Rezzime jučerašnjeg dana (utorak): Polovičan učinak

Vreme čitanja: 3min | sre. 22.05.24. | 07:36

Pogledajte ko vam je 20. maja doneo novac, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

CRVENA ZVEZDA - VOJVODINA (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 2:1 (1:0)

Strahovlada traje! Crvena zvezda je posle osvojene sedme uzastopne titule u Mozzart Bet Superligi vezala i četvrtu duplu krunu u nizu, pošto je u spektakularnom meču na novootvorenom Lagatoru evropskim ritmom slomila hvale vredan otpor inače vrlo dobre Vojvodine i trijumfom od 2:1 potvrdila da joj u Srbiji jednostavno nema ravnog.

Opširnije OVDE

FLORA - KURESARE (tip 1, kvota 1,42) - rezultat 1:0 (0:0)

Nije bilo previše zanimljivo, samo jedan gol, ali onaj koji najviše odgovara našim kladiocima koji su odigrali keca. Flora je povela tek u 88. minutu i tako došli do pobede.

KOPAVOGUR - VALUR (tip 2, kvota 1,35) - rezultat 1:2 (0:0)

Posle sporog prvog poluvremena gde nisu viđeni golovi. Prštalo je u nastavku. Gosti su poveli, ali je domaćin ubrzo izjednačio. Ipak, na kraju je Džonson golom u 79. minutu doneo pobedu Valuru.

BENEVENTO - SASARI (tip 1, kvota 2,00) - rezultat 1:0 (1:0)

Samo jedan gol, ali sasvim dovoljan da zaokružimo ovaj par. talia je bio strelac za Benevento u 22. minutu i to mu je bilo dovoljno da bude heroj ovog meča jer gosti nisu uspeli da ugroze domaćina.

AL AHLI - BANI JAS (tip 1, kvota 1,32) - rezultat 2:1 (1:1)

Klub iz Dubaija je došao do pobede koju smo i očekivali, ali bilo je znatno teže jer su gosti poveli u 14. minutu. Ipak, kako je utakmica odmicala tako je i domaćin pojačavao pritisak koji se isplatio. Do izjendaćenja su došli u 35. minut, a onda prava drama. Al Ahil dolazi do pobede u sedmom minutu nadohnade.

PRECRTANO

BAZEL - IVERDON (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 0:0

Očekivali smo mnogo bolji i ofanzivniji Bazel. Posebno jer je domaćin imao penal u sedmom minutu koji nisu realizovali. Na kraju utakmica bez golova koja nama nikako nije odgovarala, ali i to je fudbal. Idemo dalje.

LUCERN - LOZANA (tip 1, kvota 1,33) - rezultat 1:2 (0:2)

Veliko iznenađenje u Švajcarskoj. Posebno kada se vidi kvota. Lozana je povela ubedljivo u prvom poluvremenu kada je Mahmud postigao dva gola u dva napada u 14. i 15. minutu. Tada je meč bio i rešen iako je domaćin u drugom poluvremenu postigao jedan gol, ali više od toga nisu mogli.

ORHUS - KOPENHAGEN (tip 2, kvota 1,37) - rezultat 3:2 (3:1)

Još jedno iznenađenje, ali u Danskoj. Očekivali smo rutinsku pobedu Kopenhagena, a desilo se ptpuno suprotno. Da stvar bude čudnija, Kopenhagen je i poveo već u 13. minutu. Međutim, posle toga potpuna dominacija Orhusa i Madsena koji je sa het trikom u prvom poluvremenu doneo veliku pobedu domaćinu.

ARARAT JERMENIJA - ŠIRAK (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 1:1 (0:0)

Poveo je Ararat u 68. minut. Izgledalo je da će otići do rutinske pobede, ali umesto toga su kiksnuli u odbrani u 80. minutu što su gosti iskoristili da izjednače i postave konačan rezultat.

NAC BREDA - EMEN (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 1:1 (1:0)

Još jedan nerešen rezultat koji nam nije odgovarao. Očekivali smo pobedu domaćina koji je poveo u 38. minutu, ali posustao u samom finišu. Tačnije gosti su iz penala u 82. izjednačili. Posle toga nije bilo dovoljno vremena za ozbiljniji pokušaj Nac Breda.


tagovi

sportsko klađenjerezzime danabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara