Komentari na vest

Rusi plaćaju sve: FSS će zaraditi 250.000 evra od provere u Moskvi

K

Kakve koristi imamo od fudbalskog saveza

pre 3 meseca

Kakve koristi imamo od fudbalskog saveza
U

UE

pre 3 meseca

A onda će FSS da plati nekim vidom sankcija od UEFE ili FIFE...
S

Svrbece

pre 3 meseca

Ovo ce mnogo da kosta Srbiju,da cemo se cesati dugo posle ovoga. FSS je primoran da ide tamo radi volje jednog coveka i njegove vlasti. Kao da ides u Berlin 1941 i igras protiv Nemaca.
P

Pedja108

pre 3 meseca

Nazalost, ovo je praksa decenijama. Nas FSS nikada nije ni gledao da li datumi odgovaraju, da li su protivnici dobri za uigravanje pred neko prvenstvo. Samo je bilo bitno, ko ce da nam plati za prijateljsku utakmicu, da oni lepo dobiju parice, od kojih niti klubovi niti iko osim njih nece videti neki boljitak. I onda igramo neke besmislene prijateljske, koje nam ne sluze ni za sta. Obicno se tada probaju neki novi igraci, ili se proba neka nova kombinacija, prekidi itd. Ali, nista od toga, jer Piksiju da se jave svi nasi u inostranstvu koji hoce da igraju za nas, oni bi sedeli na klupi, drugu taktiku osim one koju godinama ponavlja bez uspeha nema. A na prvenstvu ima da se provedemo kao bosi po trnju. A onda ce posle biti da smo imali jako tesku grupu, da je tu bod izvuci pravi uspeh, da nismo imali dovoljno srece, da su kljucni igraci bili povredjeni i tome slicno.
3

365centrala

pre 3 meseca

Taman za dve hibridne podloge i da srede dva terena u Srbiji.
d

dkcz

pre 3 meseca

pre će neki hibridni "službeni" auto da se kupi
Y

Yes sir

pre 3 meseca

Napuniće se neki hibridni novčanici, a možda dođe i do prelivanja para. Niste mali pa se dosetite.
Б

Белграно

pre 3 meseca

Не могу да вам опишем колико се гадим ове карикатуре, а и свих осталих из ФСС-а.
N

Nenad1246

pre 3 meseca

Jedna konferencija sa 500 delegata veća od 5 evrovizija? Zašto imaju tu bolesnu potrebu da lažu o svemu.
V

VLAST SVE UPROPASTILA

pre 3 meseca

VISE POLITIKE NEGO SPORTA !
G

Gostivoj

pre 3 meseca

Da li cemo i sa kojim imenom, sa ili bez fusnote, ugostiti Kosovo* na kongresu UEFA?
G

Gost1983

pre 3 meseca

Do tada cemo da priznamo njihove pasose i sve ostalo pride i bice clanovi svega, tako da ce lagano da ih ugostimo... Tragedija.
N

Nemanja Ko

pre 3 meseca

FSS je bas transparentan. Kriju finansijske izvestaje. Nek se registruju u Svajcarskoj pa nek se tako ponasaju. Najgori kadrovi rade tamo. Hajde da proverimo svakog. Sramota od saveza.
I

Iz sljivika

pre 3 meseca

Pa valjda postoji i nešto bitnije od zarade. Naslov vam je u duhu današnjeg vremana: PARE PARE I SAMO PARE!
Y

Yes sir

pre 3 meseca

Mi se nalazimo Rusima kao podrška, makar malo i tamo gde možemo. Nešto ne pamtim gde su se oni nama našli, krucijalno, a trebalo nam je, kao nikad. Kad sada dođe 1 mil Rusa možda se i to promeni, bar da brane svoj narod. Koliko puta sam se setio činjenice da su partizani proterali iz Vojvodine 700.000 Podunavskih Švaba. Da su tu, sa nama, šta mislite kakva bi bila politika Nemačke prema nama? Pravili smo grešaka i pogrešnih izbora u prošlosti, dobro da smo i tu.
Y

Yes sir

pre 3 meseca

Podržavam da se igra sa kim mi hoćemo, bez političkog diktata, iako je i ovo diktirano politikom, ali mi se ne sviđa ovo isticanje novca koji dobijamo. Da je 2,5 mil, pa hajde. Više bismo dobili od EU samo da ne idemo u Rusiju. Dakle, ne treba potencirati na ovom skromnom novcu, jer nije poenta u njemu.
R

Razdvajam "neznam" po kucama

pre 3 meseca

A da je dve i po milke onda bi ti imalo poentu, iako ti nije poenta u parama?????
Y

Yes sir

pre 3 meseca

Razdvajam "neznam" po kucama/ Mislim da sam u dva komentara iznad dosta jasno izneo svoje mišljenje. Tebi izgleda da treba prevod ili ono: šta je pesnik hteo reći. Kako si došao do toga da bi se ja složio s politikom FSS da je ponuđeno 2,5 mil? Napisao sam, u kontekstu, da bih bar pokušao da ih razumem da je 2,5 mil., a ne ova sića s kojom se hvale. Suštinski, nisam uopšte za to da se dobiju bilo kakve pare, već i da se plati najboljima za sparing, jer je to jedino svrsishodno. I da se uigrava najjači sastav, a ne da se ispunjavaju menadžerski vlažni snovi. Provaljena je taktika u stilu: evo, na prvenstvu igraju najbolji, šta hoćete? I dalje su menadžerske šeme na delu, samo što se za to koriste prijateljske i prodefiluje 30, 40 igrača , kao za probu. Bitno je da svi upišu nastup za reprezentaciju jer se i to računa, a cena im automatski skače. Šta misle ovi u FSS, da smo svi bez mozga?
B

Bivsi sa Severa

pre 3 meseca

SIROTI RUSI SVE DAJU SAMO DA SA NEKIM IGRAJU
L

Lesak

pre 3 meseca

Sreća pa imamo ovako uspešne sportske radnike. Podpredsednika-predsednika NedimovićA. Rodi me majko srećnog
L

Lakisha

pre 3 meseca

Ovaj Radonjic.. kako se on i Vlahovic gledaju u kameru znaci Boze sacuvaj, zivim za dan da prestane da dobija poziv u reprezentaciju.
P

Popce

pre 3 meseca

Šta je ovde spektakularno zagrevanje?
M

Mixa989

pre 3 meseca

Kako da navijam za reprezentaciju u kojoj je glavni ovaj Nedimovic?
M

Mighty King

pre 3 meseca

Čoveče mili, pa Džaja je glavni. Pokazuje Nedimu gde je levo.
d

da su podigli

pre 3 meseca

na 350 000 mi bi i gace skinuli..
f

free

pre 3 meseca

skinuli bi mi i za dzabe