Komentari na vest

Rikardo odbio 3.000.000 evra iz Arabije i potpisao za Partizan na tri godine

u

ukki

pre gotovo 3 godine

kako da ne... jedva je cekao da dodje u partizan da igra za klikere (min. 800k)
Д

Државна Мезимица

pre gotovo 3 godine

Интересантно је да када су у питању играчи јсд-а, ретко можемо да чујемо колика им је плата, колико су добили за потпис, а овај пут чак ни о обештећењу Арапима ни речи...
I

Iglica

pre gotovo 3 godine

Nije problem da mu se ponudi 800 000 plata + bonusi. Ima se moze se.
t

tegi debela striptizeta

pre gotovo 3 godine

ovo već postaje smešno,jadno i komično.Hoćete li ikada objaviti PLATU partizanovog igrača.Znate koliko su arapi nudili ali neznate koliko partizan nudi?I tako za svakog igrača. JADNO,JADNO,JADNO
Z

Zaboli te

pre gotovo 3 godine

E necemo u inat takvima..covek igra za radnicku platu ..jesi zadovoljan.. ima regres, topli obroj.
b

batabane

pre gotovo 3 godine

Tesko da moze da se dovede bolji strani spic.Ne kazem da je nemoguće,ali tesko.Naravno iz ugla i mogucnosti Partizana i srpskih klubova.Nadam se da je zdrav i da je zadržao formu.Tebalo bi da se kao Portugalac,i drzavljanin evropske unije,ne ubraja u strance.Mislim da ta odluka stupa na snagu ove sezone.Sa druge strane igra za reprezentaciju Zelenortskih ostrva, tako da ne znam.
I

Ili se

pre gotovo 3 godine

Koja je plata ?
D

Dzontras

pre gotovo 3 godine

Manja nego Boaćijeva kad se vratio iz Kine
a

ajjjj

pre gotovo 3 godine

sad odakle pare,jeste ovo ono,bla blaaaaaaa....bankomat radi,partizai ponudio vise
O

Orao

pre gotovo 3 godine

Da bas je odbio 3 miliona da dodje u Partizan.. Verovatno Ilijev ima ekstra belog bonusa
V

VecaBgd

pre gotovo 3 godine

Mozda su mu ponudili 5 miliona u partizanu ali nije video da su u pitanju dinari
S

Sf

pre gotovo 3 godine

Joksicu za koliku platu igra u partizaiu. Nista vise ne pisi. Samo reci cifru
e

esex

pre gotovo 3 godine

za nase uslove odlican igrac a za evropu bi morao biti u top formi ako partizan zeli u grupe konferencije.rikardu treba i dobar paker pa tako jos vise biva nejasno zasto je suma odbacen.puno srece grobarima sa slovacima,trebace im a i nije dobro za srpski fudbal da ispadnu u sezoni kupanja.
Z

Zole

pre gotovo 3 godine

Možda Stanojevic hoće da igra sa 2 špica inače je odbacivanje Sume totalno diletantski potez
P

Pfcbgdd

pre gotovo 3 godine

Ko o cemu k o postenju.. licemere nije sramota da pricaju o namestanju.
S

Sherllocked

pre gotovo 3 godine

Da li se nekom desava da ne moze da se uloguje ? Pa kad treba da dobijes mail da promenis pass , od mejla nista...?
D

Dusmanin

pre gotovo 3 godine

Hoce li novinari raditi svoj posao i obavestiti nas koliku platu ima "zaposlen" u drzavnom preduzecu koje ocigledno finansiramo svi mi koji placamo porez na svaku glupost?
9

951357

pre gotovo 3 godine

Znaci, odbio 3 miliona da bi igrao za 3 kila kikirikija. Ko bi rekao da se toliko vezao za gromadu :D Ovaj je placen vise od Dragovica, garant.

Fico SkillArena

pre gotovo 3 godine

To niko ne sme da kaze....
K

Kon

pre gotovo 3 godine

Sigurno je imao malu platu u Bundes ligi, a pri tom reprezentativac Austrije.Zato ne k...... te.
4

4324324

pre gotovo 3 godine

pa iskreno,ja kao Delija navijam za ovaj transfer.Rikardo je bas bio dobar centarfor,profesionalac, i u derbijima sam ynao da je on bio jedina opasnost. on dize malo nivo domaceg fudbala otkako je fk bunker pao na najnize grane,mozda se i vrate da budu reprezentativni.da ne seru da su im svi krivi vec da derbi ima svoju draz,ovako je besmisleno koliko su se ukopali. ipak je Zvezda klub za koji se navija u Evropi vec,imamo ocekivanja, a nemamo rivala jer uprava je sve upropastila.
D

Djovanela

pre gotovo 3 godine

Humska, mnogo slusas Pantica i verujes u bajke. Nije dobro to sto lazes pa verujes u sopstvenu laz. Sezona 2017/18 Gasprom 4m, Telekom 1.2m, ostali manji sponzori oko milion eura, ulazak u LE oko 6m, devet osvojenih bodova u grupi 1.7m, ulaznice u kvalifikacijama i grupnoj fazi oko 4m, prolaz grupe 500k, remi sa CSKA 190k sto mu otprilike dodje 18,6 miliona eura i dodas nesto sitno tv prava. Sezona 2018/19 Gasprom 4m, Telekom 1.2m, ostali manji sponzori oko milion eura, ulazak u LS 16m, akcije od UEFA 2.2m, ulaznice u kvalifikacijama i grupnoj fazi oko 6m, cetri osvojena boda 3.6m sto mu otprilike dodje 34m i dodas nesto sitno tv prava. Sezona 2019/20 Gasprom 4m, Telekom 1.2m, ostali manji sponzori oko milion eura, ulazak u LS 16M, akcije od UEFA 2.2m, ulaznice u kvalifikacijama i grupnoj fazi oko 5m, tri osvojena boda 2.7m, sto mu otprilike dodje 32m i dodas nesto sitno tv prava. Sezona 2020/21 Gasprom 4m, Telekom 1.2m, ostali manji sponzori oko milion eura, ulazak u LE oko 6m, osvojenih 11 bodova po 190k oko 2.1m, prolaz grupe 500k plus dva remija sa Milanom 380k sto mu otrrilike dodje oko 15.1m. Dakle od navedene cetri sezone igranja u Evropi i sponzora Zvezda je prihodovala 18.6 + 34 + 32 + 15.1 = 99.7 miliona eura. Naravno,cifre su okvirne ali eto,otprilike da se vidi. Kada dodas sve cetri sezone TV prava probija se 100m. I na tih 100m dodati prodaju igraci: Boaci 5.5m (500k je pripalo igracu), dakle 5m, Degenek 3.6,m, Pesic 4.2m, Racic 2.2m, Joveljic 4m,Grujic 6m, braca Ilic 5.5m, Radonjic 12m (Zvezdi pripalo 7.2m), Garsija 1.5m,Kanga 1m, Vieira 1m, Plavsic 1.3m, Katai 2.2m. Samo od navedenih ima oko 44.5m, da ne nabrajam manje transfere tipa Vulic 800k,Ruiz 500k,Jovancic 400k,Tomane 800k,Jovicic 300k i ko zna jos koliko takvih.Dakle Humska, Zvezda je za cetri sezone prihodovala preko 160 miliona eura. Naravno,od sume se trebaju odbiti i dovodjeni igraci a to za cetri sezone ne prelazi 20m nikako, ne prelazi ni 15m. I onda izadjete vi i pitate odakle Zvezdi.
D

Dusmanin

pre gotovo 3 godine

Ako dodas sve sitne transfere i oduzmes potrosene pare na dolaske igraca imamo zaradu oko 145m. Prve sezone troskovi 17m, sa bonusima oko 20m, druge sezone troskovi 20m, sa bonusima zbog LS oko 27m, trece sezone troskovi 25m, sa bonusima oko 33m, cetvrte sezone troskovi 30m, nakon rezanja plata i bez bonusa zbog "korone" oko 25m. Ako dodas da je bar 10m utroseno na radove i oko 20m na dugove, skines malo sto su stavili u dzep kako iz uprave tako i kojekakvi agenti na transfere i eto to je to, na nuli smo, nismo ni mi u bas bajnoj situaciji, proslu sezonu smo progurali zbog finansijski dobre 2 sezone pre ove, ali sada je vec vreme da udjemo u LS, jer su nam troskovi 25-30m, samo na plate igraca neto ode oko 9m, sto je nekih 12-13 sa porezom. Jedino sto nas moze izvuci a da nije LS jeste da barem 12m zaradimo u letnjem i zimskom prelaznom roku zajedno.
h

hahahahahah

pre gotovo 3 godine

...i da nastavim hahahahahahahahah....bem ti zivot
i

iiiii

pre gotovo 3 godine

Ha 5 mil od ulaznica? Ma vazi, samo sanjaj ove cifre. I sad oduzmi porez na ove u odelima, kamate koje stizu, neisplacena brigada igraca, navijacki porez i 300 ugovora, iii ? Mi smo samo toliko napravili od prodaja igraca i jos uvek skupljamo procente, iii ? Pa vama glavno odeleo odnese pola pre nego sto udje na racun. Deckic okreni se navijanju , pusti finansije. U Srbiji je milion evra dvesta evra. A za novine je milion , deset miliona. Kako im kad treba. Poenta je da imate besplatnu voznju sada, cuti i vozi i gledaj da ne kenjas puno jer vremena se menjaju. i da, molite se za Vuckovo zdravlje svaki dan.Jer ako potpise ono sto nebi smeo bicete i vi u vnimago do grla.Da svi vi Ganci, ne mislite valjda da cemo zaboraviti ko ga je podrzavao i odrzavao.Zato ssssss i u crkvu svake nedelje.
K

Kon

pre gotovo 3 godine

Ako su toliki prihodi, odakle dug. Zemljače sa koje kruške si pao, ili si puno čitao bajke kada si bio mali.
D

Dejan NS

pre gotovo 3 godine

Samom Terzicu je izletelo prosle godine da na plate igraca,neto,odlazi oko 25 miliona eura.Kada na to sve dodate preglomaznu upravu,zaposlene,odrzavanje...obestecenja,putovanja......suma je bruto sigurno 45-50 miliona eura.To LS i LE,Zvezdini sitne prodaje,ne mogu da pokriju.Ali,posto je miljenik zna se koga,jaki sponzorski ugovori sve pokrivaju.
d

dr. hyypia

pre gotovo 3 godine

Kolika je plata rikardu, sto se krije cifra???
n

nebo

pre gotovo 3 godine

Jos jedna transakcija Srbija-Arabija!!
C

Crv

pre gotovo 3 godine

Zatvore vecinu meceva do kraja lige pa moze i mali Perica da glumi napadaca pa ce padati petice i sestice,,,,
m

mikan_zec

pre gotovo 3 godine

Tole ostani, Tole ostani, Tole ostani, Tole ooostani
F

Fk penal

pre gotovo 3 godine

Pročitaj ponovo naslov. Nije došao u mezimicu nego u Partizan
C

Crv

pre gotovo 3 godine

I ovome balvani obecali sine ne brini bices prvi strelac lige posto smo zatvorili vecinu utakmicu do kraja,,,,
B

Bcs Šabac

pre gotovo 3 godine

10% manji budžet lokalnim samoupravama, zato ovaj dolazi u Srbiju.
V

Vuc

pre gotovo 3 godine

Prosli put kad su bili Rikardo i Pantic, partizan je zavrsio 3 u prvenstvu.
9

951357

pre gotovo 3 godine

I Lalat u Radnickom :D
9

951357

pre gotovo 3 godine

I Lalat u Radnickom :D
h

humska

pre gotovo 3 godine

Hvala nasem sponzoru vucicu sto nam je preko naseg predsednika sns vucele dao pare iz budzeta da vratimo ovog balvana koji je za 3.god u arabiji odigrao svega 25 utakmica!

Aleksandar Jeremijic

pre gotovo 3 godine

Rikardo je od odlaska iz Partizana odigrao 50 utakmica i postigao je 12 golova ! Igrao je 16 puta za Sharjah,3 puta za Kalbu i 31 put za Erzurumspor ! Uglavnom,odlican potez Partizana ! Vratio igraca koji nece morati da se privikava na ligu,grad i Srpski fudbal generalno.
G

Gostjdj

pre gotovo 3 godine

Haha da tako se odbija hahaha
K

Kon

pre gotovo 3 godine

Ne verujem u Rikarda i njegovu formu, ali teren je tu pa, videćemo. Proslavio se nije posle Partizana, ali kucamo na vrata "zaboravljen asova". Postali smo centar za reciklažu.
G

Gostanko

pre gotovo 3 godine

Nadavace se golova na ovim laznim nizovima koje Partizan pravi,narocito kada protivnici odmaraju startere.
G

Gos

pre gotovo 3 godine

Što bi grobari rekli aha došao je Dragović da igra za 600.000. Ovom nudili više nego Dragoviću a čak i nema veze sa vama.
T

Taribo

pre gotovo 3 godine

Znate koliko je ponudio klub iz arabije, a nigde informacija koliko je ponudio partizan? Zanimljivo....
G

Gost GM

pre gotovo 3 godine

Axaxaxa, pa ljudi vidite koliko Zvezdasa na ovoj vesti po lajkovima na komentar. Preko 150 na svaki. Dzaba vam 4 grupe evro takmicenja i sve te titule u Srbiji kad gledate u tudje dvoriste toliko, malog Partizana
G

Gagi197

pre gotovo 3 godine

...dosao je ovde da igra za platu od?...
P

Plata

pre gotovo 3 godine

Pa sto da ide u Arabiju za 3 miliona kad ce te pare dobiti i franjotizanu. Drzavni bankomat radi. E Srbijio medju sljivama...
H

Humska 1.

pre gotovo 3 godine

RIKARDOOO JE OPET CRNO BEO⚫⚪⚫⚪⚫⚪⚫⚪
M

Mulee

pre gotovo 3 godine

Rikard zvani bumerang, svi ga bacaju, on se vraća.
G

Gostrealni

pre gotovo 3 godine

Ovo će bude težak promašaj. Jedva ćemo čekati da ga se otarasimo braćo moja grobari.
A

ALCATRAZ

pre gotovo 3 godine

Srećan RIKARDO svima koji slave
W

Welcome Back

pre gotovo 3 godine

1:0 RIKARDO GOMEŠ, Borjanu dolazi medicinska pomoć, zapetljao se šaran u mrežu 💦💦🔥🔥
V

Važi, brt

pre gotovo 3 godine

Još se oporavljamo od tog gola, brt. Osvojili smo od tada samo 3 titule, hehehe
G

Gost e

pre gotovo 3 godine

Sigurno ste pobedili tu utakmicu?
V

Vini Gogniti

pre gotovo 3 godine

Nismo,sudija glavati Klark Kent je video sa svojim teglama sa oko 50 metara da je lopta sigurno usla u gol a bas slucajno snimka iz drugog ugla "nema"
d

darkok

pre gotovo 3 godine

to da je odbio 3 mil.evra je samo napumpavanje,kao eto odlučio se za Partizan jer voli klub ma da,nije nego mu je karijera u padu a jedinu ponudu mu je dao Partizan istini za volju jeste se odrekao još godinu jakog ugovora koji je imao ili će mu za prevremeni raskid Arapi isplatiti deo od te godine samo da ga se otarase i pride će se ovajditi od sledećeg transfera bar 50% i na taj način još možda i vrate uložene pare u njega.Ps što se nas tiče sigurno će biti bolji od svih špiceva koji su to igrali prošle sezone i realno biće veliko pojačanje jer njegov karakter i svestranost nam to garantuje služi se i levom i desnom razoran šut,odlična skok igra i duel igra pogotovo jedan na jedan brz mnogo dobijamo sa njim još Jovetić da potpiše i pali se valjak verujte sa ta dva pojačanja bićemo za 30% bolji nego prošle sezone
E

Exexe

pre gotovo 3 godine

Pali se ko hepo kockica.
C

Cipiripi LE2

pre gotovo 3 godine

Dosao za kikiriki da pojaca napad na trece kolo kvalifikacija za Cipiripi kup
1

1113

pre gotovo 3 godine

A mi se svi zakopcavamo na ledja.Vazi.
o

opet ja

pre gotovo 3 godine

ovaj je dobro lud
L

Licemerje

pre gotovo 3 godine

Kad se igrač vrati u Partizan "uvek se rado vrate, časovi ljubavi, to je veliki klub, porodica". Kad se vrate u Zvezdu "hahaha, neće ih niko, hahaha, sklanjalice,hahaha, mnogo smešno, hahaha"
n

nis

pre gotovo 3 godine

A znas sta je jos smesnije, kad nekog niko nece i dodje u Partizan taj ima vecu platu nego Dragovic ili Katai... .
V

Važi, brt

pre gotovo 3 godine

Znate koliko je odbio na drugom kontinentu, brt? A koliko je dobio u Bg, brt? Hehehe
V

VALJDA

pre gotovo 3 godine

nece da sagori u tolikoj zelji
D

Ddddd

pre gotovo 3 godine

Neko je Rikardo, a neko Prijovic i Lalatovic. Sta ces, zna se ko se ne odbija
S

Sharloa

pre gotovo 3 godine

neko je asano pa bezi iz sekte glavom bez obzira,a neko Dragovic pa iz bundes lige pravo u Sampiona i Svetskog Prvaka C.Zvezdu,toliko o tome ko je ko!
V

Vuc

pre gotovo 3 godine

Partizan je najmanji klub na Balkanu a da ne govorimo u Istocnoj Evropi. Dinamo Zagreb ima osvojen Kup Sajamskih gradova, Steaua prvak Evrope,Zvezda prvak Evrope i Sveta,Olimpijakos vise ima titula i pobeda u Evropi. Galatasaraj,Zenit,Sahtjor imaju osvojen Kup UEFA/Liga Evrope. Jos i Dinamo Kijev i Dinamo Tbilisi imaju UEFA Kup pobednika Kupova. Morate shvatiti da Partizan u fudbalu je mnogo mali klub i ceka pobedu u najelitnijem UEFA takmicenju LS/KES jos od 1983 godine. Drzite se vi vaseg vaterpola.

XS

pre gotovo 3 godine

Zvezda je cekala samo ucesce u grupi Lige Sampiona skoro 3 decenije i cekala bi i sada da nije Vodje , SNS i Terze.
m

mikan_zec

pre gotovo 3 godine

🤣🤣🤣🤣
I

Istina

pre gotovo 3 godine

Skoro tri decenije hahahahah. Mi smo prvi igralui grupnu fazu lige Sampiona.
V

Vuc

pre gotovo 3 godine

XS@ Vec smo postali prvaci Evrope i Sveta, izbio rat i otisli svi igraci,drzava otela 30 miliona maraka od transfera za plate radnika Zastave,dosao Mirko i ostascena crno-bela kamarila ali nema veze. Zvezda za 4 godine uzela bodova i pobeda u LS koliko partizan nije od 1945-te.
z

za Vuc

pre gotovo 3 godine

Pa da Zvezdu su sve vlasti satirale osim SNS to sto joj sada ide u fudbalu je potpuno normalno ajde sto je tu nego kosarka ,vaterpolo ,odbojka tu su je drugi satirali skoro celu istoriju a ona je uvek imala i strucne ljude i dobru omladinsku skolu ali nije imala Nebojsu Covica i Zvezdana Terzica dva borca za pravdu koji su je podigli.
D

Djovinko

pre gotovo 3 godine

Provereni napadac, odigrao 20-ak utakmica za tri godine od kako je otisao.Seljakali ga po pozajmicama i nigde nista.Zato ce ovde da terorise mreze Pazara,Proletera,Vozdovca itd.koji ce to da dozvoljavaju ili da odmaraju prve postave. I sta ce sada onaj Zeks da kaze.Dragovic je odbio 3m za dve sezone i dosao u Zvezdu pa je lupao drzava,Vucic,bla bla bla. A sada je u pitanju znanje Partizana pretpostavljam. Mada ih pljuje jer su ga izbacili iz kluba.
h

humska

pre gotovo 3 godine

Pa nego sta Vucic, svi znaju da vam je drzava sponzor.. Niste prodali 4 god igraca, budzet vam 35 m, a vi kroz Evopu zaradi te 15,20 mil..
g

gost111

pre gotovo 3 godine

koja tri miliona to su samo novinarske patke
O

Ovaj...

pre gotovo 3 godine

...portal ima tekst da je Zvezda prodala igrače za veće pare od Partizana u poslednjih 5 godina.
D

Djovanela

pre gotovo 3 godine

Humska,mnogo lupetas.Zvezdi je budzet za prethodnu sezonu bio 30m, pre toga 25m, pre toga 20m i one prve sezone kada je Zvezda usla u LE budzet je bio izmedju 15 i 17m. Sto mu ukupno dodje 90m,mozda koji vise. Za sam ulazak u dve LE i dve LS Zvezda i akcije koje je UEFA davala Zvezda je prihodovala blizu 60m eura. Dve LS po 16m ulazak je 32m eura, na te dve lige sampiona dodaj dva puta akcije od po 2.2m,znaci 4.4m sto mu dodje ukupno 36.4m samo od toga.Zatim u dve LS Zvezda je osvojila ukupno sedam bodova sto mu dodje 6.3m. Dodaj TV prava i dodaj izmedju 7-8m na ulaznice za te dve LS sa sve kvalifikacijama. Dakle, od dve LS sa svim navedenim Zvezda je prihodovala 50m ali bukvalno. Za dve LE sa akcijama i osvojenim bodovima minimum 22-23m, pa i tu dodaj tv prava i dve sezone ulaznica barem 3-4m. Onda ako Zvezda ima od sponzora oko 6m godisnje ( Gasprom 4m, Telekom 1.2m i ostali manji sponzori oko milion), to ti je za cetri sezone jos 24m. Dakle LS 50m, LE 27-28m, sponzori 24m i dolazis do cifre od oko 100m. I sada mi ti tu reci sta sam slagao? A da ti na to jos dodam prodaju Grujica za 6m, Kataia za 2.5m,Pesica za 4.2m,Joveljica za 4m, Boacija za 5.5m,Radonjica za 12m od kojih je Zvezdi pripalo 7m, Degeneka za 3.6m, Racica za 2.2m, bracu Ilic za 5.5m, Garsiju za 1.5, da ne nabrajam gomilu sitnih po milion,pola miliona itd. Zvezdi bi po ovim prihodima dug trebao biti anuliran a ne da duguje 30+ miliona. A tebi neka Zeks isprira mozak.Mrtav ladan govoris da Zvezda nikoga nije prodala cetri godine.Koliko vi ustvari patite i koliko vam je kompleks nabijen kada lazete i verujete u to sto lazete.
T

Terza mag

pre gotovo 3 godine

Terzic je potrvrdio da je Zvezda potrosila preko 50 miliona samo u 2018. godini koliko je tek za ove druge i koliko je on para tek stavio kod sebe ali odlicno manipulise i lepo je to dok su rezultati ali trosi se sve vise a prodaje i proizvodnje igraca sve manje.
s

sta reci

pre gotovo 3 godine

a plata se krije ponovo ...
P

PFC

pre gotovo 3 godine

Nema od Dragovića više sigurno...
A

Ack

pre gotovo 3 godine

Pa naravno da nema vise, ali nema ni manje.Zamisli odbio 3 milke godisnje.
V

Vuc

pre gotovo 3 godine

PFC@ Dragovic je dosao iz Lige petice. Nije isto. A jos su sa platama tu negde.
n

normalno

pre gotovo 3 godine

ponovo ti lazni casovi ljubavi a onda vidis da ne smete da objavite kolika je plata
Ž

Žan Pol Gotje

pre gotovo 3 godine

I ja sam svojevremeno odbio Moniku Beluči i izabrao komšinicu Maru koja radi u Maksiju u delu za suhomesnate proizvode,ovoga mi krsta,tako i Rikardo isti smo.
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 3 godine

ne znam za Moniku ali Mara je uvek bila vrh
M

Mrxx

pre gotovo 3 godine

Radi bankomat iz Nemanjine punom parom. Odbio 3 miliona da bi dosao za kikiriki. Ma vazi.
S

Suminotomo

pre gotovo 3 godine

Ma koji bankomat, koja 3 miliona. Ovaj je platio da dodje u Partizan jer ga niko nije hteo.
G

Gost123455

pre gotovo 3 godine

Casovi ljubavi su to Kod njih svi igraju za kikiriki
g

gost111

pre gotovo 3 godine

kao i kod vas
D

Dr Vazura

pre gotovo 3 godine

Neko je Rikardo a neko Prijovic. Partizan je klub za sva vremena gde se igraci uvek rado vracaju. Asano ako trazi da se vrati kad propadne moze samo u Teleoptik.
a

asano Delija

pre gotovo 3 godine

evo asano moli da se vrati u propali klub koji vise ni kup da osvoji ne moze haha

Nemanja Andrić

pre gotovo 3 godine

Konačno pravi centafor! NAPRED PARTIZAN ⚫⚪💪!
K

Koja laz

pre gotovo 3 godine

ODBIO 3.MIL.. AL DINARA JEDINO HAHAHA
H

Hahahaha

pre gotovo 3 godine

Opet botovi sa lajkovima, pre 1 min je bilo 2-3 lajka sad 125 hahaha
g

gissstt

pre gotovo 3 godine

BOTOVI ODMAH LAJKUJU HAHAHAHA PROVALJENI STE ODAVNO