undefined
undefined

Rezzime jučerašnjeg dana (sreda): Bazelova katastrofa, razočarali Lajpcig i Inter

Vreme čitanja: 3min | ned. 24.01.21. | 07:20

Pogledajte ko vam je 23. januara doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

ROMA - SPECIJA (tip 1, kvota 1,55) - 4:3

Paulo Fonseka je bio pod velikim pritiskom dočekao današnji meč sa Specijom, ali je uspeo da zadrži glavu iznad vode, zahvaljujući prisebnom kapitenu Lorencu Pelegriniju. Roma je došla do željena tri boda u potpuno neizvesnoj utakmic, pa će naredne dane Fonseka verovatno iskoristiti da reši situaciju u svlačionici sa nedezadovoljnim igračima - 4:3 (1:1)

Opširnije OVDE.

SEVILJA - KADIZ (tip 1, kvota 1,58) - 3:0

En Nesiri je prvi gol postigao u 35. minutu, drugi samo četiri minuta kasnije, a het-trik je kompletirao nakon sat i kusur vremena igre. Prilikom ovog poslednjeg pogotka Marokanac je pokazao pokazao koliko je zapravo "gladan" golova. On se dosplovno popeo na leđa štoperu Kadiza i preko njega glavom zakuvao za 3:0.

Opširnije OVDE.

ALAVES - REAL MADRID (tip 2, kvota 1,65) – 1:4

Kraj neprijatnosti za Real Madrid. Bez Zinedina Zidana, koji je u izolaciji zbog virusa korona, Kraljevski klub je napravio pravu reakciju u pravom trenutku i na krilima raspoloženog Karima Benzeme došao do važne pobede u Vitoriji nad Alavesom - 4:1 (3:0).

Opširnije OVDE.

PSV - RKC (tip 1, kvota 1,26) - 2:0

Ima PSV uspona i padova, a čini se da su Filipsovci u usponu forme, pa se samim tim penju i na tabeli. Doduše, večeras nisu imali nešto mnogo težak zadatak jer im je u goste došao RKC, a tim iz Ajndhovena je to rešio rutinski - 2:0 (1:0).

Opširnije OVDE.

FJORENTINA - KROTONE (tip 1, kvota 1,80) - 2:1

Rane od napuljske "šestice" zalečene su. Nije bilo blistavo, nije bilo na nivou kakvom u Firenci teže, ali nakon prošlonedeljnog masakra pobedi se u zube ne gleda: Fjorentina - Krotone 2:1. Srpski reprezentativac Dušan Vlahović pružio je još jednu dobru partiju. Postigao je gol u 32. minutu koji će, ispostaviće se, rešiti pitanje pobednika.

Opširnije OVDE.

ASTON VILA - NJUKASL (tip 1, kvota 1,60) - 2:0

U zaostaloj utakmici Aston Vila je lako ubacila Svrake u lonac, uključila ringlu i završila posao protiv Njukasla već u prvom poluvremenu. Možemo da kažemo da je tim iz Birmingema odradio rutinski ovu utakmicu i sa nova tri boda se popeo na tabeli Premijer lige - 2:0 (2:0).

Opširnije OVDE.

MONAKO - MARSELJ (tip 1, kvota 1,98) - 3:1

Olimpik Marselj ni posle pete utakmice u 2021. godini ne zna za trijumf. Izabranici Andrea Viljaša-Boaša uprkos odličnom startu u režiji Nemanje Radonjića, pali su u nastavku susreta sa Monakom i porazom u 21. kolu (1:3) nastavili su seriju susreta u kojima su ostali praznih šaka.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

UDINEZE - INTER (tip 2, kvota 1,72) - 0:0

Inter nije u potpunosti uspeo da se nametne u Udinama kao dominantan tim na terenu, što ga je na kraju i koštalo gubitka dva važna boda. Zebre su igrale onoliko koliko su mogle i koliko im je trebalo, a da su imale nešto više sreće u pojedinim situacijama mogle su i do sva tri boda.

Opširnije OVDE.

MAJNC - RB LAJPCIG (tip 2, kvota 1,52) - 3:2

Posebnu pažnju privukao je poraz Lajpciga na gostovanju Majncu kojim je pa će Bajern protiv Šalkea imati priliku da se odvoji na sedam bodova prednosti. Domaćin je do tek druge pobede u prvenstvu stigao na krilima dvostrukog strelca Niakatea koji je dva puta neutralisao vođstvo Lajpciga, a potpuni preokret režirao je Bariero u 50. minutu.

Opširnije OVDE.

BAZEL - CIRIH (tip 1, kvota 2,00) - 1:4

Cirih je potpuno izdominirao ovaj meč, da Bazel gotovo da nije imao šansi. Na utakmici je palo pet golova, a nijedan nije pao pre 67. minuta kada je Komer pogodio u svoju mrežu. Potom je Cirih poveo s 2:0, a onda je u poslednjih 10 minuta dao još dva komada i tu rešio utakmicu.


tagovi

rezzimerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara