Ronaldo: Neću pognuti glavu i odustati od Valjadolida! Finansijska situacija stabilna, u stadion uloženo 18.000.000

Vreme čitanja: 2min | pon. 05.06.23. | 14:51

Brazilac zadovoljan svime što je urađeno, osim rezultatima

Valjadolid je pre pet leta dobio novog većinskog vlasnika, Ronaldo Nazario da Lima ušao je u klub. Tri sezone bio je mir, a onda je počela šetnja kroz rangove. Čas dole, čas gore, pa opet dole. U ludom, poslednjem kolu tim sa Zorilje ponovo je ispao u Segundu, ali do promene vlasničke strukture neće doći.

Ronaldo ne namerava da odustane od Valjadolida, nastaviće da ulaže u klub i radi na modernizaciji stadiona. Samo od kada je došao u rekonstrukciju i umivanje uloženo je 18.000.000 evra, a utisak Brazilca je da su mogli i više. Ali, svi neophodni dokumenti nisu potpisani. Nije to dovelo do toga da Valjadolid ispadne iz lige, ali po eliminaciji govorio je Zuba o svim problemima na koje je naišao tokom godine.

Izabrane vesti

Kako tvrdi, sa knjigama je sve u najboljem redu. Navijači ne treba da brinu, finansije nisu problem, a garnitura ljudi u klubu neće se menjati.

“Finansijska situacija kluba je stabilna. Neću napustiti Valjadolid dok ne uradim sve što želim”, rekao je Ronaldo za Marku i dodao:

“Fran Sančes i Pecolano će nastaviti da rade, oni su potporni stub kluba. Za sada ne možemo da planirano ništa oko tima, jer ne znamo koliki će nam biti budžet”.

Kivan je legendarni brazilski napadač na sudije...

“Neuspeh je prirodna stvar, ali nećemo pognuti glave i odustati. Imali smo grešaka. Glavne su 20 poraza u Primeri, primljeni golovi u poslednjim minutima, suđenje… Veoma smo tužni, a u isto vreme i uvereni da smo dali maksimum da bismo opstali. Postoji netrpeljivost sudija, žalili se ili ne, ništa se ne menja”.

Promena opštinske vlasti polse izbora uticala je na to da projekat preuređenja stadiona bude zaustavljen, no obećanja postoje. I dalje se nadaju u Valjadolidu da će u skorije vreme dobiti sve potrebne papire.

“Sve je obustavljeno, novi gradonačelnik treba da potpiše. Garantovano mi je da će to i uraditi, tako da i dalje razmišljamo o inicijativama i kako da unapredimo kvalitet sadržaja na stadionu”, zaključio je Ronaldo.

U više navrata je Pecolano napadao gradske funkcionere zbog stadiona i dozvola.

“Uložili smo više od 18.000.000 evra u stadion. Razumem da procedure mogu da budu spore, ali Oskar Puente je malo uradio za Valjadolid. Imali smo obećanja Gradskog veća, koja se nisu ostvarila”.



tagovi

ValjadolidRonaldoPrimeraSegundaŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara