Marko Rosi (©MN Press)
Marko Rosi (©MN Press)

Rosi: Zaslužili da vodimo na poluvremenu, Srbija bila bolja u nastavku

Vreme čitanja: 1min | čet. 07.09.23. | 23:38

"Dibus nam je sačuvao pobedu", kaže selektor Mađarske

Idu Mađari kući pevajući iz Beograda. I to drugi put zaredom. Slavili su i pre neku godinu u Ligi nacija.

Ovaj trijumf nad Srbijom na Marakani (2:1) širom im otvara vrata prvog mesta u grupi i direktnom plasmanu na Evropsko prvenstvo. Selektor Marko Rosi sa licem zadovoljstva došao je pred novinare posle utakmice.

Izabrane vesti

"U prvom poluvremenu smo igrali dobro. Nezasluženo smo gubili, napravili smo jednu grešku i primili smo gol. Taktički smo igrali dobro. Uspeli smo da preokrenemo na 2:1, što je bio zaslužen, realan rezultat prvog dela. Bili smo u njemu bolji od Srbije“, ocenio je Rosi.

Drugi deo pripao je Orlovima, istakao je selektor Mađarske.

"Kada igrate sa Srbijom, koja ima ovakve igrače, morate da računate na to da ćete i da patite. MI smo patili u drugom poluvremenu. Bili su bolji. Imali smo sreće, ali i da se zahvalimo golmanu Dibusu na nekoliko sjajnih odbrana“.

Osvrnuo se Rosi na posao koji je napravio sa Mađarima otkako je selektor.

"Kada sam počinjao posao pre pet godina i pogledam gde smo sada, to je neverovatno. Imamo tim sastavljen od boraca, punih samopouzdanja, koji stalno napreduju, ispravljaju svoje nedostatke. Moramo da budemo ponosni na njihov stav. Bilo je utakmica koje smo izgubili, ali nikada se nije desilo da se nismo borili“, istakao je Rosi.



tagovi

Fudbalska reprezentacija MađarskeMarko RosiKvalifikacije za Euro 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara