Komentari na vest

Roko Komiso: Ja sam od Vlahovića napravio kralja Firence! Menadžeri se ponašaju kao na Divljem zapadu

M

Majator

pre preko 2 godine

Prvo hvali Amerikance, pa ih kritikuje :) Ja vise mislim da je Italija divlji Zapad
R

Realnost

pre preko 2 godine

Za naslednika ne znam da li je u prici, ali znam sigurno da mu je menadzer sa slika mladjan momak za taj nivo igre i da ga sigurno nije on pronasao i potpisao kao jednog od najtalentovanijih klinaca u zemlji (ili ima neko da misli da neko u ranim tridesetim moze da potpise takvog klinca u biznisu koji spada medju najunosnije u zemlji). Generalno, svako ko se bavio ozbiljno sportom zna da je realnije da se lova daje trenerima i klubovima nego menadzerima. Posao menadzera je takav da zasluzuje da zaradi pristojno i nista vise, sve ostalo je posledica raznih "kombinacija" (malo vise treba da zarade menadzeri koji rade ozbiljan marketing za igrace, ali to u nasim okvirima jos nije vidjeno). Na kraju krajeva najinteligentniji sportisti ili nemaju menadzeri ili su im roditelji menadzeri
G

Gost333

pre preko 2 godine

Ne tropaj.
p

pedjast3

pre preko 2 godine

Za superligu ,sto posto.u pravu.Sprdnja ,prave je klubovi koji u svojim ligama nisu ni medju 5,a mnogi od njih nikad nisu ni prismrdili nekom euro trofeju.Kaka paradoks!
m

marios

pre preko 2 godine

kupis za milion, pa prodas za 70 i ti pricas o menadžerima
M

Mikki

pre preko 2 godine

Sta to znaci, jel nemoralno kupiti Igrač Z male pare pa ga prodati za vece?
G

Gost123

pre preko 2 godine

mikki- nemoralno je ukrasti ga prakticno klubu koji ga je stvorio, uz pomoc istih tih menadzera, i posle se zaliti na njih!!!!!! Ne veruj latinima ni kad darove nose.....
M

Mikki

pre preko 2 godine

Kako je on tačno ukraden?
m

marios

pre preko 2 godine

kad otimate iz srbije, onda ne pricate o menadžerima
б

бартендер

pre preko 2 godine

Добро бре Комисо, јеси ти чуо можда за првог брата Србије? И првог сина Србије, чувеног фудбалског агента? Како си ти мислио да преко њих одлучујеш о играчу свог клуба? Наиван си!
P

PFS

pre preko 2 godine

Njega su prvo ocenili kao proizvod za preprodaju,kasnije su stilisti uvideli talentovani energetsku mašinu sa bezbroj ponavljanja bez prestanka sa radom!
I

Ima li se stida? :)

pre preko 2 godine

Da li je moguce da klub koji pomocu menadzera krade bisere od klubova iz siromasnih zemalja sad se zali na istu takvu sudbinu kad ga orobe bogatiji zemljaci? :) Ko se maca lati, od maca i gine.
G

Gostujuci gost

pre preko 2 godine

Slazem se, samo nije bas da ce da ih orobe, fino ce oni zaraditi, samo sto su alavi pa hoce 100 miliona verovatno.
1

11

pre preko 2 godine

Prošle godine u avgustu su hteli da ga gurnu na pozajmnicu, ovo je kao kad se Lister hvalio da je on od Branda napravio igrača
M

MikeST

pre preko 2 godine

Kakva paralela 😂😂😂
K

KROJF

pre preko 2 godine

Da li je istina "da je mali od kužine zastupnik"vlahovića?Ozbiljno pitam jel vidim da mnogi to pišu lično ne znam za to.Da li je istina ili štos?Ako je istina da li su pouzdane informacije?
G

Gost123

pre preko 2 godine

Nije istina!!!!!!!! Totalna budalastina, ako te stvarno zanima....
G

Ginola 14

pre preko 2 godine

Prvo su pisali Italijanska Repubblica i FirenzeViola, pa na kraju kod nas prenio Krik. Dečko je navodno viđen i slikan u ekskluzivnom italijanskom restoranu „Da Vittorio“ u vrijeme pregovora. Njegov tata kaže da je išao tamo da uči kulinarstvo jer to ima veze sa poslom u vinariji.
1

101

pre preko 2 godine

Istina je. Ali nisu pouzdane informacije:):):) Ti si najveci kralj!!! Ako je istina, dali su pouzdane informacije? Postavio si pitanje decenije, KRALJU!!!
K

KROJF

pre preko 2 godine

@101 :) Sada sam pročitao.Radim jedan posao a paralelno čitam vesti i pišem.Dokaz da 2 stvari istovremeno ne treba raditi.Htedoh da napišem koliko su pouzdane informacije u brzini napisah mada su svi shvatili već. POZDRAV
M

Mr. Sweet Lips

pre preko 2 godine

Ja sam ponosan na ovog menadžera. On je dobar, pošten i odgovoran mladić koji radi i u vinariji. Kada je bila inspekcija, on je bio na svom radnom mestu. U isto vreme je stigao i da uči kulinarske veštine u top italijanskom restoranu.
M

Mavrogenidis

pre preko 2 godine

Samo fali Sluzana da nam objasni kako i ovog Komisa treba tužiti za klevetu. Ipak je samo dan poslije rođendana
K

Kopaonik Biznis Forum

pre preko 2 godine

Da ima i malo volje, ovaj problem bi mogao da se resi za pet i po minuta, ali uefa i fifa evidentno nemaju zelju da to rese. Model kao u nba, gde odredjeni procenat od plate ide agentu bi bio odlican u svetskom fudbalu, ali onda ne bi raznorazni mesetari, pica majstori, clanovi kartela iz juzne amerike, dorcolska ekipa i ko zna ciji sinovi dolazili bukvalno preko noci, do desetina i desetina miliona evra. Posto se tako nesto evidentno nece desiti, nastavicemo da svedocimo alavosti menadzera i fudbalera, kojima nikad nece biti dovoljna velika plata za koju igraju, vec ce odbijati da produze ugovore i gledacemo medijske sapunice sa konstantnim ucenjivanjem klubova u kojima igraju.
m

miksea

pre preko 2 godine

Ovaj gospodin je baš naporan. Ukrao dete iz Srbije, prodaće ga za bar 70m ali alavost ne da mira jer je hteo bar 100.000.000 da izvuče.
G

Golden boy

pre preko 2 godine

Danju vinotekar, noću fudbalski menadžer
G

Gorostas

pre preko 2 godine

I uči kulinarske veštine u Italiji,
n

nerobiancoo

pre preko 2 godine

Ako Njukasl resi da ga kupi,tu je kraj price.Ne mogu ni Siti ,ni PSZ ,zajedno da mu ponude toliko.Mada,mislim da bi mu bilo bolje,da ostane u Italiji jos 2 sezone.A posle,nema granica za njega.Izuzetno skroman momak,fanatik na treninzima,lepo vaspitan,super talentovan...Duco, samo gazi...
V

Vijetnamac

pre preko 2 godine

Ma, Njukasl kad kaže dođi ovamo, svi trče. Šeik samo namigne. Pa, kome nije san zaigrati u Čempionšipu?
G

Ginola 14

pre preko 2 godine

Menadžer diplomirao fudbal na Playstation-u, pa ga tata, vidjevši ogroman potencijal za sport, fudbal i biznis, uvalio u menadžerske vode, a kad mu i to dodije imamo novog predsjednika FSS.
B

Bnm

pre preko 2 godine

Opasnog menadzera sto pije rujna vina dok ga proizvodi ima Vlajdzan, naravno ni kriv ni duzan u celoj prici. Ko je gledao seriju PORODICA zna da je bila u 4-5 delova po 45min. A o ovoj danasnjoj porodici ce se snimati krimici poput Kuma, 6 delova po 4 sata, ima materijala koliko hoces a nama zivot prolazi u kaljuzi. Pozdrav za uspavane botove.
B

Bnm

pre preko 2 godine

Evo ih botici 28 vec... dobro jutroooo
M

Mamajaro

pre preko 2 godine

Hahaha bravo baki za ovaj komentar. Cekacemo sa nestrpljenjem tamo negde 2040e epizode, boze zdravlja i pre xD
G

Gostinjo

pre preko 2 godine

čekaj! pa gde su svi ti silni komentari sa pitanjem ko mu jr menadzer!? botovi zakazali, kečina ko vrata!
J

Jdjdjd

pre preko 2 godine

Nece Mozzart da pusta komentare
1

101

pre preko 2 godine

Kakve ima veze ko mu je menadzer? Gde ti zivis, aktivisto? Komentarisi Gretu, Putina i Bajdena. Gubi se bre odavde!!!
S

Sherlocked

pre preko 2 godine

Ma tako je , da tebe nije bilo ne bi mu Bog podario talenat da se bavi fudbalom. Da tebe nije bilo ne bi se klackao po busevima kao klinac dok je isao na treninge u Partizan. Da tebe nije bilo ne bi bilo smeha u maloj nasoj Firenci.
9

951357

pre preko 2 godine

Da nije bilo njega, ne bi dobio šansu, a onda bi tako talentovan sedeo na klupi ili igrao Primaveru. Ljudi ne kapiraju koliko je bitno da te trener i klub istrpe, kao što su prethodni trener i Komiso istrpeli Vlahovića. Forsirali su ga i kad nije ništa mogao, davali mu da šutira penale da popravi samopouzdanje, sve su uradili i napravili od njega igrača.
S

Sherlocked

pre preko 2 godine

@951.. druze malo si pobrkao il se pravis lud , Komiso nije trener i nema on sta da ga trpi , niti je zasluzan za to gde je on sad niti mu je on pruzio sansu. Sansu su mu dali treneri i i oni su verovali u njega. Komiso moze da se zahvali coveku koji ga je doveo iz Partizana za milion i nesto i sad ima zlatnu koku. I zbog odvratnog poteza gde je probao da ga zavadi sa navijacima i ekipom , zbog ugovora , pa nije uspeo nego su njemu okrenuli ledja. Voleo bih da izdrzi do kraja ugovora i ode bez dinara obestecenja , samo zato sto mu je pravio probleme.
S

Sherlocked

pre preko 2 godine

@915.. Vlahovic je dosao u Firencu 2018. Komiso je kupio klub za oko 170 mil € , od porodice Dela Vale 2019 godine. Nista nema sa Dusanovim dolaskom tu , nego alavi italo-americki biznismen kome je jedina svetinja dolar , zeli da jednom prodajom vrati ulozeni kapital .
9

951357

pre preko 2 godine

@Sherlocked - pa ko je rekao da ga je on doveo? Isto tako, ko je rekao da je on trener? Pa naravno da ga je trener istrpeo, ali je ocigledno imao podrsku Komisoa u tome. I naravno da ga nije istrpeo zbog dobrote srca svog, vec da ga dobro proda. I ne vidim sta je problem da se potpise drugi ugovor, kad on svakako prima sicu u Fiorentini. Ovako njegovi agenti rade protiv njega. A to sto kazes, da bi da ostane do kraja ugovora i uzme im pare, otprilike moze da se njemu obije o glavu. Kao sto rekoh, on prima sicu, tako da oni to nece da osete, a drugo, ako rese da od njega naprave primer, mogu da ga bace na tribine do kraja tog ugovora, i da 2 godine ne vidi teren. Sta mislis, koliko zainteresovanih ce biti za igraca koji nije odigrao utakmicu 2 godine?
S

Sherlocked

pre preko 2 godine

@951... apaolutno nista nisi u pravu , sve najbolje.
V

Varela

pre preko 2 godine

951357 daj brate ćuti više blamiraš se
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

Sad cekam one komentare dodji u milan da da te ibra pali da je milan vele sila na silu i te price, svake godine se navijaci milana nadaju da milan moze da kupi neko pojacanje za 70 ili 80 mln€ i onda mora da se zadovolje sa nekim igracima tipa adil iz Fracuske Lige 1 koji kosta 5 mln€ eura iz dve rate, njima je prosle sezone palo na pamet da ce Siti da pusti Bernarda Silu na pozajmicu u milan, Siti da pusti igraca od 80 mln€ na pozajmicu u milan, a navijaci se napalili dovode ga vec mu odredili poziciju i broj na dresu, sad gledam slicna prica i za Vlahovica, a maldini cupa kosu kako da produzi neke ugovore i isplati ono sto je zaduzio kod klubova za proslu sezonu, ali masta o igracima od po 80 mln€ radi i dalje kod navijaca AHAHAHAHAHAHAHAHAHA
M

Mrkalo

pre preko 2 godine

Dal je realno Gile,da ti na vestima o Vlahovicu i Fiorentini pominjes Milan,i Maldinija?Ja razumem da vama Interistima nije lako,sto navijate za manji klub iz Milana,da u Interu nije igrao igrac i legenda kakav je Maldini,ali brate ovo je vec mnogo...
A

Allianz

pre preko 2 godine

Ne, Inter je velesila 😂😂😂😂😂 Dete, ne pali se
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

Alooooo mrkalo znas li ti ko je jedan Havier Zaneti covek je Ziva LEGENDA u gradu milano, kakav bre milan, mali klub kao i njihovi navijaci, kitis se maldinijem od pre 30 godina i ona prica bio jednom jedan milan, mali je to klub za Inter sa Tripletom, milan ni za 100 godina nece osvojiti Interovu Tripletu, kaze milan veci klub od Intera, jedino da odes na mars i prodajes tu pricu marsovcima tamo, kakav bre milan prijatelju, poleteli vi mnogo, a domet piojacanja je adil od pet mil eura u dve rate, kaze nije lako navijati za SAMPIONA ITALIJE INTER ! ne mnogo je lako navijati za mali milan AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
M

Mrkalo

pre preko 2 godine

Kakav si ti kralj druze.Zaneti veci igrac od Maldinija?Hahahhaa al me nasmeja brate.Pa samo tu tripletu i imate u vasoj bednoj istoriji,ja nju mogu da sanjam,isto ko i ti Milanovih 7 liga sampiona.
Z

Zaomi

pre preko 2 godine

A ko mu je menadzer? Da nije sin prve usne Srbije?
H

Hadžialagić

pre preko 2 godine

Mileusnić :()
I

Igor78

pre preko 2 godine

Zanimljivo je kako se ovaj "humanitarac" Roko ne seća kako je Vlahović došao u Fiorentinu, a žali se na jače od sebe što mu "otimaju" najvrednijeg igrača. Nisu mu smetali menadžeri koji su Partizanu bukvalno oteli klinca za 500.000 EUR pre potpisivanja profi ugovora, a sada mu smeta ista stvar kada se događa njemu...
C

Coa 90

pre preko 2 godine

Mislim da on tad nije preuzeo klub, još uvek .
G

Gost123

pre preko 2 godine

Mislim da je Partizan dobio milion i po za Vlahovica tada. Sto i nije lose za momka od 17 godina, ali je katastofalno malo za ovakav talenat. Meni licno je drago sto je Parizan izgubio ovakvog momka tako rano, ali je generalno zaista tuzno kako nam talenti odlaze za kikiriki.....
a

alex88

pre preko 2 godine

Dusan je mašina, ali jako prepotentan za svoje godine. Glumi Ibrahimovica. To mu je velika mana. Da je pametan da promijeni menadzere, ne trebaju mu reketaši koji hoće da se obogate na račun njegovog transfera. Jer sve sto je napravio to je rezultat njegovog rada.
G

Gost123

pre preko 2 godine

Igrac takve klase i potencijala mora da bude arogantan i prepotentan na terenu, zato sto te stvari dolaze iz vere u sebe i samopouzdanja!!! Ovo za menadzere je posebna glupost, ti ljudi su ga odveli u Italiju sa 17 godina, i upravo njima duguje dosta toga. Nasli su mu pravi klub gde jeste postao ovo sto je sada. I to je jedino u cemu je Komiso u pravu....
0

00000

pre preko 2 godine

Druze, ne znam da li si ikada igrao fudbal ali dok ne izadjes na teren sa stavom- " sad cu da vas pokidam" nema te nigde
a

alex88

pre preko 2 godine

Za transfer u Firorentinu, mogla mu je majka biti menadžer. To je klub u koji igrači Partizana dolazi kao na traci: Jovetic, Gulan, Ljajic, Savic, Nastasic, Milenković itd. Ne duguje on tim likovima ništa.
G

Gost123

pre preko 2 godine

aleks88-mogla je majka, ali nije jbg!!! Ovi ljudi su ga porpisali kad je imao 16 godina!!!!! Znas li ti koliko njih postanu igraci od 16-e do 19-e?????? Pa jako malo, mozda 10%. A ovaj je postao, i na to imaju uticaja svi koji su tada bili oko njega. A to svakako nije sin od vreloustog!!!!!!!!

Salvatore di Stefano

pre preko 2 godine

I Ibrahimović je u njegovim godinama glumio Ibrahimovića.
S

Sima Arauho

pre preko 2 godine

A ko su menadzeri fratelo?!
T

TBF

pre preko 2 godine

Gotivim Vlahovića, i želim mu zaista da osvoji zlatnu loptu, ali smoriste više sa tekstovima. Prava španska serija - ovaj rekao ovo, onaj rekao ono, da li će se udati za ovoga ili za onoga ...
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

U idućoj epizodi ćemo saznati da mu je Milinković polubrat i da mu je tetka mama, a mama tetka.
S

Sashki85

pre preko 2 godine

@ludiDejo A na kraju će saznati da je on sam sebi đed.
K

KROJF

pre preko 2 godine

Ima istine u tome ali ima istine da nisu fudbaleri proglašeni za radnike i da slobodno mogu da se kreću po Evropi sada ne bi ni bio u Firenci nego bi bio u Partizanu.
9

951357

pre preko 2 godine

U kome nikad ne bi postao igrač kakav je danas.
K

KROJF

pre preko 2 godine

Interesantan zaključak...Iako je hipotetika u pitanju brdo pluseva.U mom slučaju kada kažem ČINJENICU pre neki dan da PANČEV NIJE NIŠTA URADIO U INOSTRANSTVU kreću minusi.Za hipotetiku + za činjenicu -.Interesantno....
9

951357

pre preko 2 godine

Ne kapiraju ljudi razliku između hipotetike i činjenica. Zapravo, ne znaju šta znači reč činjenica. Ali da, ovo moje jeste hipotetika, ali samo prilično siguran da je tačna. Za Pančeva treba da staviš stvari u kontekst, što je taško uraditi s ove vremenske distance. A ako već gledaš lajkove i dislajkove, pogledaj koliko dislajkova ima ovaj moj hipotetički komentar, a tek koliko ima ovaj moj komentar gore, koji jeste činjenični. Jednostavno, imaš botove koji uništavaju miševe misleći da to što rade zapravo kreira stvarnost...
G

Gost 8

pre preko 2 godine

Dali sam ja jedini koji misli da če od januara biti u Njukaslu .
L

Lingvista

pre preko 2 godine

Dali može biti Salvador (to ti je onaj španski/katalonski slikar iz 20. veka, nadrealista). Ako se nešto pitaš, pa počinješ rečenicu sa DA LI, veznik DA i upitna rečca LI (da, rečca, nije rečica) se piše uvek odvojeno. Pozdrav.
O

Objective

pre preko 2 godine

Kako da Dušan bude inspiriran Newcaslteom, ako nije nimalo Arsenalom?
G

Gost 8

pre preko 2 godine

Dobro veče gospo Milka Canić , kao i svima ostalima. Naravno da nije inspirativno , ali gledajući Mančester Siti , PSG i prvenstvo Čelsi mogao bi to da bude pravi klub za razvoj . Što se kaže da raste sa klubom , ali i izbor tima je lutrija .
A

ARISE

pre preko 2 godine

Fiorentina je napravila igraca od njega,jludi su ga gurali,podrzavali i kad jos nije znao ni loptu da primi bili mu ko drugi otac a on sad ih izdaje zbog pohlepnog menadjera za pare,ako je covjek potpisi novi ugovor i na kraju sezone idi gde zelis imaj muda!!!!!!
B

Box

pre preko 2 godine

Ali ne moze da ide gde hoce zato sto ga ne pustaju u Juventus
G

Gaginjo

pre preko 2 godine

Voleo bih da ostane u Italiji, i da ode u Milan ili da ostane u Firenci.
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

Ja bih voleo da dodje u Inter, ili da napusti Seriu A, to su moje zelje 👍
S

Somelijer

pre preko 2 godine

Ah ti agenti, dobri i verujem posteni ljudi. Sto ih svi napadaju?
A

Arnauttovicc998

pre preko 2 godine

Juventus ne moze da ga priusti, mzd na rate kao Kjezu ali sig da Real, Siti, Psz, Bajern, Liverpul, Junajted mogu.... Kupca ce biti...
O

Oni mogu

pre preko 2 godine

Al nece,niko od tih klubova ga nece a pogotove ne za te pare sto Fiorentina trazi. To sto ovi iz Fiorentine na sve nacine nabijaju cijenu to je druga stvar. Ako mu oduzmes penale koje je puco, Pasalic iz Atalante ima bolju statistiku a igra veznog igraca. Al onaj ko bi dao vise od 20mil za Pasalica nije normalan isto tako za Vlahovica 30 mil maksimalno.
M

Mikki

pre preko 2 godine

Vlahovic je za ovih sezonu ipo dal 4 gola iz penala, ne 40.