Predrag Rogan i Nebojša Vignjević (©Starsport)
Predrag Rogan i Nebojša Vignjević (©Starsport)

Rokada u Ujpeštu: Vignjević OUT, Rogan IN

Vreme čitanja: 1min | pon. 01.06.20. | 18:14

Srbin umesto Srbina

Rokada za kormilom mađarskog Ujpešta. Posle sedam godina u tom klubu Nebojša Vignjević i Ujpešt su potpisali sporazumni raskid saradnje nakon što je ekipa u poslednjih 11 kola pretrpela sedam poraza uz samo jednu pobedu. Ujpešt je tako pao na deseto mesto sa 29 bodova iz 26 kola. Toliko je sakupio i Paksi, prvi ispod crte za opstanak.

Međutim, posle sedam godina u Budimešti i dva pehara Kupa Vignjevićeva reč i dalje vredi u Ujpeštu, pa je baš na njegovu preporuku novi šef struke došao upravo iz Srbije. Reč je o Predragu Roganu, Vignjevićevom nekadašnjem asistentu, bivšem treneru Mačve, TSC-a i Spartaka…

Izabrane vesti

Inače, Vignjević je sve do danas bio najdugovečniji trener u mađarskoj prvoj ligi, a svi lokalni mediji pišu da je Roderik Dušatel, prvi čovek kluba, i sada bio protiv rastanka. Međutim, sam Vignjević je procenio da je trenutak da dođe neko drugi i proba da razmrda ekipu. Redak slučaj da u modernom fudbalu neko toliko dugo potraje. I to nešto govori o utisku koji je Vignjević ostavio u Ujpeštu. Možemo samo da se nadamo da će i Rogan biti tako uspešan, prilično ga hvale u srpskom fudbalu.


tagovi

UjpeštUjpešt DožaNebojša VignjevićPredrag Rogan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara