Kristijano Ronaldo (©Reuters)
Kristijano Ronaldo (©Reuters)

Ronaldo prvi put od eliminacije Juventusa: Fudbal sve pamti, ali i ja

Vreme čitanja: 1min | sub. 13.03.21. | 14:55

Portugalac uverava da mu je najvažnije da Stara dama ostvari uspeh do kraja sezone

Juventus je eliminisan od Porta u osmini finala Lige šampiona i gotovo istog trenutka kada je to postalo zvanično počele su da kruže informacije da je i Kristijano Ronaldo praktično odbrojao svoje u Juventusu, odnosno da će na kraju sezone da menja klub.

I to ne bi otišao bilo gde, već nazad u madridski Real, što je tema broj jedan među španskim i ostalim evropskim medijima već dva dana.

Izabrane vesti

Nedelja, 18.00: (6,50) Kaljari (4,30) Juventus (1,50)

Sada je Kristijano Ronaldo ponovo izazvao reakciju, ali ovog puta jer je konačno srušio zid ćutanja i obratio se javnosti prvi put otkako je Juventus završio svoje evropsko učešće.

“Mnogo važnija stvar od toga koliko puta padneš, jeste koliko brzo se svaki put podigneš i staneš na noge. Pravi šampioni nikada ne pucaju. Naš fokus je na Kaljariju, na Seriji A, Kupu Italije i uradićemo sve što možemo da postignemo uspeh do kraja sezone“, napisao je Ronaldo.

Drugi deo Kristijanove poruke može da se protumači kao odgovor na spekulacije da napušta Juventus.

“Istina je da istorija pripada muzejima, ali dobro je to što fudbal sve pamti, pa i ja. Istorija ne može da se izbriše, zapisana je i piše se svakodnevno s upornošću, timskim duhom, snagom uma i mnogo rada. Svi koji ne razumeju ovo nikada neće uspeti i dostići zvezdane visine“.



tagovi

Kristijano RonaldoJuventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara