Komentari na vest

Sad je problem i Šćekić: Partizan sa Sumom i Lukačem krenuo u Portugaliju

D

Deyan X

pre preko 2 godine

Terzic se pojavio u pravo vreme. Osvezenje. Tu je Lazar Pavlovic. Natho. Jojic. Srecno momci. I samo hrabro. Verujemo u vas.
V

VeritaS

pre preko 2 godine

Kluz vredi 11 miliona vise od smesne Santa klare.Vredi vise i od Socija.Pozdrav za navijace jsd-ovaca koji su to imali kao parametar.Ah da i Kairat vredi vise od Strede.Dok je Serif jednom nogom u Ls,Le 100%.
L

Lolu

pre preko 2 godine

Vidim ignorisete..nigde ne spominjete,a ja tvrdim da bi sasvim dobar bio...zna Lola fudbal i to sigurno...nije mogao zaboraviti.
K

Krsto Oto

pre preko 2 godine

Cigani moji dobri vi zaboravljate vaše blamaze u ls i to ne tako davno, pa da vas podsetimo.. Totenhem 5:0 4:0 bajern 6:0 3:0 PSŽ 6:1 4:1. Rekorderi naši crveni, na 3 utak primili ste čak 28 golova, puna mreža mora se priznati :)
9

951357

pre preko 2 godine

Brate, ako je blamaža da primiš toliko golova od finalista i osvajača LŠ, ja sam za to da se blamiramo stalno tako. Ali je mnogo veća blamaža da ti po 5 komada uvaljuju Kroacija, Rapid, Bilbao, Rubin, Petah Tikva. I najveća blamaža u istoriji srpskog fudbala, ispadanje od Šamroka, amaterske ekipe čiji igrači imaju druge poslove a fudbal igraju iz zabave!
g

glok

pre preko 2 godine

Svakako je manja blamaza izgubiti od finalista LS i osvajaca iste,nego ispadati od Samrok konobara ili Petah tikve.Besiktas vas glat dobijao 3:0 smesni tada i jos smesniji Junajted 3:0 sa drugom postavom.
P

Proto tip

pre preko 2 godine

I borac Čačak im je dao peticu
9

951357

pre preko 2 godine

Santa Klari igra 14 igrača - dakle 11 na terenu i tri izmene, računajući i golmana. Ako ovo ne prođete, da se ubijete. I nema izgovora. Ako ništa drugo, da ih udavite presingom.
G

Gza

pre preko 2 godine

A bio u KZB, za razliku od onih koji kuće nije izašao. Odakle si bre pametnjakoviću? Iz koje rupe gde se net pušta. Budalo jedna. Mislim, čak šta više ubedjen da te u guzicu šutirali, svaki dan. Kažu da su slepci koji mrze uglavnom, ti si taj bolesnik. Normalno pitanje. Jel te voli neko? Kući,, Realno,? Verovatno ne? Zvezdi svaka čast, a ti se obesi. Nisi za bolje
9

951357

pre preko 2 godine

@redakcija - Jedno veliko bravo za vas! Pustili ste komentar sledeće sadržine "Ti si debil. Upucao bi prvo tebe da rat izbije." Ako ovo nije govor mržnje, ne znam šta je. A onda ste pustili komentar iste spodobe pun raznoraznih uvreda. I jedno i drugo NIJE DOZVOLJENO, i to VAŠIM pravilima. Ali bitno je da to puštate, a cenzurišete kad neko napiše da samo Efes ima veći budžet od Partizana. Jer ovo drugo je mnogo strašno da se kaže, a uvrede i govor mržnje su vam baš kul!!! Bravo što omogućavate ljudima da svoje bolesne ideje ispoljavaju ovde. Još jednom bravo za vas!!! A sad me baš zanima šta ćete da uradite, mada sem cenzure za ovaj moj komentar, ne očekujem ništa drugo.
L

Luka555

pre preko 2 godine

Jojic i Natho ispred njih Suma, jedina realna oocija
D

Djole...

pre preko 2 godine

Kakva jedina opcija Scekic sa Jojicem kad ce to 99% igrati Natho a moze da igra i Pavlovic-znaci smanjite dozivljaj.

Delija

pre preko 2 godine

Kako vam zeli da ispadnete, od srca vam to zelim onako komšijski!!!
D

Djole...

pre preko 2 godine

A da znas sta ja zelim tvojoj mamici... ne bi se ljutila vikala bi jos jos jooossss...
L

Luka555

pre preko 2 godine

I ja vama zelim da se ugasite. Eto nek nam se obojici ispune zelje, ne bih imao nista protiv.
S

Sinovac 945

pre preko 2 godine

I to nas nesto zabole sta nam ti zelis hahaha.
y

yorz

pre preko 2 godine

ove moramo da dobijemo i sa Lolom na zadnjem veznom, nisu ni oni kadrovski dobro!
K

Klaster

pre preko 2 godine

Ne znam zasto se komsijski navijaci nasladjuju nasim povredama. Bas bezveze. Bas steta zbog zdravstvenog stanja Pretpostavljam da bi mogli da igraju Natho i Jojic u vezi, a ispred Pavlovic, pa da u drugom delu ulaze Suma i Scekic posto nisu spremni za 90' ni njih dvojica ni Natho. Smiljanic, samo ako bas mora. :) Jedva cekam tekmu, uzivanje je gledati sa koliko srca momci igraju! Sta god da se desi, sigurno ce dati 101%. Valjda ce biti 2 nase ekipe u evropi ove sezone, pa u buducnosti da dozivimo i 2 u LS!
b

brt

pre preko 2 godine

navijacu za vas ko vi za nas juce nista vise a ni manje
B

Bleso brt

pre preko 2 godine

I tebi slicni su obican ljudski sljam. Trovaci omladine..ispacene duse.kratko receno g....
l

ltu

pre preko 2 godine

da li se stvarno još priča o tome ko je imao jačeg protivnika? ajde bre mi smo sami sebi najveći neprijatelji, ne treba nama nikakav neprijatelj, sad će da se nađe neka pametnica da mi odgovori kako je to normalno i da će uvek mrzeti ovaj drugi klub
G

Grobar Nish

pre preko 2 godine

Ovo je prilika za Lazara Pavlovica da pokaze napokon da vredi, ovo do sada je nula... Od kukanja vajda nema, povredjeni su Zdjelar i Scekic, pa cak i Pantic, sta je tu je, i Santa Klara ima velike probleme i ovo nam je mnogo lepa prilika da udjemo u ovo takmicenje. I da nemaju zarazene igrace, mora da se prodje! Markovic, Rikardo, Holender i Suma moraju da uvedu Partizan u ovo takmicenje. A za upravu smo svi znali da nema sanse da dovedu nekog, sve dok ne udjemo bukvalno, znaci tek posle druge utakmice, ordinarne lo*urde i s*radovi!
S

SD Partizan Beograd

pre preko 2 godine

-Najveci problem je do UO sto nisu doveli nikoga sem Pantica Rikadra i Sanicanina, to su smradovi od glave do pete pocev od Vazure do Vucelica, klub je prakticno ostao bez 2 vazna igraca to su smradovi znali, al to je ljudski sljam iz UO gde glavnu rec vodi buckasti vazura gde nikad nije sutnuo loptu niti imao fizicko, daj Boze da prodjemo Santa Klaru al cisto sumnjam jer to je klub sa dosta stranaca, cuj cigani hahahaha pa Soci i Santa Klara su Real Madrid za Serif i Kluz klosari jedni al razumemo 10 godina bez evrope zivot nije lak.
L

La Kukaraca

pre preko 2 godine

Brate jesi žir... Soci osnovan pre 3 g, najbolji igrač je starac koji niko nije čuo za njega.. Soci je tamo 14-15 klub u rusiji.. Santa klara ko su oni?? Njih samo znaju ko igra kladionicu plus samo 14 igrača... Šerif je šampion svoje zemlje sa svim strancima, eto unakazili i dinamo zagreb.. Kluz šampion svoje zemlje uvek nezgodan.. Svaki šampion je nezgodan.. E ne tamo neki koji su bili 10 u prvenstvu.. Zato dečko idi gledaj pokamone i teletabisi mada imaš teletabise u cetvrtak
d

deximCZ

pre preko 2 godine

Zvezda igra petu godinu uzastopno grupna takmičenja, a vi kako ste? Žao mi je što ne dobijete dinamo ponovo pa da se prisetite bola iz 1997 godine, pošto su to sve raspad ekipe. Za one mlađe da znaju da je u pitanju 18+ sa hardcore scenama. Petarda brale.
P

Prosjecan srb

pre preko 2 godine

Porediti rumunsku i moldavsku ligu sa ruskom je isto kao da porediš daciju i fiću sa bugatijem
G

Gost1111

pre preko 2 godine

Sta musavac zna
V

VAR

pre preko 2 godine

misliš sa ladom, bugati je iz francuske, šabane
s

stimpy

pre preko 2 godine

Sta mislite da li Smiljanic uopste nosi opremu na gostovanja ili putuje turisticki....zasto on uopste popunjava broj :(
Г

Гробар69

pre preko 2 godine

Тај Смиљанић је толико досад пружио у Партизану да заслужује само да седи на клупи и да не шутне ни једном лопту, исто тако и Јојић.
e

esex

pre preko 2 godine

bez obzira na veliki br grobara koji patoloski mrze zvezdu,ja cu naravno podrzati partizan da prodju portugalce.nismo isti i nikada necemo biti.
F

Fudbalista

pre preko 2 godine

Hvala Bogu pa nismo, iako si napisao da podržavaš.
B

Brate esex

pre preko 2 godine

To je nas deo budala kao sto i vi imate svoj ...sad ko ima vise...jbg pitanje je..i tu se zestoko takmicimo..pravi derbi..poz.za tebe i sve normalne navijace.
s

sta reci

pre preko 2 godine

Sto ne pisete malo o problemima Santa Klare??? Koliko ste grobarski nastrojeni
M

Mozz spt

pre preko 2 godine

Nismo znali da imaju navijače u srb, sledi izveštaj o njima
I

Ivke88

pre preko 2 godine

Bitno je da grobari pišu kako je Kluz sinoć igrao bez "3 najbolja igrača". A sto Santa Klara igra s 14 igrača to nikom nista. Ako ima pravde, ispasce sekta.
Д

Драган

pre preko 2 godine

Претпостављам да нису знали за навијаче Португалаца у Србији, мусавац ограничени ха ха ха
Д

Драган

pre preko 2 godine

Ивке мусави, желим ти брз опоравак и да те што пре отпусте из "Лазе" ха ха ха
D

Dzo Black

pre preko 2 godine

Pa ne znam.zasto.ne dovedu kondicionog trenera mogo boljeg, ali interesantno je kako rade sve na stetu kluba, ne dovode, pojacanja, (kvalitetna), nemamo sponzora, nemamo dobre kondicione trenere, ali sve se minimalno radi samo da njima budu puni dzepovi i to je to, a kako ce Partizan izgledati sa ovim amaterskim igracima to nije ni vazno!
T

Traoreee

pre preko 2 godine

Zvezda-Kluz 4:0 , Serif-Dinamo 3:0 . Cisto da utvrdimo da su Soci i Santa Klara najjaci i projektovani za osvajanje svega
G

Gost3399

pre preko 2 godine

Zaboravio si i Borac Banjaluka-Kluz 2:0,opasan taj neki prvak Rumunije
M

Makijan

pre preko 2 godine

Partizan i ove sezone ima kratku klupu. Na nekim pozicijama previse resenja a nekim malo. Tek je sezona pocela i oni vec imaju"bolnicu" samo tri stopera ukupno a imaju tri leva beka i tri desna. Rikardo nema fakticki zamenu jer su to deca. Sta ako udju u grupnu fazu ? Razvalice ih pakleni ritam.
d

dalabu

pre preko 2 godine

Pa u Srbiji ne moraju da trce,protivnici stoje dok se oni setkaju. A u Evropi cim protivnik potrci odmah im je to prenaporno
U

Uglomer

pre preko 2 godine

Njima je najveci problem sto moraju stvarno da igraju da bi pobedili a ne kao protiv Proletera,Vozdovca,Javora,Rada,Spartaka i kompanije da nabijaju samopouzdanje i imaju trening
Д

Драган

pre preko 2 godine

Ниси ти "у винкл", сунчаница је опасна по вас мусавце ха ха ха
X

XohoXa

pre preko 2 godine

Prosli Soci srecno na penale a neko gazi rumunskog sampiona Kluz sa 4:0. Mogu da zamislim kakve bi tekstove pisali da ih je Partizan tako pregazio.Godinu dana bi slusali izjave
D

Dzo.Black

pre preko 2 godine

Hohoha@ Ispaliste od Serifa, bas ste smesna ekipa :))Mi kada smo izbacivali Serif, niste znali sta je LS novo takmicenje...pozz
G

Gosca

pre preko 2 godine

Pa njih je ugazio poslednjeplasirani tim BiH sampionata... Ejjj BiH sampionata,pazi koja liga. Inace,tu je Lola tako da nema brige. Nije bio na splavovima cak dva vikenda,malo li je?
J

Jiojao

pre preko 2 godine

Ma bre Soci najjaci. Pregazio bi i Serif i Kluz sa 117 golova