Komentari na vest

Rikardo Gomeš kao Pjer Boja: Može li bolje od Boaćija i Kange?

W

Walter White

pre gotovo 3 godine

Roda?
S

Sf

pre gotovo 3 godine

Jel ovde tema Rikardo ili Boaci i Kanga.

Mali peca

pre gotovo 3 godine

1. kanga ima istu statistiku kao i u prvoj sezoni ,jedino što nije dao neku bombu sa + 25 al je dao naj dobar gol protiv Genta i dao je Milanu + za razliku od prvog mandata dosta se promenio njegov odnos ka ekipi mislim požrtvovanost 2.boaci je u prvoj sezoni imao 13 golova na 15 tekmi i imao bi vise da ga povrede nisu sjebale ,posle sledeće uz Pavkova nas je uveo u LS u kl je rešeto sve redom a posle u toku sezone ga je mucilo prvo povrede a posle ograničen broj stranaca pa je propustao tekme i kad je bio zdrav
M

Mali Peco

pre gotovo 3 godine

Nije dao bombu ( mada jeste , cini mi se u JSL, nebitno) zato sto su ga pomerili od gola nazad, da bude , kako to kazu u Fm box to box umesto play.

Gvs

pre gotovo 3 godine

Boaci u prvoj sezoni dao vise golova sa penala nego Natho u Partizan.
M

Mio

pre gotovo 3 godine

Volim da pratim vaše vesti smatrajući da su verodostojne, ali ako budete pisali izmišljotine za Kangu i dalje, zato što je dečko među najboljim igračima u timu, jer to je prosto činjenica, mnogi će kao i ja razmišljati, možda odustati od toga da čitaju vaše komentare ubuduće, izmedju ostalog.
D

DuplaKruna

pre gotovo 3 godine

KANGA I BOACI DOKTORI FUDBALA ZA OVOG PANJA,ONI OSVAJALI TITULE I IGRALI LS,OVAJ NECE NIKAD,TACKA!
F

Fudbalista

pre gotovo 3 godine

Može li bolje od Boaćija i Kange? Upoređivati sa Kangom je besmisleno, zbog pozicije na kojoj igra plus je čovek odigrao vrlo, vrlo dobru sezonu po povratku. Koliko god smatram da Rikardo nije igrač koga bih smatrao za pojačanje u Partizanu, upoređivati sa Boaćijem je takođe besmisleno, jer Boaći je pokazao da je fudbalski nepismen igrač a golovi su posledica raznoraznih faktora koji su imali za cilj da ga naprave igračem koji može da donese pare u klub. Posle su Kinezi platili da ga se reše... Pojačanje, na kraju sezone, obračunaćemo ga po broju golova i uporediti sa Bajbekom. Dakle - opravdaće uloženo.
Г

Гост...

pre gotovo 3 godine

Невероватно је колико су људи спремни да се праве паметни и држе до свог мишљења, иако оно често нема везе са везом. Управо је Боаћи фудбалски најписменији шпиц који је од странаца био у нашем фудбалу. Његова тактичка обученост, кретање, притисак на противнику одбрану и отварање за пријем лопте су савршени. Њега мучи што нема константан осећај за гол, већ их даје периодично у серијама и повреде које су му осакатиле каријеру. Али и такав, чак је и у другом мандату у Звезди дао гол Копенхагену који је донео више користи него да је дао 30 голова у првенству.
g

gobeljin piton

pre gotovo 3 godine

Znaci sad nisi vise Kalcopolista, sad si "Fudbalista" haha, koliko si samo jadan i providan,koji ti je ovo nick po redu.. 156?
F

Fudbalista

pre gotovo 3 godine

nisam ja te sreće da on ode, može još puno da nam pomogne, pogotovo u bitnim utakmicama.
F

Fudbalista

pre gotovo 3 godine

@Гост ... periodično, ,pretpostavljam, znači od penala do penala, kad mu dosude?. @ovaj drugi lepo vaspitani nadimak ... kakav ti je uzor takvo ti je i poznavanje tekstova i komentara. Na tvoju žalost, nisam Kalčopolista. Godinama koristim samo ovaj jedan nadimak. Pretpostaviću da je od vrućine. Pozdravi drugara iz ogledala.
R

Rombo

pre gotovo 3 godine

Ej bre, drzi se ovih komentara- nemoj u javnosti da iznosis misljenje, molim te. Smejace ti se ljudi, pozdrav.
F

Fdnlpal

pre gotovo 3 godine

Nemojte ga bre porediti s bojom, taj nam je naneo najvecu traumu protiv artmedije
T

Tiću

pre gotovo 3 godine

zvezda daje abnormalne plate za srpske uslove čak se i interpol majstor jednom opekao i rekao da daju 25 miliona.partizan daje upola manje dok ostali klubovi daju smešne cifre.

Darko007

pre gotovo 3 godine

Da odbio covek 3 mil i dosao da igra za klikere..jadni vi
G

Gost123444

pre gotovo 3 godine

Kanga je odigrao odlicnu sezonu Obe utakmice protiv milana izdominirao Dao 8 golova i 6 asistencija
s

skunipen

pre gotovo 3 godine

Kako neko posle svega moze da kaze da je Kanga promasaj ?! Strani novinari ga u dvomecu protiv Milana ocenili kao drugog ili treceg najboljeg igraca Zvezde. Ima odlicnu statistiku ove sezone, pregrst asistencija i kreiranih sansi. Da nije u derbiju na vreme zamenio metiljavog Nikolica ko zna sta bi bilo. Kad god ima loptu u nogama nesto se desava, i Zvezda ima koliko toliku kontrolu igre. Mogu da pretpostavim samo ko narucuje ove tekstove protiv Kange.
Z

Zaim

pre gotovo 3 godine

Prvi put bio prosek,sada je ispod proseka.Sretno vam trece mesto.
A

Almami

pre gotovo 3 godine

A Moreira?
K

Kanga36

pre gotovo 3 godine

Dr. Mo je bio DOKTOR fudbala. Ali brate Leonardo je sa Ukijem bukvalno osvojio sam duplu krunu. Namesteno prvenstvo, samo Vozdovac se drznuo da dobije Zvezdu. To prvenstvo smo ih dobili 3 puta.. Jebi ga bili smo jaki ko zemlja. Svaka cast Kataijima i Marinima...al Leonardo je veci talenat. ALi decko ima probleme u glavi. Sam je resavao utakmice svojim golovima.
@

@kanga36

pre gotovo 3 godine

Добили сте 2 дербија у том првенству, један голом у 90том минуту, на срећу. Други пут чист црвени опроштен Леонарду, Тавамба направио фаул над Манојловићем. Нисте ви уопште били јаки, него сте гурани да освојите титулу.
D

Dzontras

pre gotovo 3 godine

zvezda te 2017. nije imala kao danas sve zatvoreno sem derbija već su se više orijentisali na sudijske kradje kojih je bilo svaku utakmicu.sećam se da su njihovi navijači zgražavali šta im klub radi pa su se medjusobno prepirali.penal nad boaćijem protiv voše gde se boaći smeje ne može čovek da veruje šta mu je svirano,gol iz auta u derbiju gde sudija iza gola stoji 5 metara od dešavanja i namerno pušta i još mali milion stvari
@

@Dzontras

pre gotovo 3 godine

Jesmo senzgrazavali da je svaki mec parfizan igrao prelaz, i da je na svakom mecu po 3-4 puta ostecena protivnicka ekipa.Samo u derbiju crveni Leonardu,pa Vulicevicu crveni protiv Vojvodine gde nema penala isto nad Trujicem.Vukao ga kao zadnji igrac odbrane.Sa Radnikom i Vozdovcem i Napretkom sta je tek partizanu sve u korist sudjeno.Barem 90 situacija na stetu protivnika u korist partizana te 2017,uz finale kupa gde se ne svira cist penal nad Boaceom.

Kas

pre gotovo 3 godine

Prva situacija pre prvog naseg gola Fripong je trebao crveni da dobije za start nad Leonardom s ledja a nije dobio ni zuti toliko o tome.
K

Kanga36

pre gotovo 3 godine

Kangu si stigle godine, a Bocko je poseban slucaj... Kod Partizana Kleo je bio Bog u sezoni 2009/2010 i pocetkom 2010/2011 (Liga sampiona i one makazice protiv Hajduka). Isto mogu konstatovati i za Leonarda, najveceg majstora fudbala ikada na ovim prostorima. Ne znam u kakvom je stanju ali decko ima samo 29 g. Riki je zahvalan spic, robustan, brz i dobar tehnicar. Zeleo bih da bude na nivou prvog mandata prije nekoliki sezona. Da je i Leo i pravi i tu, potpisao bih ponovo duplu krunu kao 2016/2017 sezone. To je bilo nestvarno kad je Partizan uspeo Zvezdi da otme namesteno prvenstvo. Secam se onomad da su u derbiju dali gol iz 1.5 m auta. Od tada valjda nas uhvatila ta "losa karma" i ne mozemo da primirisemo trofej. Riki, dobro dosao nazad u Partizan!
K

K1996

pre gotovo 3 godine

Kad ne možete bez Zvezde. Isti taj derbi, Đurđević je postigao gol rukom. PS Pošto stalno spinujete da ste uzeli nameštenu titulu Zvezdi, napomenite i koliko ste prelaza igrali na proleće, nije na odmet. Svako dobro i u svoje dvorište!
M

Mit

pre gotovo 3 godine

Hahahahaha taj Leonardo može da čisti kopačke Marinu i Kataiju, i po znanju i po karijeri
9

951357

pre gotovo 3 godine

Bilo je nestvarno, ali nije oteo ništa, već je dobio namešteno prvenstvo na poklon.
V

Važi, brt

pre gotovo 3 godine

Ovaj ko bumerang, brt. Ti ga baciš, on se vraća. Hehehe
K

Krvena Cvecda

pre gotovo 3 godine

Degenek,Kanga,Bogaljci,ovaj iz AEK-a i kompanija like this!
S

Sale Kg

pre gotovo 3 godine

@Krvena Cvecda Svi ti što si ih nabrojao su se vraćali da igraju LŠ i osvajaju titule. Ovaj se vratio da igra kval. za kup konfekcija i da ga Radnički Niš ostavlja na deobi 3. mesta sa 21. bodom zaostatka.
m

mesina

pre gotovo 3 godine

Tri fudbalske veličine.
N

Ne razumem

pre gotovo 3 godine

zašto stalno spominjete Kangu kao promašaj. Ima bolju statistiku nego poslednje sezone u Sparti, a tamo je tada bio glavni igrač. Sada je igrao povučenije u odnosu na prvi mandat, a imao je i koronu
S

Stranac

pre gotovo 3 godine

Kad se boaci vracao komentarisali su kako ga prodaju na kilo ko prasak, sad to isto radi i partizan. Dokaz da su izjave samo populisticke i dodvoravanje navijacima/biracima. Jedan isti dogadjaj se komentarise na razlicite nacine, zavisno kojoj ciljnoj grupi je namenjena.
U

Undead

pre gotovo 3 godine

Pominjanje Boaćija me je inspirisalo da pogledam malo šta trenutno radi taj strašni terminator kog je Čelzi za dlaku izgubio. U Gornik Zabrze na 14 utakmica moćnih 0 golova i 0 asistencija.
A

A...

pre gotovo 3 godine

...gde je Leonardo? Kakav mu je učinak?
K

Kanga36

pre gotovo 3 godine

Leo je imao neke mentakne pribleme. To kod nas zovu "bubice" u glave. Ali boljeg od Lea42 nikad nikada. Suma je u slicnom fazonu.
V

Vuc

pre gotovo 3 godine

Sto Kange? Statistika Kange u prvom i drugom mandatu je slicna.
b

bravisimo

pre gotovo 3 godine

Ne,u pravu ste,Vucic obozava Partizan,i sipa ogromne pare u njega,i dao mu je najstrucniji kadar,ali ne moze da svrgne Zvezdu jer je ona previse dobra i savrsena.Ako je to ono sto navijaci Zvezde misle onda stvarno super!

rty

pre gotovo 3 godine

Ako ti mislis da se neki klub kao sto je kk partizan unistava tako sto mu se da 27 drzavnih sponzora i sponzora bliskih vlasti i sipa se desetine miliona eura u njega da bi se unistio onda ok.

Sakur

pre gotovo 3 godine

Ne misle oni to vec namerno pisu,znaju oni ko ih je izvadio iz bule kad su bili u dugu od 60 miliona,to ne spominju.Ne spominju da tada nisu igrali tu evropu kojom se sada hvale pa odakle im tada pare kad se nije igrala evropa,ali to su zvezdasi nista cudno od njih
@

@kalcopolista sakur

pre gotovo 3 godine

Mi smo ušli u Evropu sa igračima iz klubova za koje ni rodbina igrača nije čula. Borjan Kielce, Roda Krila, Savić iz Moldavije, Srnic iz Čuke, Boaci iz Latine ,Žule iz nemačke treće lige, Donald i Le Talek ne znam ni odakle...
a

apajaj

pre gotovo 3 godine

Naravno da moze,bolji igrac je od obojice za klasu
V

Vuc

pre gotovo 3 godine

Prosli put su Rikardo i Pantic doneli Zagorskoj 32 ukupno 3 mesto u prvenstvu i ispali u Evropi u kvalifikacijama.
Z

Zato...

pre gotovo 3 godine

.. je i bio u Arabiji u najboljim godinama,jer je klasa.
G

Gost e

pre gotovo 3 godine

Roda!
G

Gost1221

pre gotovo 3 godine

Sa ovom upravom i sa ovim trenerom necemo nista uraditi.
M

Mit

pre gotovo 3 godine

Ne znam sta groblje ima protiv njega, sasvim dobar napadac.
5

555

pre gotovo 3 godine

Sto je Kanga razocarao u drugom mandatu?To nije istina + je imao Koronu.
G

Gost Pp.

pre gotovo 3 godine

Pa druze,njih je razocarao.
D

Dzo.Black

pre gotovo 3 godine

Ovaj igrac, zasluzuje ulogu drugog napadaca, a kod nas ce biti prvi i jedini, mada smo navikli dosta takvih ima u prvoj postavi.Zalosno je sto niko nista u klubu ne radi , samo znaju da se istale pri prodaji nekog igraca, i da najavljuju, svakakve bombe, babaroge.!
S

Sale2109

pre gotovo 3 godine

Plata kolika je?
b

bgcz

pre gotovo 3 godine

Ćuti, šta pominješ to, čuće te neko, pu pu pu. :D
d

delije123456

pre gotovo 3 godine

Jel to onaj sto ga Crnomarkovic i Pankov stavili u dzep, pa te sezone bili 21 bod iza Radnickog iz Nisa!?
R

Ris

pre gotovo 3 godine

To je onaj sto vam je dao golcinu na derbiju kada je Rumenige priznao gol Boaciju. Rumenige koji je bio metar od radnog mjesta
V

Valjda. ..

pre gotovo 3 godine

... je logično priznati gol kad lopta predje liniju? Dao vam je Boaci još golova, da ne brineš.
s

sacuvaj boze i sakloni

pre gotovo 3 godine

dao je iz gol auta, cega se pametan stidi....
D

Dzontras

pre gotovo 3 godine

Plata Ričmonda Boaćija godišnja u Kini je iznosila 2.360.000 pa me zanima panteri pošto se pravite pametni i pitate se kolika je Gomešova plata onda vašom logikom je Boaći došao u Zvezdu da igra za 2 miliona godišnje
S

Sale2109

pre gotovo 3 godine

Poslednje 2-3 sezone je prva informacija za Zvezdina pojačanja plata, naravno i sad, čim su se spomenuli Prijović, Kolarov, Dragović i ostali odmah se napiše kolika će biti plata ili koliko su tražili, a gde je to za Partizai? Zvezda koliko-toliko može da opravda te plate parama iz Evrope, ne sve naravno jer nam Terza uzima kao blesav, ali makar deo. Čime vi pravdate stotne hiljada evra koje ima Markec, gde je informacija o plati Jovića malog, o generalno bilo kome iz kluba? Gde je informacija koliko ima Rikardo? Sve se krije jer je očigledno da sve plaća onaj kome se na stadionu viče da je, da se izrazim politički korektno, gej. Sportski pozdrav!
!

!!!

pre gotovo 3 godine

Pa ok i ovaj ima 2.5 miliona evra u partizanu platu.To je to.Zvezdi je Boace i u drugom mandati opravdao pare gol u Kopenhagenu.Dosta.Doneo Zvezdi dto igrama sto ugovorom 20 miliona evra.Pa ti vidi.Rikardo partizanu nista.
D

Da znas

pre gotovo 3 godine

Samo sto je Boaci dosao posle ulaska u Ligu sampiona, a vi ste se plasirali u Ligu sampiona kad?
e

ejjj

pre gotovo 3 godine

Samo sto je Boaci dosao posle ulaska u Ligu sampiona, a vi ste se plasirali u Ligu sampiona kad? Odakle vam finansije za Rikarda?
n

noleeeeee

pre gotovo 3 godine

ali ti ne znas staro dobro fudbalsko pravilo da klub od kojeg kupis igraca i dalja placa platu igracu koji nije vise njihov - akording tu Tvorzic
G

Gost Lk

pre gotovo 3 godine

Jeste,sta se to tebe tice,sve opravdavaju titule i Evropa,a za sta vi dajete tolike pare,da bi se borili za kup?