Rezzime jučerašnjeg dana (petak): Ljubav za Pajea i Marselj, animozitet Arsenalu

Vreme čitanja: 3min | sub. 24.04.21. | 07:12

Pogledajte ko vam je 23. aprila doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

REMS - MARSELJ (tip 2, kvota 2,25) - rezultat 1:3

Kada je Dimitri Paje u svom elementu, onda i Marselj može da sanja evropske snove. Jeste Horhe Sampaoli preporodio tim sa juga Francuske, posle podbačaja sa Viljašom Boašom, ali svetla pozornice biće ove večeri usmerena ka sjajnom ofanzivcu.

Opširnije OVDE

REMS - MARSELJ (tip GG, kvota 1,85) - rezultat 1:3

Gosti su gotovo rutinski završili posao, oslanjavši se na principe igre Horhe Sampaolija. Nije bilo umiranja u lepoti, viška pasova, velikog poseda lopte. Ali je Marselj bio direktan i ubitačan.

Opširnije OVDE

AUGZBURG - KELN (tip 2, kvota 2,80) - rezultat 2:3

Fantastično prvo poluvreme za Jarčeve u kom su mogli da vode i više od 3:0 umalo nije prosuto u nastavku. Uspeli su, ipak, izabranici Fridhelma Funkela da se konsoliduju i upišu drugu pobedu od njegovog dolaska na klupu.

Opširnije OVDE

MEDIJAŠ - DINAMO B. (tip 1, kvota 2,85) - rezultat 4:1

Rizičan, ali nadasve isplatljiv ovog keca na ovaj par iz Rumunije doneo je sreću onome ko je poslušao naš današnji savet. Bilo kako bilo, ubedljiva pobeda domaćina protiv pridošlica iz prestonice i prolaz kvote 2,85.

VILJEM II - RKC (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 1:0

Grčevita borba dva rivala koji pokušavaju da izbegnu zonu ispadanja. Za sada su tik iznad nje, a Viljem II je danas obavio lavovski posao sa ova tri osvojena boda protiv jednog od glavnih konkurenata za opstanak.

PRECRTANO

ESTORIL - KAZA PIA (tip 1, kvota 1,43) - rezultat 1:1

Tamo gde se činilo da je tipovanje na keca večeras najbliže prolasku, desilo se ovo. Podela plena u Portugaliji 2 i to na terenu ubedljivo vodećeg tima. Koji se očigledno već opustio zbog jasnog povratka u Primeiru.

ARSENAL - EVERTON (tip 1, kvota 2,20) - rezultat 0:1

U uvodnom meču 33. kola Everton je minimalnim rezultatom slavio u Londonu, po prvi put posle 25 godina, mada je moglo da bude i ubedljivije, makar za gol. 

Opširnije OVDE

ARSENAL - EVERTON (tip GG, kvota 1,80) - rezultat 0:1

Još jedno razočaranje za ekipu MikelaArtete, koja je novim neuspehom definitivno ispala iz trke za mesto u Ligi Evrope, od kojeg je sada udaljena devet bodova. O Ligi šampiona ni da ne pričamo.

Opširnije OVDE

KARLSRUE - VIRCBURGER (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 2:2

Virburgeru ne gine treća liga. Zakucan je za dno i samo čudo može da ga spasi u poslednja tri kola, ali tim iz Bavarije uspeva da iz runde u rundu odloži neizbežno.

Opširnije OVDE

BRAUNŠVAJG - AUE (tip 1, kvota 2,45) - rezultat 0:2

Aue je pobedom na gostovanju Braunšvajgu praktično obezbedio opstanak tri kola pre kraja. Potrebna mu je još samo matematička potvrda, jer tim iz Saksonije ima 12 bodova, ali i dve utakmice više od Sandhauzena.

Opširnije OVDE


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara