Komentari na vest

Rutina Junajteda protiv Bornmuta: Old Traford pozdravio svetskog šampiona Martineza, Rašford nastavio da rešeta (VIDEO)

g

gostx

pre preko 1 godinu

Kazemiro daje placen i 100 mil a ne 70 nebi bilo puno prejak igrac,Ten zaveo red svi rade trce bez ljutnje sad polako trazi napadaca Mitrovic nebi bio los ali ga Fulham nebi dao ispod 30 mil pozzzz
d

doklevišš

pre preko 1 godinu

Opet mrtvi megvajaaa i opet je kapiten,ništa ćelavi nije naučio
1

118d

pre preko 1 godinu

Ten Hag ozbiljan trener, fali im samo jedan pravi golgeter što danas nije lako naci doduse.. Voleo bi naseg Mitra da dovedu, mislim da bi jos vise eksplodirao uz takav vezni red iza sebe. Covek dao 11 golova za Fulam, koji uz jos mozda 3 Igrača (Palinha, Wilian, Pereira) ne može bas da se pohvali kvalitetom top klase
G

Gost090

pre preko 1 godinu

Onaj Kazemiro vredi svaki peni.kakva igracina. de bek potpuno ne bitan.igrac manje.nekako mi ga zao.al ne ide ništa.marsijal tanak,mada meni on uvek bolji po strani. nadam se da megvajr i lindelof nece vise igrati.rizicni su i protiv bormuta.

Falični Tom

pre preko 1 godinu

Junajted mi sjajno izgleda u poslednje vreme. Igrači deluju motivisananiji, borbeniji, lopta brže ide. Stvarno izuzetna utakmica. Brine me malo loša realizacija Marsijala. On je sad jedini pravi napadač i prvi izbor za to mesto. Mislim da Junajted mora da reaguje u Januaru ako se ukaže prilika da se dovede pojačanje.
M

Mk

pre preko 1 godinu

Sta mislis o Mitru u Utd, jel bi to uspelo? Ne vidim ko bi od ostalih spiceva dosao sad u ovom roku a da je kvalitet za Junajted. A urgentno im treba pravi napadač, u nekoj perspektivi mogli bi da zakuvaju i borbu za titulu jer Arsenalov pad krece brzo
G

Gost007

pre preko 1 godinu

@MK..Pa iskreno i nema pravih spiceva trenutno na trzistu..Ramos nedokazan i rizicno ga uzeti..Mitar bi mozda bio pun pogodak,Eriksen i Bruno bi ga hranili loptama.

Falični Tom

pre preko 1 godinu

Mislim da bi bio pun pogodak. Mitar je dečko koji kada je visoka lopta u pitanju jedan od najboljih egzekutora koje sam video. Junajted ima dosta igrača koji imaju mek centaršut i često pokušavaju visokim loptama ali ne ide jer im baš jedan igrač kao Mitrović fali. Ako je Mitar u Fulamu postigao 11 golova za sad mislim da bi u Junajtedu skoro duplo od toga mogao. Marsijal je samo danas propustio 3 šanse za koje garantujem da bi Mitar makar dve realizovao. Čvrst, jak, dobar u skok igri, prava devetka. Nije brz kao Marsijal ali je mnogo bolji u skok i duel igri. Takođe, Marsijal ima određeni šablon kretanja gde krene sa levog krila da useče ka sredini i ako ga tu zaustaviš on je gotovo neupotrebljiv. Prilično lenj bez lopte, loša realizacija, sklon povredama a mnogo godina Junajted čeka da opravda novac uložen u njega. Dao bih uvek Mitru prednost kada bi ih imao obojicu u ekipi.
O

Oirad

pre preko 1 godinu

Šta se ložite da Arsenalov pad kreće brzo kada ste vi igrali protiv fenjeraša zadnje tri utakmice? Zbog jedne nerešene utakmice odmah prognozirate pad, jer se Junajted približio vrhu? Bolje se spremite za dva kola kada budete igrali sa nama, a sledeće kolo igrate sa Sitijem. Videćemo koliko bodova ćete uzeti iz ta dva meča.
r

ronaldooo

pre preko 1 godinu

efekat sto bi se reklo
k

koiii

pre preko 1 godinu

Ala smaraš više,čovek ne igra u junajtedu zadnjih 20 mečeva ako ne i više,a ti si čekao mini seriju da pišeš te nebuloze i misliš da si duhovit
J

Jaffa keks

pre preko 1 godinu

Ronaldo igrao sa Fredom i Mekrominijem u veznom redu. Stopere su u to vreme igrali Megvajer i Lindelof jer Varan kuburio sa povredama. Na krilima uglavnom bili Elanga i Sanco koji ocigledno imao problema koje i dalje resava. Rasford igrao kriminalno i ne moze niko da kaze da je Ronaldo kriv, vec samo i iskljucivo Rasford. Covek je masio sve i svasta, sad malo usao u formu, stekao samopouzdanje. Zato i igra ponovo dobro. Svakako Varana>> Megvajera, Martinez>>Lindelofa, Kazemiro >>Mektomini, Eriksen>> Fred i Antony > Elanga. Ronaldo bi im sad legao kao budali samar, jer Marsijal prosto nije taj kvalitet.
m

madžoni

pre preko 1 godinu

Apsolutno. A ovi što brane Ronalda, malo je reći da nemaju veze sa fudbalom.
E

Engleski nogomet

pre preko 1 godinu

Ali Casemiroo, ja ne mogu vjerovati kakva igračina je došla u United. Maguire i Lindelof na ljeto razligu. Drago mi je što ga Rashford utjera na kraju.
4

456

pre preko 1 godinu

Gradjani iza Njukasla? valjda Djavoli