REZZIME jučerašnjeg dana (subota): Lajpcig i Bilbao pokvarili sve

Vreme čitanja: 4min | ned. 12.05.24. | 08:57

Pročitajte ko vam je doneo novac 11. maja, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

TOTENHEM - BARNLI (tip 1, kvota 1,33) - rezultat 2:1

Totenhem je na novom Vajt Hart Lejnu slavio rezultatom 2:1 posle preokreta i ozbiljnih muka na kojem se našao u najvećem delu susreta. Uz neprijatnu vest da Ričarlison nije u stanju da pomogne saigračima zbog povrede lista na poslednjem treningu pre utakmice, Pevci su imali ogromnu sreću jer Barnli nema kvalitet da izdrži 90 minuta u visokom intenzitetu što im je olakšalo da dođu do rezultatskog zaokreta i pobede.

Opširnije OVDE.

FULAM - MANČESTER SITI (tip 2, kvota 1,20) - rezultat 0:4

Kakav Haland, kakav Foden, Gvardiol je Sitijev vođa puta ka novoj tituli! Nestvarno kakvog je Gvardiola napravio golgetera od Gvardiola. Hrvatski reprezentativac, kojem je španski trener našao mesto u timu na poziciji levog beka, postao je stalna opasnost po protivnički gol. Fulam je to danas najbolje osetio, jer je od četiri gola Građana, Gvardiol postigao dva. Za još jedan veliki korak neboplavih ka novoj šampionskoj kruni – 4:0.

Opširnije OVDE.

EVERTON - ŠEFILD JUNAJTED (tip 1, kvota 1,42) - rezultat 1:0

Everton je stigao do četvrtog trijumfa u poslednjih pet ligaških utakmica, odnosno do 13 od maksimalnih 15 bodova čime je definitivno značajno popravio utisak. Karamele su ostvarile minimalnu pobedu (1:0) nad Šefild Junajtedom koji je odavno bukirao kartu za Čempionšip u koji se vraća posle godinu dana. Strelac jedinog pogotka na meču bio je Abdulaj Dukure na asistenciju Dominika Kalverta Luina već posle pola časa.

Opširnije OVDE.

MILAN - KALJARI (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 5:1

Konačno malo radosti za navijače Milana. Ili ipak ne? Fudbaleri milanskog tima su u 36. kolu na svom stadionu savladali Kaljari, ali je najubedljivija pobeda ekipe Stefana Piolija (5:1) u aktuelnoj sezoni ostala u senci nezadovoljstva koje su najvatrenije pristalice kluba iskazale prema upravi.

Opširnije OVDE.

ESTORIL – SPORTING (tip 2, kvota 1,40) – rezultat 0:1

Iako je u prošlom kolu obezbedio titulu, Sporting nije nezainteresovano ušao u utakmicu sa Estorilom. I pored toga što je na teren istrčao u izmešanom sastavu, novi šampion Portugalije uspeo je da savlada takođe nezainteresovanog domaćina, koji je uprkos porazu već obezbedio opstanak. Lisabonskom timu je trijumf doneo rezervista Paulinjo pogotkom u 81. minutu.

GRANADA – REAL MADRID (tip 2, kvota 1,58) – rezultat 0:4

Trofej u Primeri overen u prethodnom kolu uticao je da se fokus Reala preusmeri na Ligu šampiona i finale protiv Borusije Dortmund. Do susreta sa Milionerima na rasporedu šampiona Španije našla su se četiri susreta na domaćoj pozornici, a izabranici Karla Ančelotija rutinski su precrtali prvi savladavši Granadu 4:0 prilično promešanih karata.

Opširnije OVDE.

DINAMO – OSIJEK (tip 1, kvota 1,33) – rezultat 1:0

Rijeka je današnjim porazom u Varaždinu (1:3) pripremila sve uslove za večerašnje veliko slavlje na Maksimiru. Osijek se dobro držao više sat vremena, ali na kraju je ipak poklekao. Kombinovali su Modri u levom uglu terena, lopta je došla do iskusnog Josipa Mišića, ovaj je centrirao oštro, a na pravom mestu našao se kapiten Arijen Ademi i razgalio blizu 20.000 ljudi na Maksimiru - 1:0 u 72. minutu. Ispostavilo se, gol vredan nove titule.

Opširnije OVDE.

NOTINGEM FOREST – ČELSI (tip 2, kvota 1,95) – rezultat 2:3

Plavci sa Stamford Bridža mogu komotno da se podvedu kao tim koji igra najluđe utakmice u Premijer ligi! Trijumf nad Junajtedom (4:3) i Evertonom (6:0), pa šamarična o Arsenala (0:5), a onda gaženje Vest Hema (5:0), pa totalno luda utakmica protiv Notingem Forest i pobeda rezultatom 3:2 nakon preokreta u samom finišu na Siti Graundu.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

RB LAJPCIG - VERDER (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 1:1

Lajpicg je morao da juri gol zaostatka posle poklona Sajvalda u 36. minutu i Šeško je posle ravno sat vremena fudbala doneo poravnanje, ali je domaćin ostao bez goriva jer do kraja utakmice nije imao nijednu izglednu šansu! Štaviše, Verder je u dubokoj nadoknadi bio nadomak pobede ali je Jens Štage propustio priliku da dokrajči rivala. Svakako, vama je Lajpcig izbio novac iz džepa.

Opširnije OVDE.

BILBAO – OSASUNA (tip 1, kvota 1,45) – rezultat 2:2

Sekunde su delile fudbalere Osasune od prvog trijumfa posle mesec dana, moraće ipak još da se strpe i čekaju. Za to treba da 'zahvale' golmanu Serhiju Ereri koji se propisno obrukao bukvalno u poslednjim trenucima meča. U trenutku kada je Osasuna imala 2:1 u rukama Bilbao je u jednom od poslednjih napada uspeo da izvuče bod i rezultat 2:2 posle jako čudne situacije

Opširnije OVDE.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara