Enco Zidan (© AFP)
Enco Zidan (© AFP)

Roberto Karlos vodi Enca Zidana u Afriku

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.09.20. | 18:56

Opet daleko od Španije

U mlađim kategorijama Reala i nekako, za prvi tim nikako, a sudeći prema poslednjim dešavnajima to što nosi slavno prezime ne mora da znači da je Enco Zidan kvalitetan fudbaler. Bar ne za evropski fudbal, pošto je pred odlaskom u – Afriku.

Njegov menadžer Roberto Karlos potvrdio je da sa predsednikom Vidad Kazablanke pregovara oko angažmana 25-godišnjeg ofanzivnog veziste. Zasad nema informacija na koliko bi godina ugovor trebalo da bude potpisan, niti detalja koji se tiču plate, mada je izvesno da se naslednik trenera Real Madrida seli u Maroko.

Izabrane vesti

Sve usled činjenice da se nije baš proslavio po odlasku iz kraljevskog kluba. Probao je Enco u Lozani iz Švajcarske, španskom trećeligašu Mahadahondi, pa u portugalskom Avesu, zimus stigao u Almeriju, međutim, odigrao je tek četiri meča na terenima Druge lige Španije i opet rešio da promeni sredinu.

Čuveni levi bek, Roberto Karlos ga vodi na drugi kraj sveta. I to u sjajan klub za prilike na Crnom kontinentu, Vidad Kazablanka je je vlasnik 20 titula prvaka Maroka (i treći najpoznatiji klub u državi, uz Rabat i Radžu Kazablanku) i tri Lige šampiona Afirke. Tamo će Enco Zidan imati priliku da se dokaže. Kad već nije u Realu, za čiji prvi tim je odigrao tek 44 minuta.


tagovi

Roberto KarlosEnco Zidan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara