REZZIME DANA (utorak): Real i Siti bez greške, utihnuo napad Kardifa

Vreme čitanja: 4min | uto. 16.03.21. | 23:11

Pogledajte ko vam je doneo novac 16. marta, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

MANČESTER SITI - MENHENGLADBAH (tip 1, kvota 1,25) – rezultat 2:0

Kao nož kroz puter - tako je Mančester Siti prošao kroz dvomeč osmine finala Lige šampiona sa Borusijom iz Menhengladbaha (2:0 i 2:0 na Puškaš areni u Budimpešti). I to je verovatno najbolji način da se opiše stav dva tima u večerašnjem revanšu. Gvardiolini momci bili su naoštreni da potvrde prolaz među osam; Rozeova četa mekana, mlitava, bez pravog otpora, s krvlju daleko ispod tačke ključanja. Epilog svega: nemoć nemačkog tima kakva se ne viđa svaki dan na ovom nivou takmičenja. I pogotovo ne u ovoj fazi.

Opširnije OVDE.

REAL MADRID - ATALANTA (tip 1, kvota 2,45) – rezultat 3:1

Atalanta je sama sebi slomila nadu na stadionu Alfredo di Stefano u 34. minutu, kada je Marko Sportijelo napucao loptu u Luku Modrića, a ovaj ovomogućio Karimu Benzemi da dovede domaćina u vođstvo. Real je plasman u četvrtfinale Lige šampiona overio još na isteku časa igre zahvaljujući Serhiju Ramosu, kada je poveo sa 2:0, što je već tada bilo nedostižno za goste. Atalanta je uspela da ublaži poraz preko Luisa Murijela, ali je konačan rezultat meča postavio Marko Asensio u 85. minutu.

Opširnije OVDE.

ROTERAM - VOTFORD (tip 2, kvota 1,70) – rezulat 1:4

Votford je bio više nego ubedljiv na gostovanju Roteramu, a nesuđeni Zvezdin igrač Filip Sinkernagel je bio prva figura meča. Sa dve asistencije trasirao je pobedu Stršljenovima, koji su se domogli druge pozicije.

Opširnije OVDE.

EMPOLI - PORDENONE (tip 1, kvota 1,45) – rezultat 1:0

Gazi Empoli ka povratku u Seriju A i po svemu sudeći niko ih neće zaustaviti. U prvenstvu je doživeo samo jedan poraz i to u novembru. Direktna promocija je sve bliže, a da Empoli ostvari 14. ligaški trijumf postarao se defanzivac gostiju u 88. minutu.

MIDLZBRO – PRESTON (tip 1, kvota 2,00) – rezultat 2:0

Mogao bi Midlzbro da se uključi u borbu za plej-of i opasno zakuva situaciju. Tim sa severa zemlje je došao do trećeg trijumfa u poslednja četiri meča. Iskoristio je Midlzbro slabu formu Prestona i ugrabio ceo plen. U tome mu je pomogao defenzivac gostiju Džordan Stori, koji je smestio loptu u svoju mrežu, a pobedu je potvrdio Markus Tavernije.

PITERBORO – PORTSMUT (tip 1, kvota 1,98) – rezultat 1:0

Teški dani za Portsmut. Pompiji su pre nekoliko dana poraženi od Salforda u finalu EFL trofeja, koje se nije odigralo prošle sezone zbog pandemije virusa korona, a zatim su pretrpeli neuspeh i u Ligi 1. Ozbiljan udar na klupske ambicije. Portsmut je vezao četvrti poraz i ispao iz zone plej-ofa. Visoko se kotirao, a sada je pitanje da li će ući u doigravanje za Čempionšip. Piterboro se trijumfom učvrstio na drugoj poziciji, a kada odigra zaostali meč, mogao bi da se poravna sa liderom Halom.

MONCA – REĐANA (tip 1, kvota 1,45) – rezultat 2:0

Monca je učinila ono što je morala kako bi se vratila na drugu poziciju – slavila na domaćem terenu. Pobeda u svom dvorištu zalečila je rane iz prošlog kola. Ređana je bila idealan protivnik. Tim u slaboj formi sa srozanim samopouzdanjem i poroznom odbranom. Svaki propust kaznili su domaćini. Po gol u oba poluvremena bio je dovoljan za rutinski trijumf.

PRECRTANO

BEŠIKTAŠ - BAŠAKŠEHIR (tip 1, kvota 1,80) – rezultat 2:2 /3:2 posle produžetaka/

Međusobni susret Bešiktaša i Bašakšehira ove sezone ne može da protekne bez goleade. Dva puta je u ligi Bešiktaš tukao Bašakšehir, oba puta bilo je 3:2, baš kao i večeras. Utakmica nije mogla da prođe bez drame u završnici, timovima je bilo malo 90 minuta da odluče pobednika, pa se ušlo u produžetke, a tamo je Kajl Larin novim golom pogurao Orlove do finala. Dupla kruna i dalje je u igri za istanbulskog velikana.

DERBI – BRENTFORD (tip 2, kvota 2,05) – rezultat 2:2

Brentford je napravio korak unazad. Četa Tomasa Frenka nije smela sebi da dopusti ispuštanje dva boda. Imao je Brentford dva gola prednosti, ponovo je pogodio Ajvan Toni, ali mu ta prednost nije bila dovoljna. Puleni Vejna Runija su u završnici preko Siblija stigli do izjednačenja i bitnog boda u borbi za opstanak.

KARDIF – STOUK (tip 1, kvota 2,45) – rezultat 0:0

Posle niza mečeva na kojima je Kardif rešetao, usledila su dva bleda izdanja Plavih ptica. Prvo je Votford odneo ceo plen iz Velsa, a potom se i Stouk kući vraća sa jednim bodom. Ne može Stouk ni gore, ni dole, ali je ovim remijem pokvario planove Kardifa, koji je sve dalje od plej-ofa.


tagovi

rezzime danaklađenje rezzime tipovanjasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara