©Shutterstock
©Shutterstock

Rezzime jučerašnjeg dana (petak): Podbacili favoriti...

Vreme čitanja: 3min | sub. 17.04.21. | 06:53

Pogledajte ko vam je 16. aprila doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

FARENSE - SPORTING (tip 2, kvota 1,62) – rezultat 0:1

Na jedvite jade, ali Sporting se vratio pobedama i stremi ka tituli. Jedini pogodak na meču postigao je Pedro Gonsalveš u 35. minutu, mada su Lavovi morali posao da završe mnogo ranije. No, kad je ovakav dan za klađenje, pogotku se u zube ne gleda…

PITERBORO - NORTEMPTON (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 3:1

Jedan od retkih favorita koji nije razočarao. Jeste se Nortempton držao dobro celo poluvreme praktično, ali je ubrzo sve došlo na svoje. Piterboro je opet poveo na početku drugog dela, a onda dokrajčio posao i sprečio da se ovaj dan pretvori u potpunu havariju…

KAMBUR - HELMOND (tip 1, kvota 1,18) - rezultat 4:1

Kambur je opravdao očekivanja i odradio rutinski posao, mada je počelo klimavo. Naime, gosti su poveli u 25. minutu i naizgled začinili utakmicu, a na kraju su ipak samo nabili bes kod domaćina i doživeli debakl. Već do poluvremena rezultat se okrenuo, a do kraja bilo je to baš ubedljivo.

LAFNIC - DORNBIRN (tip 1, kvota 1,53) - rezultat 8:0

Pravo gaženje u režiji Lafnica, gde praktično već od 24. minuta nije bilo dileme oko toga ko će uzeti pobedu. U tom momentu domaćin je imao dva gola prednosti, a vođstvo se samo uvećavalo. Do poluvremena razlika je iznosila tri, a do kraja susreta mreža gostiju se usijala...

PRECRTANO

RB LAJPCIG - HOFENHAJM (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 0:0

Iz kola u kolo se verovatno svi ljubitelji fudbala, izuzev pristalica Bajerna, nadaju da bi Lajpcig mogao da zakomplikuje šampionsku trku u Nemačkoj. Imaju Bavarci određene probleme, muke sa povredama, ispali su iz Lige šampiona, pa se stekao utisak da bi posle 29. kola stvari mogle da postanu interesantnije. Ipak, Lajpcig se postarao da Bajern bez pritiska uđe u meč sa Volfsburgom, kako je a svom stadionu remizirao sa Hofenhajmom - 0:0.

Opširnije OVDE.

LIL - MONPELJE (tip 1, kvota 1,75) - rezultat

Pred start sezone delovalo je nemoguće da neko drugi bude prvak Francuske, a da to ne bude Pari Sen Žermen. Lil se odlično držao, ali evo kisknuo je po drugi put na poslednje četiri utakmice i to će dati šansu Svecima da napadnu prvo mesto. Lil je dočekao jako nezgodni Monpelje i to mu se obilo o glavu - 1:1 (0:1).

Opširnije OVDE.

BEŠIKTAŠ - ANKARAGUDŽU (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 2:2

Fudbaleri Bešiktaša su u 35. kolu turske Super lige dočekali Ankaragudžu, ali nisu uspeli da dođu do nove pobede. Borbeni gosti su imali dva gola zaostatka, Ante Kulušić je u dva navrata tresao sopstvenu mrežu, ali su odigrali hrabro i u poslednjih pola časa stigli do boda i tako spaleli Orlove na putu do titule - 2:2 (1:0).

Opširnije OVDE.

EVERTON - TOTENHEM (tip 2, kvota 2,35) - rezultat 2:2

Ako je ovako otvoren ciklus sa jedanaest uzastopnih dana programa engleskog fudbala, onda možemo da zamislimo šta nas sve čeka do kraja! Everton i Totenhem su otvorili 32. kolo Premijer lige uz pravu goleadu na Gudisonu i remi (2:2) u kojem su glavne uloge imali Gilfi Sigurdson na jednoj i Hari Kejn na drugoj strani.

Opširnije OVDE

MADERVEL - MORTON (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 0:0

Razočarao je Madervel zaista jer je imao dobru šansu da ceo posao odradi već posle 90 minuta. Ali, nije. Štaviše, Madervel je odigrao jako loše i praktično za 90 minuta imao samo jedan šut u okvir gola, a Morton je čak bio i bliži pobedi. Verujemo da bi vam i to lakše palo od rezultata 0:0...

REDING - KARDIF (tip 1, kvota 2,10) - rezultat 1:1

Luda utakmica Redinga i Kardifa. Sve do poslednjih 10 minuta nije se ništa događalo, delovalo je da će biti mršava podela bodova bez ijednog gola. Na kraju se ispostavilo da je došlo do podele bodova, ali rezultatom 1:1 (0:0). I to tako što se Reding provukao kroz iglene uši.

Opširnije OVDE.


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara