Komentari na vest

Ronaldo: Evropski fudbal je u padu, spašava ga Premijer liga, u Arabiji jača liga nego u Americi

p

pazza

pre 11 meseci

Axaxaxaxaxa ugasio ga Qatar zajedno sa fanicima njegovim! Axaxaxaxaxaxaxaexe
k

knnbbvb

pre 11 meseci

Dok u Americi svi igraci itekako mogu ziveti samo od igranja fudbala, u Arabiji 90% fudbalera mora da radi privatni posao kako bi preziveli. Liga Arabija i dalje ostaje amaterska liga bez obzira sto su doveli tih nekih 15ak igraca...
K

Kratko i jasno

pre 11 meseci

Na kraj pameti, mi nije palo da čitam ovaj tekst. Samo naslov.
N

Naravno

pre 11 meseci

Da je jača kad 70 posto igrača iz Evrope igra tamo a ostatak iz Južne Amerike.
d

d. g.

pre 11 meseci

Ma da... gde si ti tu je najbolji fudbal.
Р

Росонеро Етерно

pre 11 meseci

Брате мили, какав је ово его манијак! Је л' беше Мбапе рекао да му је овај идол?! Није ни чудо. Исти су.
g

gost nezvani

pre 11 meseci

Teško.....Ispumpaće se taj balon.
S

Stojadin101

pre 11 meseci

Kako ovaj dečko nema nimalo klase, nema dileme da je jedan od dva najbolja igrača u istoriji verovatno. Ali ponašanje mu je kao da ima 12 godina, ako ja nisam najbolji sve je propalo i ništa ne valja...
T

Tarantula

pre 11 meseci

Pa kako kome druže!Meni nije bolji mi od Ronaldinja,o pravom Ronaldu i Mesiju da ne govorim,pričam o fudbalerima koje dam gledao.
E

Eeeee

pre 11 meseci

Talenata nema ovi rodjeni 2000tih ne znas jednu top klasu… Fudbal ide ka propasti…
V

Vladimirc

pre 11 meseci

Samo si mator ;)
H

Hammers Srbija

pre 11 meseci

Mislim da nije u pravu, ono sto jeste je da je otvorio vrata mnogim igracima i da je tako reci,, naprzio" Arape da krenu da ulazu mnogo u fudbal, ali nikada taj fudbal nece imati toliku pozornicu koliko god ga marketinski mag sponzorisao, defakto je da sve lige rastu kvalitetom i igrackim i finansijskim koliko god neko pricao da nije tako, pogledajte samo napredak npr Holandskih, Belgijskih, pa i Francuskih ekipa, do pre 3,4 godine je meni bilo nezamislivo da se bilo sta pitaju Psv, Fejnordu, Az, Ren, Lil, Klub Briz, Genk, a sad svi imaju dosta kvalitetnijeg rostere (ne zelim da pricam o onome sto su ove ekipe bile u 20.veku jer tad fudbal nije i dalje bio finansijski skroz isplativ), ono sto je meni drago jeste da se i dalje siri trziste pogotovo sad s Mesijem, Ronaldo na razlicitim kontinetima i to otvara vrata i ljudima koji se bave strukom i koji stvarno nesto znaju i nece biti ograničeni na evropu sto se tice znanja i isplativosti istog.
S

Sf

pre 11 meseci

Vidimo koliko je Saudijska liga jaka, otresla ih Selta sa 5 komada lagano i to na pocetku priprema dok su ovi igrali prvenstvo do juce. Selta donji dom Spanskog fudbala. Mora za onolike milione koje su mu dali i da izmislja i laze malo.
l

leonidas89

pre 11 meseci

Sad ce arapi celu seltu da kupe.
O

Objective

pre 11 meseci

Možda sa novih 97 milijardi i naprave nešto. Ali to je 97 milijardi, koji mogu napravit neštoneštonešto više od pukog navođenja lopte sa jedne na drugu stranu terena.
o

otodjibaje

pre 11 meseci

Radujem se unistenju evropskog fudbala i uopste propasti zapadne civilizacije.... njihov teror vise ne moze da se izdrzi
F

Fiste

pre 11 meseci

Pa ako će da ih zamene ovi arapi teško da je to bolje, to je samo perverzija zapadnog sistema na divlji i neuređen način.
N

Nemanja8989

pre 11 meseci

Ti onda zivi u istocnoj civilazaciji,jedi istocnu hranu,nosi istocnu odecu,letuj u istocnim zemljama,a ne da konzumiras sve zapadno a iste pljujes…Od vas filozofa dobijam nagon za povracanje

Marko Pavlovic

pre 11 meseci

Nadam se da će Arena uzeti prenose tekmi, a ne raspali sport klub. Biće jako, jako zanimljiva liga, sledeće godine još više igrača kada predje biće top 7, možda čak i top 5
R

Rasputin

pre 11 meseci

Hahaha mozda i hoce ali tek kad istekne visegodisnji ugovor koji ima SK… A i ne bih rekao da je SK los - Bundes liga, Arabijska, Grcka, Turska i Holandska liga, MotoGP, F1, EL, SP u basketu, Endesa liga…
d

darkomi

pre 11 meseci

Mislim ipak da top 2 je prava mera....
S

Sf

pre 11 meseci

Kojih tekmi? Šta su to TEKME? Jel znaš šta je TEKME? To je zidarska drvena posuda nalik na malo korito gde majstor sipa malter kada mu je potrebna manja količina prilikom malterisanja. A u Srbiji se kaze utakmica to na šta si mislio. Najezim se kada procitam REPKA, TEKME i slicno.
n

nikolani

pre 11 meseci

Doduše današnje lige i lice na tekme...hahah...

Marko Pavlovic

pre 11 meseci

Naklon do poda
N

Nemanja8989

pre 11 meseci

Rece to covek ciji je tim izgubio od prosecnog spanskog kluba Selte 5-0🤣 Pare mu isprale mozak pa bulazni…
D

Djape45

pre 11 meseci

Kako hvali i uzdize sebe svakom recenicom 😂
u

unpamozzart

pre 11 meseci

Lepo je kad ovakav razmaženko igra daleko od očiju javnosti
E

Enzo

pre 11 meseci

nije u padu druže nego nisi svestan da imaš skoro 40 godina i da ne možeš ds pratiš taj tempo već 3-4 godine
B

Bata Želja

pre 11 meseci

Druže trebao si da završi karijeru u Sportingu i tačka ali miris novca te odvukao u S.Arabiju i sada pametuješ odande!!!
g

gost978

pre 11 meseci

I dalje ga sujeta odvaljuje po glavi…Proziva MLS jer je Mesi otišao tamo, a realno da igra top 10 MLS klubova protiv top 10 iz Saudijske Arbije, to bi bilo presmešno, Saudsijci tu ne bi imali šta da traže. Samo budala može da upoređuje održivu MLS ligi sa ligom u koju su veštački upumpane nenormalne pare iz državnog fonda - liga će trajati dok država plaća igrače, jer klubovi ne mogu nikako da zarade novac potreban za plate.
C

Coban

pre 11 meseci

Ovo zbog amerike samo rece zbog messija. Jedan igra i ustaje pored kamile u arabiji a drugi u prelepom majamiju.

Marko Pavlovic

pre 11 meseci

Dobar sarkazam.
n

naftalin

pre 11 meseci

Trebao je samo da kaze da je kosarkas, odma bi dobio iste pare od CZ. Tako da Rolando ne mlati kakva Arabija dodji u Srbiju bato.
K

Koan

pre 11 meseci

Fudbal nisu samo igrači, nisu samo ni navijači, ni stadioni, ni..novac. Fudbal, koji, barem mi u Evropi gledamo i volimo, je sve to i još mnogo više. Da parafraziram naslov kultne serije....fudbal je... VIŠE OD IGRE.. E toga tamo nema...onaj osećaj pre i posle derbija, posle pobede ili poraza.

mratinkovic86@gmail.com

pre 11 meseci

Tako je , da opravdaš onaj deo plate gde treba da lobiraš za Arape. Pravi PR. Smešno .
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 11 meseci

Evo ideje za drinking game. Uzmite gutljaj svaki put kada Ronaldo kaže ja. Za pet minuta, maksimalno deset, pijani ko letve.
И

Ишизаки

pre 11 meseci

Не гутљај него чашицу ракије да попијеш на екс. Девет ексирања и можеш одмах да грлиш вц шољу.
r

raky

pre 11 meseci

Je, ostale evropske lige su u padu...u pravu je Ronaldo. Samo je "zaboravio" reći da je razlog tome upravo engleska liga i pare koje se ulažu tamo. Isto tako razlog pada npr. francuske lige su pare PSGa, koje njega čine 3x jačim od konkurencije, što smanjuje sportsku draž te lige, a i njima sama otežava da budu konkurentni kada igraju protiv klubova koji takmičarske utakmice igraju cele godine. Svaka sličnost ove priče sa FK CZ je nenamerna
c

cirkus

pre 11 meseci

imali su i ranijenogo vise para, pa su real i barsa bili alfa i omega, stletiko i sevilja takodje jaki, o bajernu da ne govorimo..
G

Gostgsot

pre 11 meseci

Slicnost sa CZ je sto je liga obesmisljena. Razlog za to nisu pare, vec dobar dugogodisnji rad u Zvezdi i uspesi u Evropi, i los dugovodisnji rad u drugim klubovima, pre svega u Partizanu
G

Gostivoj

pre 11 meseci

Nikada necete da prezalite sto niste "unovcili" svojih pet godina."dominacije", ali nikad. To je vas problem, kada ste "dominirali" bilo vam je bitno samo da budete bolji od Zvezde, ostalo nista. U Evropi jspadali od Samroka, Artmedija, Petah tikvi. Zvezda je svoju dominaciju zapocela posle utakmica protiv Sparte i Krasnodara i LE te sezone, ostalo je istorija. Tako da poredjenje ti nije na mestu, ali kod Zeksa bi dobio prelaznu ocenu.
G

Gost23

pre 11 meseci

Evropski fudbal u padu, a Selta vam dade petardu 🤣🤣🤣
m

mislim da...

pre 11 meseci

Je ovaj potez svih igraca koji su otisli dobar za njih ali i za nove mlade igrace jer nece da im uzimaju mjesto neke starkelje i smatram da ce se ovo pokazati kao dobar potez za evropski fudbal koji se rijesio dosta igraca sa 30+ godina a dosta ih je bilo nabjedjenih da znaju i mogu da igraju evropski fudbal inace san svakog igraca je da digne pehar namjenjen sampionu s.arabije ili mls 🤣🤣🤣🤣
U

Ujka Zitko

pre 11 meseci

Rece covek koji je otisao tamo zbog para.I pljuje evropski fudbal,zato sto ga niko nije hteo ahahagahahahaha
N

Nenad1246

pre 11 meseci

Briga nas i dalje je nećemo gledati.
N

Nula

pre 11 meseci

Ego manijak!9
m

monteroo

pre 11 meseci

Da je fudbal u kanalu to ne treba CR da budes pa da vidis... Kao da je kulminacija bila tamo oko 2000 od tada ide na dole.... Kakve su igrace imali spanija -iniesta cavi toress alonso kasiljas,nemci ko nemci -klose,miler,svajni,lam,francuska-danas je jaka ali zizu,anri,trezege,desamp...,engleska -beks,skols,rio,teri,kol,oven,seringem,italija-vijeri,del pjero,toti,pirlo,nesta ma strasno...holandija roben van persi sedorf van bomel,bergkamp...masina... Sada pola reprezentacija nema c fora,o nekom novom caviju ,zizuu da ne pricamo... CR,Messi to su takve cifre da deluje nestvarno....140 golova u LS ... A jedan ibra dao 46... Nesto moraju da menjaju ....puno love medija a malo pravih vrednosti.
T

Tite

pre 11 meseci

Nabrajas ekipe sporedne a glavni Brazil 2002 Kafu, Lusio, Roberto Karlos, Kaka, Ronaldinho,Rivaldo, Ronaldo itd.. A ova sad Argentina čudesna Messi, Di Maria, Alvarez, Dibala. Uvek ima zvezda a to sto su Španija koja je imala jednu moćnu generaciju i posle potop to je njihov problem. A sto se tiče Nemaca i Engleza bas mi je drago kakve imaju rezultate na poslednja 2 svetska Nemci ne prodju grupu a Englezi ispadnu odmah u cetvrtfinalima. Samo tako nastavite!
7

7-1 Boli Tite.

pre 11 meseci

@Tite Ta Nemacka je dala 7 komada tvom Brazilu u polufinalu Svetskog Prvenstva kada su bili domacini,a i Brazil je ispao u 4/finale inace u poslednja dva Svetska.Engleska ima 1 polufinale i 1 4/finale na poslednja dva Svetska. 7-1 neprocenjivo. Pustite komentar.
Р

Радамел

pre 11 meseci

Какви комплекси њега раде, ти си бре дечко у тој лиги баш зато што те у Европи нико није хтео, па си морао негде. а ти што су долазили после тебе нису због тебе ту него због великих пара па није Саудијска лига НБА па да ти пробијаш лед. Пореди две небитне лиге Сауди и млс. Огаван је.
M

Mare234

pre 11 meseci

istina ali ima i druga strana....bar 70% njih razmislja kad moze jedan Ronaldo zasto i ja ne bih mogao..
a

alexis9

pre 11 meseci

Najegoisticniji sportista svih vremena,neverovatno je sta je covek sve izjavljivao u prethodnom periodu..

Marko Pavlovic

pre 11 meseci

Odmah posle golluma
V

Venom

pre 11 meseci

Liga Saudijske Arabije zauzima 66. mesto na rankingu svih liga i odmah su ispod 4. Brazilske lige,dok je MLS 15. na listi.To je sve što se treba reći
N

NikolaChi

pre 11 meseci

Najveci kompleksas u istoriji svih sportova, pratim i volim sve od stonog tenisa so skoka u dalj i raznoraznih ludaka sam se nagledao ali ovaj je fenomen. Dosao u Juventus i oziveo celu ligu eno procvetali, sad i u Arabiji. Jedino sto je otvorio je prvi bankovni racun i prodao se u roblje u Arabiji koja je u fudbalu ono sto je Bolivijska u kosarci (uz svo postovanje tamosnjih prilika) . Fenomenalan atleta i odlican fudbaler definitivno, ali druze prepotentan si do besvesti. Nikada ga Mesi nije potkacio nekom izjavom bukvalno, znaci za 20 godina nikada a ovaj grdnik non stop pokusava i smesan mi je sve vise i vise. Mesi je bog fudbala makar ga ne igrao nikad vise i to je to
D

Džaba stotine miliona

pre 11 meseci

Život bez prasetine i nije neki život.
5

56

pre 11 meseci

Samo budala moze penalda da poredi sa mesijem
x

xnxx

pre 11 meseci

steta pa ronaldu nisu dosudili 6 penala na 7 utakmica svetskog prvenstva
l

llolll

pre 11 meseci

Xnnx, svirano je 5, a i 2 protiv Argentine. A Ronaldo je izveo najvise penala u povijesti nogometa, a na EURU 2020 mu svirali 3 penala u 4 utakmice samo da bude najbolji strelac. Citav svet ga zove Penaldo i ti napises takvo nesto?
D

Daj faul

pre 11 meseci

Nisu mu dosudili jer je bio na klupi :)))))
S

Sta ces

pre 11 meseci

Francuzima 2018 je svirano 6 penala.
2

2-6 i 5-0

pre 11 meseci

Kao pokusava da ljigavo indirektno prozove mesija kao arabijska liga bolja od americke jos ga boli messi i njegov mundijal
O

Orao

pre 11 meseci

Pa trenutno jeste po igracima koji su dosli.
c

ctrvnio

pre 11 meseci

Orao , par dobrih igraca ne cini ligu toliko dobrom ako su u njoj sve ostalo amateri koji rade na poslu pa igraju utakmice
g

gost434

pre 11 meseci

Najveca misterija u istoriji sporta kako je ovaj covek dospeo da se poredi sa bogom genijem madjionicarem fudbala leom mesijem
7

7777

pre 11 meseci

Али морао је да упореди са МЛС-ом. Навијач сам Јунајтеда, драг ми је због свега, али њега тешки комплекси дрмају.
G

Gost62

pre 11 meseci

kako se nalupetao gluposti ovde, izgubili 5:0 i kaze jaka je to liga, cirkuzant
i

ishshs

pre 11 meseci

Sta kaze bolja od Mlsa covek se poredi sa Mesijem godinama, a nije mu nikada bio ni blizu, najgluplja debata ikada izmisljena
M

Messi j

pre 11 meseci

Znamo da ti ne bi presao u Arabiju da te je neko hteo zapravo u evropi, ali posto te nije htelo jedno 10 timova kojima te je agent nudio sad te price kao. Mesi je najveci i najbolji ikada
o

ovog

pre 11 meseci

ego i dalje siba na maks nisu mu javili da igraci dolaze u arabiju da se sprdaju na maks
4

433

pre 11 meseci

Hhaha svi hoce u arabiju zato sto je on otvorio pandornu kutiju haha hoce svi zbog para penaldo
n

nedano

pre 11 meseci

On otvorio pandorinu kutiju i kao svi zbog njega dolaze hahhhaha. Pa ovaj lik postaje parodija. Koji bi to ludjak tek tako pristao da igra tamo iz ljubavi. Jedini razlog su pare! Za sve igrace koji idu tamo.

Marko Pavlovic

pre 11 meseci

I šta je tu loše. Vidim sve ljudi ne bi prešli na drugo radno mesto za 5 do 10x više novca