undefined
undefined

Rezzime jučerašnjeg dana (sreda): Oborene tri sigurice

Vreme čitanja: 3min | čet. 23.06.22. | 08:01

Pogledajte ko vam je 22. juna doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

KAŠIMA - OMIJA ARDIJA (tip 1, kvota 1,32) – rezultat 3:0

Za razliku od Jokohame, Kašima se nije izblamirala. Već posle 16 minuta bilo je 1:0, na početku drugog dela Suziki je duplirao vođstvo koje je Kašima čuvao sve do poslednjeg minuta utakmice, kada je postavljen konačni rezultat.

KAVASAKI - TOKIO VERDI (tip 2, kvota 1,48) – rezultat 0:1

Fudbaleri Tokio Verdija mogli su svakako da posao odrade mnogo brže, ali važno je da dvojka može da se zaokruži. Jedini gol na utakmici viđen je u 39. minutu i gosti su do kraja uspeli da održe mininalac vredan još jednog pogotka u japanskom kupu.

AL AHLI KAIRO - GAZI AL MEHAL (tip 1, kvota 1,32) - rezultat 2:1

Umalo da se dogodi još jedan kiks u režiji velikog favorita za pobedu i kluba čiji ste trijumf iščekivali. Al Ahli je uspeo sa kreča da postigne gol već u 12. minutu, a onda je usledilo zatišje sve do pred istek punog časa igre kada su gosti poravnali rezultat. Na kraju se preokret za pobedu dobili u trećem minutu nadoknade!

RIGA – AUDA RIGA (tip 1, kvota 1,18) – rezultat 1:0

Malo šta vam je večeras išlo rutinski, zato ste morali da se nervirate i zbog utakmice gde nijedan drugi ishod osim pobede domaćina nije smeo da dođe u obzir. Riga je ne na mišiće, već na čistu sreću došao do pobede i to posle autogola u 80. minutu. Mogli ste lako da padnete na najmanju kvotu na ovoj listi.

ISTERN KOMPANI – PIRAMIDS (tip 2, kvota 1,32) – rezultat 0:3

Jedna od retkih utakmica gde niste morali da se trošite psihički. Piramids je već na poluvremenu završio veći deo posla, pošto je imao 2:0 u rukama. Taj rezultat ostao je aktuelan sve do nadoknade vremena, kada je razlika dodatno uvećana.

ENGLESKA M19 – SRBIJA M19 (tip 1, kvota 1,48) – rezultat 4:0

Englezi su umeli da kazne ponovo kritičnu igru Orlića u odbrani i pobedili 4:0 (2:0), a izabranicima Aleksandra Jovića nije odgovarao ni ishod duela Izrael - Austrija (4:2). Poraz od Engleske i pobeda Izraelaca ostavili su Srbiji samo teoretsku šansu da se domogne polufinala. Prilično malu... Da bi se ona ostvarila, našem timu u poslednjem kolu grupne faze potrebna je pobeda nad Austrijom s najmanje šest golova razlike, ali i poraz Izraela od Engleske, kojoj je dovoljan remi za prvo mesto.

Opširnije OVDE.

ŽALGIRIS – DŽIUGAS (tip 1, kvota 1,12) – rezultat 2:1 

Domaćin je blickrigom na startu drugog poluvremena stigao do vođstva od 2:0, da bi Džiugas uspeo u 75. minutu da prepolovi minus i tako najavi blagu dramu. Srećom, nije je bilo jer je Žalgiris dominirao terenom i nije dozvolio da se dogodi još jedan kiks.

PRECRTANO

JOKOHAMA - TOČIGI (tip 1, kvota 1,30) – rezultat 0:2

Bruka Jokohame! Najigraniji par dana nije prošao pošto je Točigi počistio teren sa domaćinom u drugom poluvremenu. Kofom hladne vode polio je sve Kanbe golom u 58. minutu, a kao da to nije bilo dovoljno Žuninjo je u nadoknadio stavio tačku... 

KUPS - OULU (tip 2, kvota 1,43) – rezultat 2:1

Nije vam se dalo da i ovde zaokružite pogodak. Oulu je prvi poveo već posle 24 minuta, ali se u drugom delu sve okrenulo u korist Kupsa. I to praktično u uvodnih 15 minuta nastavka, kada su Gabrijel Bispo i Vajrinen doneli potpuni zaokret. Oulu od toga nije uspeo da se oporavi.

RADŽA KAZABLANKA – OLIMPIK SAFI (tip 1, kvota 1,37) – rezultat 2:3

Poraz koji niko nije očekivao. Radža je dvaput uspevala da povede i to već u prvom poluvremenu, ali su uporni gosti pronalazili način ne samo da uzvrate udarac, već i da nadigraju apsolutnog favorita! Sve se okrenulo protiv Radže kada je Al Makazi zaradio direktan crveni karton. Od tada Safi preuzima kontrolu i rešava utakmicu, na vašu žalost.


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara