Rezzime jučerašnjeg dana (utorak): Premijerligaške zablude

Vreme čitanja: 4min | sre. 03.04.24. | 07:57

Pogledjate ko vam je doneo pare, a ko vas je prodao 2. aprila

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

GALATASARAJ - HATAJ (tip 1, kvota 1,18) , rezultat 1:0

Nije ubedljiv kao na startu, daleko od toga da rutinira rivale, ali iznova Galatasaraj pronalazi načine da dođe do pobede. Reći će mnogi - tako se osvaja titula. A, lider turskog šampionata naslovu prvaka države još je bliži posle nove, teško izvojevane pobede nad Hatajem - 1:0 (1:0).

EKSCELZIOR - PSV (tip 2, kvota 1,15), rezultat 0:2

Prvi poraz u sezoni u domaćem prvenstvu PSV Ajndhoven je doživeo minulog vikenda u gostima protiv NEC-a (1:3) i svi su iščekivali da vide kako će to da utiče na ekipu. Da li će joj uliti nesigurnost, uzdrmati redove pred finiš prvenstva, a posebno su u Roterdamu bili zainteresovani, jer je Fajenord to iskoristio da priđe na sedam bodova zaostatka. Ali, taj poraz Filipsovce nije ni takao. Kako su igrali tokom cele sezone, tako su se večeras prošetali kroz Roterdam, gde Ekscelzior nije uspeo da zaustavi PSV i time pomogne svom gradskom rivalu. Lider holandskog šampionata je slavio sa 2:0 i za još jedan korak se primakao osvajanju titule. Prve od 2018. godine.

BORNMUT – KRISTAL PALAS (tip 1, kvota 1,90), rezultat 1:0

Jedan, ali vredan gol postigao je Bormut. Verovali ste u keca i solidnu kvotu od 2,15. Verovali ste i na kraju vam se to isplatilo, pošto se morali da strepite do 79. minuta. Tada je gol postigao Klajvert i ulepšao vam dan.

ABHA – AL NASR (tip 2, kvota 1,22), rezultat 0:8

O ovom meču ne treba mnogo pisati. Sve govori konačan rezultat. Ostaće upamćeno da je Kristijano Ronaldo postigao het-trik za poluvremne. Abha je bila kao na strelištu, pošto se pored Ronalda razigrao i Mane.

AL HILAL – AL AKHOD (tip 1, kvota 1,08), rezultat 3:0

Nije bilo neizvesnosti u ovom meču. Mogli ste da se zavalite i uživate. Već u 16. minutu Al Hilal je pogotkom Al Šehrija poveo i onda ubrazavao kada mu je bilo potrebno. Sve je rešeno sredinom drugog poluvremena kada je pogodio Malkom.

JUVENTUS - LACIO (tip 1, kvota 1,80), rezultat 2:0

Zdrav, prav, za dobar fudbal oran! Takav nam je Dušan Vlahović potreban za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj za dva i kusur meseca. Pogotovo sada kada je pitanje koliko će Aleksandar Mitrović biti spreman... I baš takav Vlahović, tek oporavljen od povrede leđa, bio je večeras u prvoj utakmici polufinala Kupa Italije protiv Lacija. Sa sjajnim kretnjama, dobrom kontrolom lopte i na kraju – „smrtonosan“. Pogodak srpskog asa pečatirao je pobedu Juventusa i širom mu otvorio vrata finala Kupa – 2:0. Revanš će se igrati 23. aprila u Rimu, dok drugi polufinalni par čine Atalanta i Fjorentina.

LION - VALANSIJAN (tip 1, kvota 1,18), rezultat 3:0

Remi protiv Remsa za vikend nije mnogo uzdrmao fudbalere Liona, koji su samo tri dana kasnije obezbedili plasman u finale domaćeg Kupa pošto su rutinski savladali Valensijan rezultatom 3:0 (0:0).Lavovi su došli do prvog meča za trofej jednog takmičenja posle četiri godine, odnosno tada finala domaćeg Liga kupa. Sada će za pehar Lavovi igrati protiv boljeg iz duela Pari Sen Žermena i Rena koji je na programu u sredu.

PRECRTANO

NJUKASL - EVERTON (tip 1, kvota 2,05), rezultat 1:1

Sve ono što je za petnaestak minuta uradio na gostovanju Vest Hemu u prošlom kolu, Njukasl je prosuo ove srede pred svojim navijačima protiv Evertona. Imao je tim Edija Haua da makar na kratko preskoči Čekićare na tabeli, imao je i prednost od 15. minuta, ali je u samoj završici utakmice ostao bez pobede koja bi ga vinula na sedmu poziciju - 1:1 (1:0).

NOTINGEM FOREST – FULAM (tip 2, kvota 2,65), rezultat 3:1

Forest je pitanje pobednika rešio već posle prvog poluvremena pošto je svaki od tri gola poslao pre odlaska na odmor. Prvi već u 9. preko Kaluma Hadsona Odoija, prednost je deset minuta kasnije duplirao Kris Vud sjajnim golom sa distance, te je trener gostiju Marko Silva posle pola sata fudbala odlučio da zamenu trojicu fudbalera među kojima i Sašu Lukića.

VEST HEM – TOTENHEM (tip 2, kvota 2,05), rezultat 1:1

Prednost koju je stekao u ranoj fazi meča Totenhem nije uspeo da sačuva te se u severni London vraća sa bodom u džepu (1:1), a i njime bi morao da se zadovolju budući da je mogao da ostane praznih šaka. Verovatno bi bilo tako da je Vest Hem sredinom drugog poluvremena na terenu imao špica za kakvim godinama traga na tržištu. Majkl Antonio je na prelazu između druge i treće decenije vezao tri sezone sa dvocifrenim brojem golova u Premijer ligi, ali već drugu godinu zaredom nivo njegove igre u osetnom je padu.

Opširnije OVDE.

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Milan na San Siru, Barsu na Nou Kampu, PSŽ na Parku prinčeva?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara