Rezzime jučerašnjeg dana (sreda): Vrlo neprijatno sa Zenitom, Seltikom i Ludogorecom

Vreme čitanja: 4min | čet. 27.08.20. | 08:09

Pogledajte ko vam je 26. avgusta doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDEpogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO:

KARABAG - ŠERIF (tip 1, kvota 1,60) – rezultat 2:1

Lagan plasman u narednu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona izborio je Karabag, koji je sa 2:1 kod kuće savladao moldavski Šerif. Strelac prvog gola za Azere bio je Uroš Matić, sa penala, a Emreli je u drugom delu duplirao razliku, nedostižnu za tim iz Tiraspolja. Jesu gosti zapretili pred kraj, ali prave opasnosti po tikete nije bilo.

Opširnije OVDE.

SUDUVA – MAKABI TEL AVIV (tip 2, kvota 1,70) – rezultat 0:3

Najlakše pogođen par na tiketu. Izraelci su prošlog leta doživeli težak slom u evropskim kvalifikacijama i bili su rešeni da im se to ovog puta ne ponovi. Kroz Letoniju su protutnjali sa 3:0, na radost svih koji su odigrali dvojku.

DINAMO BREST - SARAJEVO (tip 1, kvota 1,80) – rezultat 2:1

Tamo gde je stao BATE Borisov, nastavlja novi prvak Belorusije Dinamo Brest. Posle fantastičnog izdanja protiv Astane u prvom kolu (6:3), Dinamo je izbacio i Sarajevo I prošao u 3. kolo kvalifikacija. Istina, prvak BiH je odigrao jako dobar meč, jednom je uspeo da se vrati posle primljenog gola, ali kada je Dijalo u 49. minute doneo prednost Dinamu od 2:1, Sarajevo nije uspelo da ponovo stane na noge.

Opširnije OVDE

LOKOMOTIVA ZAGREB – RAPID (tip 2, kvota 1,70) – rezultat 0:1

Kratko je trajalo oduševljenje Hrvata što imaju dva predstavnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Večeras su ostali bez jednog, pošto je Lokomotiva na svom terenu izgubila od bečkog Rapida – 1:0. Bili su Austrijanci bolji tokom većeg dela utakmice, a Kari možete da zahvalite što ste zaokružili ovu dvojku na tiketu.

HELSINKI - SJK (tip 1, kvota 1,33) – rezultat 2:0

Prijatan vetar stigao je iz Finske. Jedan lagani kec, baš onako kako je i kvota sugerisala. Helsinki je u 13. minute poveo protiv bivšeg prvaka SJK I čuvao tu prednost do 15 minuta pre kraja, kada je drugim golom rešio pitanje pobednika.

AL AHLI KAIRO – EL GUNA (tip 1, kvota 1,22) – rezultat 1:0

Nije moglo napetije! Kvota 1,22 na keca, a pobedonosni gol je pao u petom minutu sudijske nadoknade! Istina, od 63. minuta Al Ahli je imao igrača manje i kada se činilo da su sve lađe potonule, možda je koji tiket i zgužvan, u 95. minutu Mohsen se našao na pravom mestu u pravo vreme i pogodio za 1:0, za pobedu.

PRECRTANO:

LEGIJA - OMONIJA (tip 1, kvota 1,60) – rezultat 0:0 (0:2)

Bili su Poljaci favoriti, mnogi su tog keca stavili na tiket, ali klub iz Varšave je još jednom pokazao da je totalno nepredvidiv kada je Evropa u pitanju. Istina, ni Kiprani nisu baš mačiji kašalj. Posle 90 minuta bilo je 0:0, tiketi su tu već pali, a u produžetku je Omonija sa dva gola našla put do 3. kola kvalifikacija.

DINAMO MOSKVA – ZENIT (tip 2, kvota 1,85) – rezultat 1:0

Našao se neko i Zenitu da stane na rep. Šampion Rusije je nanizao 23 utakmice u prvenstvu bez poraza, računajući prošlu i ovu sezonu, ali je Dinamo našao način kako da obori prvaka – 1:0. Imao je Zenit sve četiri pobede u prva četiri kola, ali je u prestonici progutao gorku pilulu. Najzaslužniji za to je Toni Šunjić, koji je u 40. minutu postigao jedini gol na meču.

Opširnije OVDE.

LUDOGOREC – MIDTJILEND (tip 1, kvota 2,55) – rezultat 0:1

Kako razočaranje u Razgradu. Kao i pre pet godina, opet je Ludogorec zastao u drugom eliminacionom kolu na putu ka Ligi šampiona. Te 2015. brideo je šamar od moldavskog Milsamija, a sad je Ludu šumu posekao neuporedivo jači tim, Midtjiland (1:0). Tek je sad jasno zbog čega su na stadionu „Rajko Mitić“ odahnuli kad su saznali da neće igrati sa prvakom Danske, već sa Tiranom u ovoj fazi takmičenja.

Opširnije OVDE.

SELTIK - FERENCVAROŠ (tip 1, kvota 1,33) - rezultat 1:2

Šok u Glazgovu! Baš ozbiljan šok, ali samo jedan u nizu večeras. Posle Legije i Ludogoreca (zagrebački Dinamo provukao se s igračem manje i to tek posle penala), u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona eliminisan je i Seltik. Mada je nadigran u gotovo svim elementima fudbalske igre mađarski šampion Ferencvaroš načanio je pravo malo čudo i slavio sa 2:1! Kakav je odnos snaga bio u Škotskoj najbolje će ovi podaci: šutevi u gol 28:7 za domaćina; posed lopte 70:30. Ali na Seltikovu žalost broje se isključivo golovi, a Fradi je pogodio skoro sve što je šutnuo u okvir gola.

Opširnije OVDE.



tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara