REZZIME DANA: Danci i prokleti 36. minut

Vreme čitanja: 3min | pon. 01.06.20. | 22:21

Pogledajte ko vam je 1. juna doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kakos te vi prošli

ZAOKRUŽENI

Keln – RB Lajpcig (tip 2, kvota 1,50) – rezultat 2:4

Otimaoli su se Jarčevi koliko su mogli, ali nisu mogli više od časnog poraza. Lajpcigovi napadači bili su silno motivisani, četiri puta pogađali Kelnovu mrežu, a pride su, što kod Nemaca nije nebitno, prošli i tipovi GG&3+, GG&4+… I sve ono što već tradicionalno igrate uz Bundesligu.

Lingbi – Kopenhagen (tip 2, kvota 1,70) – rezultat 1:4

Nervirali su nas večereras Danci – o tome detaljnije nešto kasnije – ali to se ne odnosi na Kopenhagen. Šampion je svoje obavio bez problema i deklasirao Linbgi s 4:1, mada ste morali da strepite sve do 86. minuta kada je Pep Mas sa penala odveo goste na bezbednih 3:1. Nije bilo lako kao što rezultat govori na prvu loptu.

Vikingur – TB Stjarnan (tip 1, kvota 1,27) – rezultat 4:3

Evo nas i na Islandu i ovog puta – bingo! Sedam golova, tradicionalno se tamo igra efikasan fudbal, ovde je bilo lakše no što rezultat govori, mada su gosti vodili sa 2:1. Ubrzo je Vikingur preokrenuo na 4:2, tek na kraju i taj treći gol TB Stjarnan.

Orhus – Odenze (tip 1, kvota 1,90) – rezultat 1:0

Niklas Helenijus u 78. minutu i to je minimalac za Orhus protiv Odenzea, pa smo trenutno na učinku od dva jaka tipa na Dansku i dva pogotka. Problem je samo što se nije tu zaršilo, štaviše, najigraniji parovi nisu bili tako darežljivi.

Suduva – Kaunas (tip 1, kvota 2,00) – rezultat 1:0

U danima kad se najveće lige Evrope tek zagrevaju, Suduvino ime zvuči prilično poznato, naučili smo ga ranijih sezona u evropskim kvalifikacijama. I opravdala ga je Suduva pobedom od 1:0 zahvaljujući golu Povilasa Lejmonasa, pa i time što je izdržala posle isključenja Mihreta Topčagića u 77. minutu. Kvota dana ako nas pitate, okruglo 2,00.

Altin Asir – Energetik (tip 1, kvota 1,15) – rezultat 6:1

Nije baš neka kvota od koje ste mogli da se obogatite, ali niste se baš ni nasekirali oko ovoga. Laganih 6:1 tek da krene dan. Ne smeta nikad, posebno onima koji vole duže tikete. Mada su ovih dana takvi zaista retki.

ZAOKRUŽENO

Mitjiland – Horsens (tip 1, kvota 1,23) – rezultat 0:1

Siromašna ponuda promovisala je Dance u omiljenu ligu za danas, ali Mitjiland se potrudio da nas natera da se razmislimo za ubuduće. Šokantan poraz ubeljivog lidera prvenstva protiv tima iz donjeg doma. Luka Prip je u 36. minutu meča postigao jedini gol na meču i izazvao masovno cepanje tiketa.

Randers – Hobro (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 0:1

Opet Danci, opet se čekao kec i opet je došla – dvojka. I verovali ili ne: opet u 36. minutu, baš kao i u sudaru Mitjilanda i Horsensa. S tim da je ovde odlučio Edgar Babajan sa penala. I sve to dok se Randers bori za plej-of, dok je Hobro 12. na tabeli od 14 timova, sada sa 22 boda iz 25 kola?!

Brno – Dukla (tip 1, kvota 1,80) – rezultat 0:0

Druga liga Češke i sudar dva tima koje se nadaju mestu u plej-ofu za promociju u elitu. Međutim, večeras kao da su se više plašili poraza no što su razmišljali o pobedi pa na kraju remi bez golova. Sasvim odgovara Brnu, oni su i dalje drugi sa tri boda prednosti nad rivalima koji neće u plej-of. Moglo je i bolje, ali nije loše ni ovako.

Hapoel Rišon – Hapoel Aš (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 1:1

Jedan od bolnijih padova dana. Jer Hapoel iz Rišona je imao gol prednosti i sve je slutilo na sigurnog keca sve dok izvesni Ref Mesika nije imao žutu minutu i dobio direktan crveni karton. Desilo se to u 55. minutu, sa desetoricom Rišon nije izdržao, a bio je blizu – u 86. je Uzijel Pardo pogodio za 1:1.


tagovi

bet infosportsko klađenjerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara