Rusi čestitaju: Zvezda zasluženo, odličan protivnik, golman im je super branio

Vreme čitanja: 1min | sre. 05.07.23. | 03:46

U Zenitu žale za greškama i promašenim šansama

Crvena zvezda je turnir u Sankt Peterburgu otvorila na sjajan način i savladala domaćina Zenit.

U prvoj jakoj proveri od dolaska Baraka Bahara na klupu, crveno-beli su zaista dobro izgledali u dobrom delu utakmice i pokazali se u lepom svetlu protiv ruskog šampiona.

Izabrane vesti

Iz tabora Zenita su stigle i čestitke posle meča.

„I dalje smo daleko od najbolje forme. Iako smo imali više šansi i dobre periode igre, nismo postigli golove i Crvena zvezda je zasluženo pobedila. Drago mi je da igramo protiv ovakvih protivnika na ovako jakim turnirima“, rekao je posle utakmice golman Mihail Keržakov.

Trener Sergej Semak je bio nešto suzdržaniji.

„Dobra i borbena utakmica u odličnoj atomsferi. Bitno je da su svi zdravo i da je prošlo bez povreda. Ova utakmica nam je dala neke informacije za analizu. Da, bilo je grešaka. Sada treba da radimo na tome i da izolujemo probleme u igri. Mogao je rezultat da bude i drugačiji da smo iskoristili neke šanse. Njihov golman je imao dve super odbrane“, rekao je Semak.

Domaći defanzivac Dmitrij Čistjakov je takođe zadovoljan proverom.

„Odličan protivnik za ovakvu utakmicu. Mi smo igrali dobro u nekim momentima meča, oni takođe dobro u nekim drugim periodima igre. Nismo želeli da izgubimo i ostaje nam da analiziramo greške zbog kojih se to desilo“, rekao je Čistjakov.


tagovi

Sergej Semak

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara