Komentari na vest

Rosi „provocira“ Piksija: Znam kako će igrati Srbija, Sergej iza špica, samo me muči Gudelj

V

Vlada79

pre 7 meseci

Ništa novo nije rekao, sastav znamo svi mi koji makar malo pratimo fudbal. Uz duzno postovanje, Piksijeva formacija je od prvog meča na klupi reprezentacije ista, malo se modifikuje u nekim situacijama ali to su kozmeticke promene...
k

kendisport

pre 7 meseci

Ma mogu da pobede obe utakmice i odu na EP, sve dok nam je FSS u blatu kakvom jeste, sve dok se ne okrenemo ljudima poput Vidica, sve dok nam je domaca liga poligon za menadzere i namestace utakmica, sve dok nam reprezentativci otimaju zene jedni drugima kao najgori primitivci, posten covek za ovaj tim da navija nece. Bukvalno mi je svejedno da li ce da se plasiraju ili ne, zapravo od Radomira Antica i tadasnje ekipe mi je apsolutno svejedno da li pobedjuju Portugal il gube od Skotske.
P

PedjaPFCCCC

pre 7 meseci

Od kako je selktor uvek sa istom postavom to jest formacijom igra.Vanja Veljkovic Milenkovic Pavlovic Kostic Gudelj Maksimovic Zivkovic Tadic SMS Mitrovic Doduse nisu ni oni Kinder Jaje, ni oni nista nisu bolji . Dibusz Szalai Orban Lang Kerkez Nego Nagy Styles Szoboszlai Sallai Varga inace prvi Spic im je Adam ali Varga je naj bolji strelac Lige i daje golove i za Reprezetaciju redovno. Kod njih mi nije jasno kako i zasto za Gazdaga nema mesto koji igra odlicno u MLS i zasto Gulácsi drugi golman Leipziga nije prvi golman. I Moram da kazem da oni dosta bolje igraju za trojicom iza maltene igraju Perfektno. Trenutno oni igraju sa tom formacijom najbolje a posle njih Holandjani. Italijani i Belgijanci posle tolikih godina opet igraju sa cetvoricom iza u zadnjoj liniji. Ej a intetrsantno je da samo mi i Holandjani u TOP 30 Ekipe Sveta smo Pametnjakovici i igramo sa trojicom iza...(Madjarska je 32 tako da se ne racuna)
B

Babaroga

pre 7 meseci

Dobićemo Mađare. Mitar rešava situaciju
P

Piksi ce ovako

pre 7 meseci

Vanja Pavlovic Veljkovic Milenkovic Kostic Gudelj Maksimovic Zivkovic SMS Tadic Mitrovic, iako bih zeleo Ilica i Samardzica od starta a mozda i Erakovicu sansa
J

Jova1246

pre 7 meseci

Moze, dobar sastav samo bi bilo 100x bolje bez Mikenkovica, Veljkovica, Kostica i Sergeja pa i Tadica ako mu se ne trci!
d

d. g.

pre 7 meseci

U breee, kako si ga samo provalio? Pa Piksijevu taktiku zna svako ko iole prati fudbal. On drugi sistem ne zna.
F

Florence

pre 7 meseci

Posle skandala na svetskom sa sve zenama njihovim,brukom u savezu oko situacije sa Vidicem i sad ovim manekencicima (Vlahovic prvenstveno) sto ih bole 'prepone' pa kao ne mogu da igraju, a ustvari ih boli nesto drugo, vi i dalje pratite reprezentaciju?
G

Gostivar

pre 7 meseci

Jadan bre ovaj Piksi, ne vole ga grobari jer im je upropastio detinjstvo. A ne vole ga sad ni cigani, po naredjenju. Samo normalan narod moze da ga podrzi, a zato nam je stadion prazan, malo je takvih ostalo.
n

novi bg

pre 7 meseci

Vi se jos lozite i pratite nasu repku u fudbalu 😂?
r

rossoneri

pre 7 meseci

REPKU to kad procitam nije mi dobro bukvalno
G

GeOS

pre 7 meseci

@rosoneri Bukvalno isto.

figovik@gmail.com

pre 7 meseci

Gudelj i nas muči može da iznenadi na obe strane hahaha
k

korner

pre 7 meseci

2 u Budimpešti je ko vrata
V

Veljko9

pre 7 meseci

Vladimir Ivic za selektora, Piksi nazad u Japan, to je njegov nivo.

Bojank91

pre 7 meseci

Ne verujem jer ni sam Piksi ne zna šta će
S

SezonskaJakarta

pre 7 meseci

- Dva je ujutru, čeka me važan meč sutra, ne, danas je već ... Gde gori? I zašto mi grebete vrata poput mačke u teranju? - Zdravo, Rosi. To sam ja, Piksi! Tvoj drug! - Ja nemam drugove dok vodim reprezentaciju. Šta hoćete? I zašto stojite u hodniku samo u gaćama i sa starim novinama u ruci? - Rosi, stari moj druže, u novinama piše da znaš kako će igrati Srbija ... - Istina, rekao sam to. I? - Rosi, prijatelju moj, dovrši misao. Kako će igrati? 3-5-2? 3-6-1? 3-4-2-1? 3-3-3-1? I šta znače svi ti brojevi? Treba li da angažujem nekog numerologa kao asistenta? Ili Vesnu Rivas? Rosi ... Zatvori mi vrata čovek. Ali, dobro, šta da se radi, idem da pitam Gudelja kako će igrati Srbija.

Pakal

pre 7 meseci

Iskusno navlači Piksija da ubaci Gudelja od starta jer je ovaj epska rupčina i vezara!
1

1 na 1

pre 7 meseci

Prozivka. Ferka posle časovi iza škole.
R

RealNo1

pre 7 meseci

Наравно да зна кад ништа не мјења од Катара.
n

niszvezda

pre 7 meseci

Što se tiče Gudelja, najveće iznenađenje bi bilo da ga uopšte ne stavi u prvih 11... U svim ostalim kombinacijama je sasvim sve jedno...može da ga stavi u špic, gol ćemo teško dati...može da ga stavi da brani, sigurno primamo minimum 1...
P

Petarrrr

pre 7 meseci

Voleo bih da oproba sledecu postavu: VMS Milenkovic Pavlovic Erakovic (Babic) Terzic Samardzic Gudelj Ilic Kostic Mitrovic Gacinovic Da udju Tadic, SMS, Zivkovic i Ratkvov u nastavku ukoliko nam je potreban gol (naravno, ne nuzno svi) Sportski pozdrav!
n

niszvezda

pre 7 meseci

Babić ne može na desnog štopera jer je levonog...može on ili Pavlović.
M

Majstor Fudbala

pre 7 meseci

Možda stavi Gudelja na špica (Ne bi me čudilo)
g

gost1234

pre 7 meseci

bas se cudim kako je provalio

Zvezda ispred svih!

pre 7 meseci

Bas je tesko provaliti Piksija.
b

belkandjo

pre 7 meseci

Prava je enigma.
b

belkandjo

pre 7 meseci

Naš najveći problem je Piksi, njega kad se rešimo, možda i počnemo da igramo fudbal. VMS(Petrović), Pavlović(Gudelj), Milenković(Eraković), Mladenović(Terzić), Boranijašević(Gajić), Belić(Zdjelar), I.Ilić(S Lukić), Tadić(Samardžić), Kostić(Plavšić), Radonjić(Čumić), Mitar(Vlahović)
n

nadrealnooo

pre 7 meseci

Piksi ako odvede posle svetskog Srbiju i na evropsko posle 24 godine,sve pada u vodu. Covek je odradio posao i to je to. Mozemo da ne volimo ili ne a on ce odvesti i na evropsko i mozemo samo da cutimo. Eto tako.

Crno Beli Partizan

pre 7 meseci

Na svetsko prvenstvo smo redovno išli, tako da to i nije neki takmac. Što se tiče Evropskog, brate mili i Krstajić bi u ovakvoj grupi izborio plasman. I iskreno kako igramo stoji veliki upitnik da li ćemo i izboriti plasman...
G

Gostivar

pre 7 meseci

@CrnoBeliPartizan brate mili pa Krstajic i jeste u ovoj grupi hahaha
I

I NAS

pre 7 meseci

Muci Gudelj.
L

Lalegale

pre 7 meseci

Kilavo takođe igrati
2

2305

pre 7 meseci

uloga Gundelja je da vraca loptu golmanu gde god da ga stavi piksE
/

//////

pre 7 meseci

Nije nikakva provokacija. Piksi ce izvesti sastav sa Mitrovicem,Tadicem i Sergejem napred sto je kastastrofa igramo neku formaciju koja nam nikako ne odgovara a odbrana u troje nam je toliko losa da je to katastrofa. Piksi mora da odustane od formacije sa trojicom pozadi jer nemamo igrace za to jednostavno neka prebaci Milenkovica na desnog beka a Terzic nek igra levo i stoperi Pavlovic i uz njega Stojic ili Ereakovic i to je to a Tadic bi mogao na klupi a Samardzic u startnih 11 a isto tako mislim da treba da se pruzi sansa Cumicu.
J

Jöle 39

pre 7 meseci

Stojić i Čumić... Au brate prestani da pratis fudbal
/

//////

pre 7 meseci

Sto da se ne proba vidim bas dobro prolazimo sa stoperima igraju nam Veljkovic ili Stefan Mitrovic a i krila su nam sjajna Radonjic moze da igra 15 minuta i to je to ili neka stavi Sergeja od dva metra da igra krilo.
b

belkandjo

pre 7 meseci

Jole, ti treba da prestaneš sa praćenjem fudbala. Čumić bi za ovu ekipu bioosveženje i otkrovenje kao svojevremeno Koroman.
G

Gosten

pre 7 meseci

Kako smaraju sa ovim vrednost ovog tima ovolika vrednost onog tima onolika. Cena zavisi od kvaliteta ali zavisi i od duzine ugovora. Kako se duzina ugovora smanjuje tako i cena pada. To je kao na primer sada da uzmem Zvezdu za primer. Olajinka i Kraso dosli besplatno jer im je istekao ugovor a Serif dosao za cetri miliona jer je imao ugovor na tri godine. Takodje zavisi i od igara samih igraca. Ako veze polusezonu lose pada mu cena,ako mu polusezona bude dobra raste mu cena. Isto zavisi i od godina. Mbape vredi 200 miliona a Levandovski u godinama vredi 30. To ne znaci da je Mbape sedam puta bolji. I imate bezbroj takvih primera
g

gostinjo

pre 7 meseci

Tesko da ce mu se ponoviti dve martinele kao u prvom mecu.
t

tesko

pre 7 meseci

da ce se ponoviti da vlahovicev promasen zicer sa pet metara nekako zavrsi ipak u mrezi
V

Vladivostok

pre 7 meseci

Nista covek ne provocira nego je Piksi providan. Ima jednu formaciju od prvog dana i taktika po principu “najtalentovanija generacija u poslednjih 15 godina, neko ce nesto da smisli”. Ako su igraci raspolozeni, onda stvarno neko nesto smisli, ako nisu, desi nam se Bugarska…