Rezzime jučerašnjeg dana (petak): Isplatilo se verovati u Totenhem i Pazarce

Vreme čitanja: 4min | sub. 16.12.23. | 08:04

Pročitajte ko vam je doneo novac 15. decembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

NOTINGEM FOREST – TOTENHEM (tip 2, kvota 1,80) – rezultat 0:2

Totenhem je podigao glavu iznad vode, Totenhem je izašao iz krize! Posle ubedljive pobede nad Njukaslom prošlog vikenda nedelje, londonski klub je samo pet dana kasnije upisao još jednu, znatno teže ostvarenu na gostovanju Notingem Forestu u 17. kolu Premijer lige i bodovno se izjednačio sa Mančester Sitijem na četvrtoj poziciji.

Opširnije OVDE.

NOVI PAZAR – RADNIČKI SURDULICA (tip 1, kvota 1,55) – rezultat 2:1

Novi Pazar je sa dva gola u prvom delu susreta trasirao put ka pobedi nad Radnikom u 19. kolu Mozzart Bet Superlige 2:1 (2:0), u utakmici odigranoj pred praznim tribinama Gradskog stadiona neobično efikasnoj ako se gleda istorija njihovih ranijih borbi za bodove. U poslednje vreme u vojevanjima dva tima mreže se nisu često tresle, čak i kada su uslovi bili kudikamo bolji. Srećom pa nije bilo kiše, koja je dan ranije gotovo neprestano padala u gradu na Jošanici i Raški, te su se večeras stvorili kakvi-takvi uslovi za igru. Samo 24 sata ranije postavljalo se pitanje hoće li se igrati fudbal ili vaterpolo.

Opširnije OVDE.

VESTERLO – EPEN (tip 1, kvota 1,75) – rezultat 2:0

Zapao je Vesterlo u veliku krizu, ali polako izlazi iz nje. Vezao je dva trijumfa u Župiler Pro ligi i pobegao u mirnu luku. Ipak, i dalje ne može da bude sasvim spokojan. Dobio je meč vredan "šest bodova", a čovek odluke bio je Nikolas Madsen. Dva precizna hica u razmaku od šest minuta pokosila su Epen.

VAREGEM – SERANŽ (tip 1, kvota 1,60) – rezultat 2:1

Mogao bi Varegem ubrzo da se vrati u elitni rang belgijskog fudbala. U dobroj je poziciji, igra odlično i što je najvažnije pobeđuje. Čak i kada ne igra sjajno. A, protiv Seranža nije bilo. Gubio je sve do 85. minuta, kada je Tambedu izjednačio, da bi Janik Kapel u dubokoj nadoknadi pogodio za tri boda.

VILJEM II – HELMOND (tip 1, kvota 1,40) – rezultat 4:1

Sigurno korača Viljem ka povratku u Erediviziju, a sada je ubedljivo pobedio protiv 13. na tabeli Helmonda. Jedan od strelaca za domaći tim bio je 35-godišnji fudbaler iz DR Konga Žeremi Bokila, koji je nekada žario i palio rumunskom ligom u dresu Petrolula.

SION – ŠAFHAUZEN (tip 1, kvota 1,33) – rezultat 2:1

Ostao je domaćin lider švajcarske druge lige, pošto je nakon preokreta trijumfovao protiv fenjeraša Šafhauzena. Gost je poveo golom Marka Marlekua, ali je onda na scenu stupio Srbin sa švajcarskim pasošem Dejan Šorgić. Iskusni igrač dao je gol za pobedu u 64. minutu.

PRECRTANO

ĐENOVA – JUVENTUS (tip 2, kvota 1,95) – rezultat 1:1

Mnogo je kritika javnosti trpeo napad Juventusa zbog statističkih paramtera koji ukazuju na slabu realizaciju kreiranih šansi, a da one nisu neosnovane tim Masimilijana Alegrija pokazao je i u duelu 16. kola Serije A. Samo bod osvojili su Bjankoneri na gostovanju protiv Đenove 1:1, a heroj navijača na stadionu Luiđi Feraris Đozep Martines odbranio je udarac brazilskog defanzivca Bremera u 89. minutu i tako ostavio Grifone neporaženim protiv velikog favorita.

Opširnije OVDE.

MONAKO – OLIMPIK LION (tip 1, kvota 1,75) – rezultat 0:1

Mlaki, malokrvni, beživotni. Bili su takvi, mesecima nisu znali za pobedu u Ligi 1. Dotakao je dno Lion, ali i uspeo da se otisne i krene ka površini. I, ne, ne mora baš uvek i sve sam Aleksandre Lakazet. Mogu i bez njega. Ako nisu verovali da je tako nešto moguće, posle gostovanja u Kneževini im se razdanilo.

Opširnije OVDE.

MENHENGLADBAH – VERDER (tip 1, kvota 2,05) – rezultat 2:2

Ne blista Menhengladbah u gostima, ali je kod kuće popravio učinak i zahvaljujući partijama pred svojim navijačima pobegao iz donjeg doma. Tri trijumfa nanizali su izabranici Herarda Seoanea na Borusija parku uoči 15. kola Bundeslige, bili na dobrom putu da udare četvrtu recku Rafaela Santos Borea, ali je Verder u finišu pobegao sa giljotine i prekinuo mini-seriju Kotlova.

Opširnije OVDE.

KAMBUR – AZ ALKMAR II (tip 1, kvota 1,42) – rezultat 1:2

Mladi tim AZ Alkmara priredio je iznenađenje i pobedio na gostovanju Kamburu 2:1, a oba gola dao je 21-godišnji Rikuenio Keval. Kambur je sada šesti i sve je dalje od pozicija koja direktno vode u Erediviziju.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara