Trenutak kada lekari odnose Popovića (ⒸStarsport)
Trenutak kada lekari odnose Popovića (ⒸStarsport)

Ružne scene na Čairu: Popović u bolnici posle sudara

Vreme čitanja: 1min | sub. 12.02.22. | 14:57

Žestok sudar Partizanovog golmana i napadača Radničkog, stanje stabilno posle lekarske intervencije

Sredinom prvog poluvremena utakmice Radnički Niš - Partizan došlo je do žestokog sudara gostujućeg golmana Aleksandra Popovića i napadača Nišlija Stefana Mitrovića.

Posle centaršuta sa leve strane obojica su išli na loptu, prvi je do nje stigao Popović, ali Mitrović nije mogao da se zaustavi i došlo je do snažnog duela posle kog je čuvar mreže domaćeg tima ostao da nepomično leži na travi.

Izabrane vesti

Igrači koji su se našli u blizini odmah su signalizirali da je potrebna lekarska pomoć, da bi nešto kasnije Popović kolima hitne pomoći prevezen u bolnicu.

Posle nekoliko minuta pauze meč je nastavljen, a gol Partizana čuvaće Nemanja Stevanović. U trenutku prekida rezultat je bio 0:0.

Srećom, po informacijama koje stižu iz beogradskog kluba, Popović je dobro.

"Prva informacija od timskog doktora Siniše Petkovića je da je Aleksandar Popović dobro, u svesnom je stanju, ali će morati na preventivno snimanje budići da je izgubio svest na deset sekundi", saopštili su crno-beli.

Kasnije je saopšteno iz bolnice da je Popović pretrpeo lakši potres mozga, ali da mu nije potrebna hospitalizacija i on će se sa ekipom vratiti za Beograd.

Posle kraćeg gubitka svesti, pacijent je osvešćen, nema vidljivih fizičkih povreda, niti znakova unutarlobanjskih povreda. Svestan je i orijentisan i nakon ukazane pomoći nije bilo indikacija za eventualno dalje hospitalno lečenje“, rečeno je u Kliničkom centru Niš.



tagovi

FK PartizanAleksandar Popović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara