Kristijano Ronaldo (Shutterstock)
Kristijano Ronaldo (Shutterstock)

Ronaldo se vratio u Englesku jer mu je bilo dosadno u Italiji

Vreme čitanja: 2min | ned. 05.09.21. | 11:14

Nurmagedov: Pa, ni ja nisam neki ljubitelj italijanskog fudbala, ne bih ga menjao za engleski

Kristijano Ronaldo, jedan od najboljih fudbalera današnjice ovog leta je načinio još jedan veliki dribling van terena. Zapravo dva. Dok su navijači Juventusa iščekivali da uprava (nastavi da) gradi tim oko njega sposoban da pokorio Evropu posle 26 godina čekanja, Porugalac je obavestio porodicu Anjeli da bi da napsutio Torinu godinu dana pre isteka ugovora. kao nejgova nova destinacija pominjan je Etihad stadion, ali on se odlučio da karijeru nastavi na Old Trafordu, tamo gde je prvi put ostvario velike dečačke snove, što je za logično za mnogo beliko veliko iznenađenje. Ne i za Habiba Nurmagomedova. Legendarni MMA borac i novopečeni fudbaler koji je polovinom avgusta obukao dres Legion Dinama iz Mahačkale, člana trećeg ranga ruskog fudbala otkrio je da mu je Ronaldo najavio odlazak iz Juventusa daleko pre nego što se ta informacija pojavila u javnosti.

Izabrane vesti

"Ne želim da otkrivam privatne poruke... Rekao je da mu je dosadno u Italiji i da želi da se vrati u Englesku. Pa, ni ja nisam neki ljubitelj italijanskog fudbala, ne bih ga menjao za engleski. Bilo koji tim tamo (u Engleskoj) može da priredi spektakl", prenosi "Sport24" reči Habiba koji smatra da je Portugalac "više kul" od Mesija.

Dodao je da takvo mišlenje nije bazirao na dugogodišnjem prijateljstvu sa Portugalcem.

"Kristiano više kul. Messi takođe igra veoma dobro, jedan od najboljih u istoriji. Ali ako su igrački jednaki, onda je u harizma Kristijana moćnija."

Dvoumio se između portugalskog i brazilskog Ronalda.

"Hajde da ih izaberem obojicu. Zuba je fudbaler mog detinjstva. Ceo život sam ga gledao kako igra. Nije bio dugo u vrhu jer je često bio povređen. Samo nekih osam, devet sezona je sve bilo u redu. A Kristijano je već 17 godina na vrhu, 2004. igrao finale na Evra, a sada je 2021. i još pobeđuje", objasnio je Habib.




tagovi

Habib NurmagomedovKristijano RonaldoLionel Mesi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara