Foto: Reuters
Foto: Reuters

Ridiger prelomio, od leta u Juventusu

Vreme čitanja: 1min | sub. 19.03.22. | 01:25

Defanzivac Čelsija po završetku sezone će se kao slobodan igrač preseliti u Seriju A

Saga po pitanju budućnosti Antonija Ridigera okončana je i defanzivac Čelsija će se na kraju sezone, po isteku ugovora, preseliti u Torino gde će zadužiti dres Juventusa. Prema trvrdnjama Gazete nemački štoper i Stara dama postigli dogovor i on će uoči početka naredne sezone zadužiti crno-beli dres.

Ridiger, kojem u junu ističe ugovor sa Čelsijem privukao je veliku pažnju najboljih evropskih klubova usled činjenice da bi do kvalitetnog defanzivca mogli da stignu bez obeštećenja, a kao prvi favorit za njegovo dovođenje navodio se Real Madrid. U vezu sa defanzivcem premijerligaša iz Londona dovodila se i Barselona, međutim kako stvari stoje umesto u Španiji Nemac će karijeru nastaviti na Apeninskom poluostrvu.

Izabrane vesti

Podsetimo, Ridiger je na Stamford Bridž stigao upravo iz Italije leta 2017. godine kada su Plavci za njegovu slobodu Romi platili 35.000.000 evra. Nemac koji je u seniorskoj karijeri branio boje i Štutgarta, u dresu Čelsija do sada je upisao 190 utakmica koje je ukrasio sa deset golova, ali i trofejima Lige Šampiona, Lige Evrope, FA kupa, Svetskog klupskob prvenstva i UEFA superkupa.


tagovi

Antonio Ridiger

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara