Rezzime jučerašnjeg dana (sreda): Varljiva aprilska sreća

Vreme čitanja: 4min | čet. 11.04.24. | 07:57

Pročitajte ko vam je doneo novac 10. aprila, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

VBA - ROTERAM (tip 1, kvota 1,22) - rezultat 2:0

Drozdovi su svakom narednom utakmicom sve bliži osiguravanju plasmana u baraž za Premijer ligu. Posle rutinskog trijumfa nad fenjerašem Roteramom, tim sa Hotornsa zauzima peto mesto na tabeli Čempionšipa, što je devet više od sedmoplasiranog Koventrija. Strelci za Veest Bromvič bili su Brendon Tomas Asante i Džon Svift.

IPSVIČ - VOTFORD (tip 1, kvota 1,48) - rezultat 0:0

Da je početak sezone ovakav rezultat ne bi bio okarakterisan kao kiks domaćeg tima, ali pošto je Ipsvič sada u borbi za Premijer ligu, ovakav ishod protiv nezainteresovanog Votforda ne zadovoljava. Uprkos remiju, Ipsvič je i dalje drugi sa bodom više od Lidsa. Do kraju su ostala još četiri kola.

ATLETIKO MADRID - DORTMUND (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 2:1

Kada Liga šampiona stigne do četvrtfinala, onda i one najmanje razlike između klubova prave razliku, a one velike odlučuju prolazak u polufinale. Odbrana Borusije Dortmund večeras je u Madridu napravila dve kardinalne greške, koju je navala Atletiko Madrida umela surovo da kazni i napravi korak ka samoj završnici Lige šampiona. Taj korak je vrlo lako mogao da postane nedostižan za popularne Milonere, s obzirom na to da su Jorgandžije imale dva gola prednosti i nekoliko šansi da razreši pitanje plasmana u narednu fazu takičenja, ali se sastav Edina Terzića podigao iz pepela i golom Sebastijana Alea u 81. minutu utakmice u potpunosti promenio utisak, ali i startne pozicije pred revanš na užarenom Vestfalenu - 2:1 (2:0).

Opširnije OVDE.

FERENCVAROŠ - DIOŽĐER (tip 1, kvota 1,25) - rezltat 2:1

Nastavio je Ferencvaroš šetnju ka tituli i naplatio novi kiks Pakša da se odalji nadvocifreni plus. Pobedu domaćina najavio je Varga već u prvom minutu, aSevikjan je 20 minuta kasnije udvostručio prednost. Gosti su se golom u nastavku vratili u igru, ali nisu mogli da izbegnu poraz.

PITERBORO - PORT VEJL (tip 1, kvota 1,48) - rezultat 3:0

Duel tima koji je kandidat za plasman u Čempionšip i ekipe koja je u grčevitoj borbi za opstanak doneo je očekivani epilog. Otpor rivala domaćin je slomio u nadoknadi prvog poluvremena, a potom je u nastavku rutinski dovršio posao sa još dva pogotka.

ŽALGIRIS - TRANSINVEST (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 2:0

Susret lidera i fenjeraša u Litvaniji pripao je favoritu bez mnogo neizvesnosti. Žalgiris je načeo mrežu gostiju u 14. minutu, a tačku je stavio tek u 84. kada je Bopesu pogodio za 2:0.

PRECRTANO

PARTIZAN - VOŽDOVAC (tip 1, kvota 1,32) - rezultat 1:1

U Ubu su Grobari strepeli do polovine drugog poluvremena, protiv Grafičara drhtali sve dok nije okončana penal serija, da bi u drugom susretu sa Voždovcem u samo sedam dana tim patio skoro celo prvo poluvreme, u završnici drugog, a onda se boljim izvođenjem jedanaesteraca plasirao među četiri najbolja tima u državi.

Opširnije OVDE.

PSŽ - BARSELONA (tip 1, kvota 2,10) - rezultat 2:3

Ako Barselona bude, recimo, došla do finala Lige šampiona – ne mora čak ni da osvoji trofej – odluka Ćavija Ernandesa da usred sezone najavi ostavku na leto ispostavila bi se kao čista genijalnost. Jer, njegov tim je bukvalno počeo da igra pravi fudbal onog momenta kada je trener rekao da – odlazi. Sve kockice u igri Barselone skoro da su se potpuno složile kao u nekoj pazli, počele su da se ređaju pobeda za pobedom i to uz atraktivnu, brzu, tačnu i jasnu igru. Pariz se uverio večeras: Barselona, ovako poletna, prava je sila u nastajanju, iako nisu su svi baš golobradi, ima i onih iskusnih, prekaljenih igrača, koji znaju kako se osvajaju veliki trofeji.

Opširnije OVDE.

BIRMINGEM - KARDIF (tip 1, kvota 1,95) - rezultat 0:1

Birmingem tone ka nižem rangu,a susret sa Kardifom delovao je kao slamka spasa. Ipak, gost koji je u bezbednoj sredini tabele produbio je muke rivala odnevši ceo plen. Trenutak odluke viđen je u 65. minutu kada je Bouler postigao jedini gol na susretu.

OLIMPIJA - RADOMLJE (tip 1, kvota1,40) - rezultat 2:2

Oba poluvremena utakmice u Ljubljani donela su isti scenario - Olimpija je sticala rano vođstvo, a potom dopuštala protivniku da se vrati u život. Gol za drugo izjednačenje ispostavio se kao poslednji na susretu te su rivali odneli po bod.


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara