Foto: Reuters
Foto: Reuters

Romero doneo Bekaseseu 30. pobedu na klupi Defense (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 27.02.21. | 01:14

Povratnički prvenac za mladog argentinskog stručnjaka

Početak trećeg mandata za Sebastijana Bekasesea na klupi Defense i Hustisije nije bio uspešan, međutim poraz od Lanusa ispravljen je protiv Patronata. Nije bilo previše učestalih uzbuđenja na stadionu Norberto Tito Tomahelo, ali je aktuenlnom šampionu Sudamerikane bio dovoljan samo jedan precizan udarac Brajana Romera dvadesetak minuta pre kraja utakmice - 1:0.

Navikla je Defensa poslednjig godina da gotovo redovno pobeđuje Patronato. Večerašnji trijumf bio joj je četvrti u poslednjih pet sučeljavanja sa pomenutim rivalom, a on ju je odveo na treću poziciju tabele Liga kupa, bar dok ostatak konkurencije ne odigra svoje mečeve. Čak i da ode par mesta niže to neće pokvariti vrlo solidnih šest od mogućih devet bodova posle tri runde.

Izabrane vesti

Na startu utakmice golman Unsain je sprečio gostujući sastav da preuzme vođstvo. Odbranio je udarac Nerija Bandijere sa ivice peterca. Da je Patronato poveo u tom 13. minutu, pitanje je u kojem bi pravcu susret otišao. Utakmicu je završio sa ukupno četiri uspešne intervencije i samim tim se profilisao kao jedan od dvojce najzaslužnijih za trijumf.

Naravno, pobede ne bi bilo bez Brajana Romera koji je preciznim udarcem iz šesnaesterca dao na značaju i dodavanju Tomasa Martineza. I to nije sve jer je 29-godišnjak tako doneo Sebastijanu Bekaseseu 30. pobedu na klupi Jastrebova. Večeras je talentovani stručnjak 54. put predvodio ekipu iz predgrađa Buenos Ajeresa, a pored pomenutih uspešnih epiloga, u 13 navrata je njegov tim remizirao, a 11 puta bio poražen.

LIGA KUP ARGENTINE, 3. KOLO

Defensa i Hustisija - Patronato 1:0 (0:0)

Aldosivi - Arsenal Sarandi 3:0 (0:0)



tagovi

Defensa i HustisijaPatronato

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara