Komentari na vest

Roze: Zvezda se brani svim snagama, ali ima i ofanzivni potencijal, Olajinka, Šerif i Hvan donose brzinu

R

Rrres

pre 7 meseci

AJMO BAHAR OVAKO 3:4:3 Glazer - Djiga, Dragovic, Degenek - Stamenic, Mijailovic, Hwang, Ivanic - Bukari ,Krasso , Olayinka . Najjaci moguci sastav!
d

djoleee117

pre 7 meseci

pa ko su ti tu bekovi? po toj tvojoj najjacoj postavi bi izgubili 10:0, eventualno 10:1
?

??

pre 7 meseci

Ne moze sa jednim zadnjim veznim, stamenic i mijailovic na bekovima nikako. Ocigledno je da nemamo bekove, al njih dvoje nikako
i

iron

pre 7 meseci

Sutra uvece krece zvezdina renesansa...minimum nereseno a mozda i pobeda...
D

Dejcek

pre 7 meseci

Teska prica sutra. Jedino da izgubimo sa manjom razlikom nego YB
S

Sashki85

pre 7 meseci

Ovi njihovi intervjui sve nam nešto hvale kako smo dobri u odbrani, a tu smo najslabiji. Hoće da nadmudre našeg trenera da ne menja ništa, odgovara im 😅
S

Sunking

pre 7 meseci

Sa kojim igračima da se branimo, kukala nam majka
v

vlad@Sunking

pre 7 meseci

@Sunking - Nasera (Đigu) treba odmah postaviti za šefa protokola u Zvezdinoj odbrani! Naser je na konferenciji za medije, na promociji, onako veoma skromno izjavio za sebe kako je izuzetno brz i da ima dobru tehniku, što je i dokazao na prethodnim utakmicama! Verujem da je skauting tim Zvezde veoma zadovioljan sa Naserom i da se nikada nisu pokajali što su rečenog Nasera doveli iz Bazela (gde je bio na pozajmici) i zato su ga ekspresno ubacilli u vatru da igra u LŠ. I nisu pogrešili! Danas su ga na aerodromu u Beogradu malo sačekali dokle dođe, jer je bio ušao u jednosmernu ulicu posle gola Javora u Beogradu, kada je bio otišao po burek, i nikako da se vrati zbog gužve u saobraćaju!
d

duduk

pre 7 meseci

Jeli Bukari igra ili ne?
D

Djape NBG@duduk

pre 7 meseci

@duduk – dobar si izabrao nik i odmah se da primetiti da nisi opterećen sa potrebnim znanjem u vezi sa igranjem sjajnog Bukarija! Ako ne igra Bukari, utisak nije kompletan! Čim počne utakmica, Bukari odmah treba da zuji po terenu kao muva bez glave, onako kao što on zna! To će dodatno dezorijentisati pedantne Nemce, koji se u prvi mah neće snaći i tada treba na nastupi golgeter Nedaje I iskoristi zbunjenost Nemaca, naravno ukoliko Nedaje ne padne preko lopte!
d

duduk

pre 7 meseci

Djape ili kako vec? Ako tako kazes onda si u pravo...e sad da te pitam nesto...za tebe ko je najopasniji I najbrzi igrac Zvezde?
D

Don Vito Corleone.

pre 7 meseci

Ovaj Roze je veoma duhovit čovek, pravi šaljivdžija! Roze je na konferenciji za novinare izjavio da Zvezda “ima i ofanzivni potencijal, Olajinka, Šerif i Hvan donose brzinu”! On za Šerifa (inače, sa dve leve noge) kaže da je brz, a Šerif trči kao da vadi noge iz blata! Inače i Šerif i Olanjika su tehnički nedovoljno obučeni i dekoncentrisani u situaciji “1 na 1”! Hvan sa svojom konstitucijom ne može igrati u LŠ. Nema potrebnu snagu u duelima, a njegov udarac na gol ima snagu udarca mlađeg kadeta! Ova utakmica u Lajpciku će podsećati na smejuriju!
Z

Zvlat BG@Don VitoCorleone

pre 7 meseci

@Don Vito Corleone – uglavnom se slažem s tvojim komentarom, samo ostajem pri tome da treba organizovati radionice sa roditeljima igrača, kroz grupnu diskusiju i tehniku anketiranja na temu zalaganja na utakmici!
L

Luks1

pre 7 meseci

Sve to stima ali Zvezdin je najveci problem trener Ne moze covek sa mislima u Izraelu da vodi tim Poraz ne gine., Sutra uvece posle utakmice ode Bahar kuci da zaduzi opremu pa na front Zvezda je vec danima bez prvog trenera,igra ocajna,igra ko sta hoce i kako hoce,uglavnom nikakva. Briga njega sada za Zvezdu,sve njegove misli su u Izraelu i treba ga razumeti
g

gosttt

pre 7 meseci

Od tebe trazim samo, da kao LAV se boris! 🔴⚪🔴⚪
I

Iskren

pre 7 meseci

S obzirom kako Zvezda igra u poslednje vreme, biću sutra čupavo.
S

Sunking

pre 7 meseci

Ja na žalost me vidim kako će to da bude čupavo. Biće neprijatno za nas, ali čupavo neće
Z

Znaci

pre 7 meseci

ipak je pricao o Zvezdi
A

Alex20

pre 7 meseci

Verovatno i najveci problem je nasa igra odbrane covek na coveka,to ne prolazi ni u ling long,no dobro videcemo sutra kakva je prica.