Rijeka nadomak spektakularnog pojačanja!

Vreme čitanja: 2min | uto. 29.08.23. | 20:52

Nekada jedan od najvećih talenata evropskog fudbala blizu povratka u domovinu

Nekada jedan od najvećih talenata hrvatskog fudbala na pragu je povratka u domovinu! Ono što je Germanijak pre nekoliko dana najavio, sada potvrđuju italijanski mediji: Marko Pjaca pregovara o dolasku u Rijeku. Ili ako vam je draže: "Il Rijeka alle porte", kako navode kolege iz Italije.

Pjaca je odavno precrtan u Juventusu, crno-beli na njega praktično nijednog momenta nisu ozbiljno računali (odigrao svega 590 minuta), pa su silne pozajmice obeležile poslednje godine njegove karijere.

Izabrane vesti

Šalke, Fjorentina, Anderleht, Đenova, Torino, Empoli...

I mada je u nekim od ovih klubova dobio ozbiljno poverenje (samim tim i minutažu), sreću nije uspeo da pronađe. Ni u jednoj sezoni nije uspeo da postigne više od tri gola?!

Očito da je nakon svih neuspeha rešio da krene od nule, u ligi u kojoj se i izborio za jedan od rekordnih transfera hrvatskog fudbala. Tada, kada je odlazio iz Dinama u Juve, plaćen je čak 29.400.000 evra, što je bila najveća prodaja Modrih u istoriji.

Kako javlja Alfredo Pedula, Pjaca će definitivno postati slobodan igrač kroz nekoliko sati (radi se na raskidu sa Starom damom), interesovanja ima i iz Turske (Antalija, Karagumruk), no procene su da je Rijeka najbliža potpisu 28-godišnjeg ofanzivca.

Dinamo više nije opcija...

"Priča o povratku u Dinamo ne drži vodu, Rijeka se u celoj priči čini kao idealna sredina za njega. U svakom slučaju, bio bi to najzvučniji ulazni transfer HNL-a ovoga leta", zaključuje svoj tekst Germanijak.

Podsetimo, Rijeka je pre pet dana poražena od Lila u plej-ofu za Ligu konfrerencije sa 1:2. Revanš je 31. avgusta na Rujevici.


tagovi

Marko PjacaLetnji prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara