Roma “skinula“ štopera Mihi, Ibanjez od Bergama do Olimpika

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.01.20. | 12:15

Brazilac može da odgovori izazovu i na levom beku, što je Vučici takođe bitno

Nema tri dana kako je sportski direktor Bolonje Valter Sabatini za lokalne medije u Bolonji poručio kako je klub dogovorio paket pojačanja iz Atalante u vidu Rodžera Ibanjeza i Muse Beroua. Ali, još jednom se u fudbalu pokazalo da ništa nije gotovo dok se ne žvrljne papir ili bar podigne dres.

Roma je Bolonji pokvarila planove i u poslednjem času “otela“ brazilskog štopera, kome su već zakazani medicinski pregledi u Rimu i posao bi trebalo uskoro da bude završen. Naravno, pod uslovom da se u međuvremenu ne dogodi još neki preokret. Roma se obavezala da će Ibanjeza dovesti na pozajmicu od 18 meseci, uz obaveznu kupovinu postavljenu na 11.000.000 evra. Ali, formula je sledeća – Roma će platiti milion evra za pozajmicu, plus osam miliona za obeštećenje i još dva miliona evra za bonuse bazirane na individualnim partijama.

Izabrane vesti

Ibanjez će u Rimu dobiti šansu da debituje u Seriji A, pošto tu mogućnost nije dobio u Atalanti. Brazilac je u Atalantu stigao iz Fluminensea pre manje od godinu dana za 4.000.000 evra, ali upisao je sao dva nastupa, oba kao rezerva.

Ono što bi Romi moglo da bude posebno zanimljivo jeste da se Ibanjez snalazi i kao levi bek, što je bitno s obzirom da će Leonardo Spinacola na kraju ipak potpisati za Inter. 

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara