Sergej Milinković Savić (©Reuters)
Sergej Milinković Savić (©Reuters)

Ronaldo jeste zvezda večeri, ali je i Sergej dobitnik nagrade

Vreme čitanja: 1min | sub. 12.08.23. | 22:23

Iako je legendarni Portugalac praktično sam rešio finale, individualno priznanje pripalo je reprezentativcu Srbije

Brojke su u potpunosti naklonjene Kristijanu Ronaldu, najbolji je strelac takmičenja sa šest pogodaka, i bez ikakve dileme heroj finalnog meča Kupa arapskih šampiona između Al Nasra i Al Hilala, ali nije se Portugalac okitio priznanjem za najkorisnijeg igrača turnira održanog u Saudijskog Arabiji. Čelnici Unije arapskih fudbalskih asocijacija (UAFA) odlučili su da prestižno MVP priznanje dodele fudbaleru Al Hilala Sergeju Milinković Saviću. Doskorašnji član Lacija odigrao je pet utakmica na turniru i uz dva gola imao jednu asistenciju.

Sergej je pre samo tridesetak dana potpisao trogodišnji ugovor sa najtrofejnijijim saudijskim klubom u transferu vrednom 40.000.000 evra, a već sada je nagrađen vrednom individualnom nagradom. Prvu narednu priliku da zablista na Bliskom istoku Milinković Savić će imati već u ponedeljak (17.00), kada Al Hilal gostuje Abhi u duelu prvog kola prvenstva Saudijske Arabije.

Izabrane vesti

Podsetimo, članovi Abhe su nekadašnje uzdanice beogradskih večitih rivala Milan Pavkov I Vladimir Stojković, dok ih sa klupe predvodi nekadašnji strateg crno-belih Vuk Rašović, pa će posmatrano i sa tog aspekta duel Al Hilala i Abhe biti možda i najinteresantniji ljubiteljima fudbala u Srbiji.



tagovi

Sergej Milinković SavićAl HilalArapski kup

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara