Komentari na vest

Ronaldo se vratio u Englesku jer mu je bilo dosadno u Italiji

i

ibrakadabra

pre preko 2 godine

Ronaldo je neharizmatican isto koliko i mesi. Igraci kao zuba,ronaldinjo,zlatan(narocito on) su po tom kriterijimu svetlosnim godinama ispred.
E

E!

pre preko 2 godine

Mesi i Ronaldo ne mogu da se porede, Ronaldo Tehnicki nije u TOP 20 fudbalera u istoriji fudbala, decko je sampion u glavi i golgetet nista vise od toga...
p

pancevac92

pre preko 2 godine

golgeter i nista vise od toga 🤣 fudbal se igra za driblinge ili golove 🤣
n

nemanja1512

pre preko 2 godine

eh da nisi bio u pelenama kada je ronaldo pokazivao sta je tehnika od 2003 pa do recimo 2011/12 ne bi tako pricao ali dobro postoji yt hvala bogu pa mozes videti sve.
U

Ujka Zitko'93

pre preko 2 godine

Realno,Messi je timski igrac,ne zanimaju ga toliko licni rekordi.Dok Ronaldo gde god da igra ono "ja pa ja" i niko drugi.
G

Gost007

pre preko 2 godine

Bez te d co sprozora!!!!..Mesi timski on grac hahaha..aj uporedi Asistencije,pogledaj koju utakmicu pa se javi,i nauci sta znaci timski igrac.
p

princ

pre preko 2 godine

Njih dvojica su primer deci kako sportista treba da se ponasa i trenira
G

Goster

pre preko 2 godine

Kristijano je fenomenalan brojke govore u prilog a on je sve to postigao radom i vodeći računa o svom zdravlju,dok sa druge strane Mesi i Zuba su fenomeni prirode ne mogu da ih svrstam sa Kristijanom jer su iznad njega za zeru zbog talenta,mada i Mesi vodi računa o sebi ni on se nije nesto puno povredjivao zadnjih godina a biju ga konstantno, i sad ce da igra raszereceno zato sto je uzeo trofej sa Argentinom to mu je dugo bio Mac nad glavom,mene nervira sto je Kristijano placko i sto na sve mase rukama,nesto se ne raduje kad saigrač postigne gol...sve u svemu prisustvujemo eri vrhunskih dvojice igrača kao sto imamo u tenisu troje a kad odu tesko da ce iko taj nivo dostići narednih decenija,uhivajmo imamo privilegiju koju nasa unucad nece imati
A

Ajmo Licemeri

pre preko 2 godine

Upravo ja to kazem za Novaka, sve postigao radom ne moze da se svrsta u kategoriju Federera nije prirodni talenat....