Rezzime jučerašnjeg dana (subota): Mučeni Bajern mnoge razočarao

Vreme čitanja: 4min | ned. 07.04.24. | 08:14

Pogledajte ko vam je 6. aprila doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

MILAN – LEČE (tip 1, kvota 1,35) – rezultat 3:0

Ne može da stigne Inter, ali teško će i njega Juventus stići. Milan bi u finišu prvenstva mogao da ostane bez rezultatskog motiva pošto se ušuškao između najvećih rivala, na drugoj poziciji koju je učvrstio ubedljivom pobedom protiv Lečea na otvaranju subotnjeg programa 31. kola Serije A - 3:0 (2:0).

Opširnije OVDE.

BRAJTON – ARSENAL (tip 2, kvota 1,65) – rezultat 0:3

Daleko od toga da su Galebovi postali Arsenalovo topovsko meso, uprkos ubedljivoj pobedi (3:0) fudbaleri londonskog kluba su i večeras imali poteškoća sa timom Roberta de Zerbija na Ameksu sve dok ga nisu načeli iz penala, ali niko u taboru kluba iz prestonice neće za to mariti, posebno u trenucima dok njihov tim učestvuje u šampionskoj trci kakva dugo nije viđena u Premijer ligi.

Opširnije OVDE.

KRISTAL PALAS – MANČESTER SITI (tip 2, kvota 1,37) – rezultat 2:4

Mančester Siti se definitivno oporavio od remija protiv Arsenala, pošto se posle Aston Vile poigrao sa Kristal Palasom. Bilo je na kraju 4:2, a moglo je i moralo da bude 8:1 ili 9:1. Čisto zbog fudbalske estetike.

Opširnije OVDE.

LESTER – BIRMINGEM (tip 1, kvota 1,30) – rezultat 2:1

Malo je falilo da Lester ponovo skrene s puta i kiksne, a onda se pojavio Stefi Mavididi i nastavio da opravdava svaki cent od uloženih 7.500.000 evra, koliko je plaćeno Monpeljeu prošlog leta. Sam se našao na daljoj stativi, Englez poreklom iz Demokratske Republike Kongo, stuštio se ispred gologlavog Džona Radija, iskoristio centaršut Turčina Junusa Akguna i pogodio za potpunu ludnicu na King Pauer stadionu.

Opširnije OVDE.

PSV – AZ ALKMAR (tip 1, kvota 1,45) – rezultat 5:1

Ekipa Martena Martensa primila je pet golova i na drugoj utakmici zaredom. Posle poraza od Herkalesa 5:0 pre tri dana, sada je nastradala i protiv budućeg šampiona PSV-a 5:1. Došlo je do kraha svih snova navijača kluba iz Alkmara, o tome da njihovi ljubimci mogu da zaigraju u Ligi šampiona prvi put posle 14 godina. Izvesno je da će Tvente sa trećeg mesta u kvalifikacije za elitno takmičenje.

Opširnije OVDE.

TVENTE – FORTUNA SITARD (tip 1, kvota 1,40) – rezultat 2:0

Klub iz Ensheda maksimalno je iskoristio novi poraz AZ Alkmara i pobegao mu na čak osam bodova. Domaćin je poveo autogolom Sadika Fofane u 52. minut, a konačan rezultat postavio je veteran Riki Van Volfsvinkel pred sam kraj utakmice. Do kraja sezone u Erediviziji ostalo je još samo pet kola, tako je Tvente na pragu osvajanja trećeg mesta i plasmana u kvalifikacije za Ligu šampiona.

PRECRTANO

HAJDENHAJM – BAJERN (tip 2, kvota 1,37) – rezultat 3:2

Bavarci su nastavil nemiliceda prosipaju bodove, iako je posle prvih 45 minuta delovalo da će pobedom očuvati matematičke šanse makar kolo duže. Pogocima Kejna Gnabrija minhenski tim je u završnih sedam minuta prvog poluvremena stigao do osetne prednosti, međutim nedovoljne čak ni za bod.

Opširnije OVDE.

KLERMON – PSŽ (tip 1, kvota 1,20) – rezultat 1:1

Da li je i u kolikoj meri, ili nije žreb bio naklonjen pariskom klubu, krajnje je diskutabilno. Barselona je ove sezone igrala od sjaja do očaja, međutim konsolidovala se nakon što je Ćavi Ernandes obznanio da će na leto napustiti Kataloniju. Kako god, neće Pari Sen Žermenu biti nimalo jednostavno da se domogne polufinala u zbog toga je Luis Enrike odlučio da čuva najbolje za prvi meč sa Blaugranom. Ipak, od plana je morao da odstupi, gubio je protiv fenjeraša Klermona i vadio se. Bruku su sprečili Kilijan Embape i Gonsalo Ramos – 1:1 (0:1).

Opširnije OVDE.

BRAGA – ARUKA (tip 1, kvota 1,43) – rezultat 0:3

Sam finiš sezone biće tranzicioni period za ekipu iz Kamenoloma. Nikako da se Braga okane sudbine četvrtog kluba u Portugali, a to se ni ove takmičarske godine neće promeniti. Sedmoplasirana Aruka održala je čas fudbala, a dva gola dao je Rafa Muhika.

BILBAO – MAJORKA (tip 1, kvota 1,80) – rezultat 1:1

U finalu španskog kupa očekivano je viđen tvrd duel. Klub sa Baleara nije osvojio nikakav trofej od 2003. godine, dok je na San Mames dva puta stigao trofej Superkupa (2015. i 2021), ali se na Kup Kralja čeka od 1984. Majorka je povela golom Danija Rodrigesa u 21. minutu, ali je produžetku Baskijcima doneo Oihan Sanset u 50. minutu. U vreme pisanja teksta u toku su bili produžeci.


tagovi

Internet klađenjeklađenjesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara