"Real Makabi"
"Real Makabi"

REZZIME TIPOVANJA (sreda): Ovo je bilo veče košarkaša, od Lige šampiona se malo ko ovajdio...

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.04.13. | 23:10

Pročitajte ko vam je 10. aprila doneo novac, a ko prodao

Real Makabi

ZAOKRUŽENO

Izabrane vesti

REAL MADRID – MAKABI (tip H1, kvota 1,85) rezultat 79:53
Kraljevi iz Madrida su ispoštovali kladioce i ubedljivim trijumfom učinili da ovaj par bude jedan od retkih zaokruženiih u večeri kad se igralo i četvrtfinale fudbalske Lige šampiona. Traženu granicu od sedam poena Real je probio još do poluvremena, u nastavku samo podizao vođstvo i svima koji su odlučili da igraju na njega omogućio mirno praćenje meča.

PRECRTANO

BARSELONA – PSŽ (tip 1&T12+, kvota 1,52) rezultat 1:1
Zdrav razum nalaže da se igra na Barselonu uvek „pojača“ što većim brojem golova, ali su večeras Katalonci zakazali za kladioce i odigrali „samo“ za sebe. Bez očekivanog juriša od starta i uz podatak da su tek u 65. minutu prvi put šutnuli ka golu Parižana, domaćini su uspeli jedino da spasu prolaz u polufinale, golom Pedra. Njima dosta, svima koji su se kladili na Mesija i društvo nedovoljno.

Juventuis Bajern JUVENTUS – BAJERN (tip GG, kvota 1,70) rezultat 0:2
Ovo definitivno nije bilo veče za klađenje na fudbal. Izneverila je Barselona, ali i Juventus, koji protiv Nemaca nije uspeo da postigne ni gol za častan oprošaj od Lige šampiona. Bavarci su demonstrirali silu, još jednom očitali lekciju Italijanima, koji su imali nekoliko šansi, ali su Pirlo iz slobodnog udarca i Kvaljarela verovatno najneomiljeniji igrači većine kladioce u Srbiji. Očekivana igra da će oba tima dati gol nije prošla baš zbog njihovih promašaja.


Danas ste uspešno gađali još samo mečeve četvrtfinala Evrolige i to bez hendikepa, uspešno su prošli kečevi na CSKA protiv Kahe Laboral (89:78) i Olimpijakos koji je savladao Efes (67:62).


(FOTO: euroleague.net, Action images)


tagovi

kladjenjeRezime tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara