Nikolo Zaniolo (©Reuters)
Nikolo Zaniolo (©Reuters)

Roma otvorila licitaciju za Zaniola: Početna cena 35.000.000, zainteresovani Totenhen, Vest Hem i Dortmund

Vreme čitanja: 2min | čet. 19.01.23. | 01:49

Ništa od dogovora o novom ugovoru, mladi napadač bi do kraja prelaznog roka mogao da napusti Rim

Letos nisu hteli, ali ove zime su u Rimu promenili ploču i odlučili da saslušaju ponude zainteresovanih za kupovinu Nikola Zaniola. Po informacijama poznatog novinara Đnaluke Di Marcija, Roma je spremna da do kraja prelaznog roka proda mladog ofaznivnog vezistu onome ko ponudi najmanje 35.000.000 evra. A, nadaju se u Vučici da će dobiti 40.000.000, s obzirom na to da ima više zainteresovanih.

To znači da Rimljani nisu uspeli da dogovore produžetak saradnje s mladim fudbalerom, čiji ugovor ističe za godinu i po dana, a ta vest trebalo bi da pogura klubove koji žele 23-godišnjeg reprezentativca Italije da posegnu za konkretnim potezima. Odnosno, da pošalju konkretne ponude.

Izabrane vesti

Dosad su se, po Di Marcijevim saznanjima, ljudi iz Totenhema, Vest Hema i Borusije Dortmund samo raspitivali za uslove transfera.

Željeni iznos je čak deset puta veći od onog koji je Roma platila Interu leta 2018. za Zaniola, ali je on tada imao tek 19 godina. U međuvremenu je sakupio preko 120 nastupa za Rimljane i postao standardan prvotimac, kao i reprezentativac Italije, ali je zbog čak dve povrede kolena tokom 2020. godine propustio pohod Azura na evropsku krunu.

Pamtiće navijači Rome Zaniola po pogotku Fajenordu prošle sezone u finalu Lige konferencije, kojim je osvojen prvi evropski trofej, mada je odnos rimskih tifoza prema mladom fudbaleru pokvaren od tada. Štaviše, zbog neubedljivih izdanja ove sezone i zatezanja u pregovorima o novom ugovoru, Zaniolo je pre nedelju dana zvižducima ispraćen s trave Olimpika prilikom zamene u meču Kupa Italije protiv Đenove.


tagovi

Nikolo ZanioloRomaZimski prelazni rok 2023

Obaveštavaj me

Roma

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara