - 4:0

Ovo je bio više nego dobar tip. Grashopers je na vreme pogodio, Ruan da Silva je bio precizan sa penala u 25. minutu utakmice, a onda je do kraja Grashopers nastavio da rešeta, dao je tri gola u nastavku i prelomio meč. Ubedljiv kec je došao, odlično ste tipovali.

BAŠAKŠEHIR - DENIZLI (tip 1, kvota 1,35) - 2:0

Bašakšehir krupnim koracima gazi ka istorijskom šampionskom trofeju. Ekipa Okana Buruka savladala je Denizli na svom terenu sa 2:0, pa sada ima pet bodova više od drugoplasiranog Trabzona, koji će sutra biti pod ozbiljnim pritiskom protiv Antalije. Domaćin je pitanje pobednika rešio sredinom drugog poluvremena.

PRECRTANO

LEĆE - LACIO (tip 2, kvota 1,38) - 2:1

Lacio je bio u seriji od 21 prvenstvene utakmice bez poraza, osvojio je 55 od mogućih 63 boda, a onda ga je pauza isekla na vrhuncu forme. Kada se sezona nastavila, bio je to neprepoznatljiv Lacio. Ni nalik onome pre korone. Rimljani su u pet utakmica od nastavka sezone poraženi na tri, dve su pobedili uz mnogo muke i zahvaljujući srećnim preokretima, a večeras su se i definitivno oprostili od snova o Skudetu. Lacio je poražen na gostovanju davljeniku Lećeu (1:2) i Juventus sada može bezbrižno da odigra nastavak sezone i potvrdi devetu uzastopnu titulu.

Opširnije OVDE.

SELTA - ATLETIKO MADRID (tip 2, kvota 1,90) - 1:1

Nekada nije dovoljno ni kada pogodiš u 1. minutu utakmice. Tu lekciju je večeras naučio Atletiko Madrid na gostovanju Selti. Alvaro Morata je dao gol u 52. minutu, ali Selta je uspela do kraja meča da se oporavi i dođe do boda, jako važnog u borbi za opstanak - 1:1 (0:1).

Opširnije OVDE.

ARSENAL - LESTER (tip 1, kvota 2,30) - 1:1

Arsenalova serija je završena. Nakon tri ostvarene pobede bez primljenog gola Tobdžije su u uzbudljivoj završnici ostale bez dva boda protiv Lestera. Sa druge strane, Lisice su došle do boda, koji će im pomoći da stanu na noge i nastave žestoku borbu za plasman u Ligu šampiona, gde im je možda i mesto nakon svega prikazanog u dosadašnjem toku sezone - 1:1 (1:0).

Opširnije OVDE.

MILAN - JUVENTUS (tip 2, kvota 2,20) - 4:2

Milan je večeras odigrao utakmicu kakvu nije godinama i u spektakularnom stilu nokautirao Juventus na San Siru! Rosoneri su posle dugo, dugo vremena pružili partiju za pamćenje i razbili ljutog rivala velikim preokretom u potpuno ludom drugom poluvremenu sa šest golova. Milan je u 62. minutu gubio 0:2, ali je za manje od 20 minuta preokrenuo na konačnih 4:2 i udario Juventusu šamar kakav Stara dama ne pamti u susretima sa velikim rivalom. 

Opširnije OVDE.


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara