Komentari na vest

Sad već više nije tako smešno

g

gg148

pre 6 meseci

povučen je broj u znak zahvalnost jer je njegovom prodajem spasen bankrota. 30 miliona u momentu dubioze potpune
M

Mop

pre 6 meseci

Ne vredi to objasnjavati pametnjakovicima ovde.
M

Miloschichichi

pre 6 meseci

Brutalan igrac ali za sada nista vise od toga. Ugasio se sanco, antoni, renato sances itd itd, sve igraci njegovih godina koji su dominirali i bili cak i bolji od njega tako da, nije mesto hvalospevima jos uvek. Ok ajde dao je decko par golova ali nista spektakularni, evo sad remi u ligi kod kuce gde niko nista nije znao protiv ‘velikog’ valjadolida npr.
F

FM

pre 6 meseci

Niko od njih to nije radio u Realu.
I

Inzaghi

pre 6 meseci

I dalje je smešno.
F

FM

pre 6 meseci

Smesno je onima koji ne znaju pozadinu price. Klub je bio pred bankrotom, da nisu prodali Dzuda, ugasili bi se ili bi danas igrali Konferenciju, a sa 30 miliona u kasi, mogli su ponovo da funkcionisu.
g

gost232

pre 6 meseci

Dao par odbitaka i golcinu barsi gde je golman mogao bolje sad je odjednom najbolji ikad lakrdija
A

Atlantik1996

pre 6 meseci

Ne razumem zasto ste okarakterisali Belingema kao da je on uradio nesto spektakularno. Momak nije jos uvek nista osvojio, to sto ima dobar pocetak sezone je lepo, ali nikad ne znate sta ce biti za godinu - dve. Setite se Zube Ronalda, isto spektakularan igrac, ali unisten povredama, jbg tako se namestilo.
R

R3spect

pre 6 meseci

Dobro si krenuo, ali onda uzimas za primer Ronalda kao coveka koji kao nije nista posebno uradio. Tragedija sta si napisao. Zuba jedan od najvecih ikada. Ako Belingem bude uradio pola od tog gospodina, bice odlicno. Uzgred, bas cudno sto se velica decko od 20 leta, koji je dosao u najveci klub na svetu i igra kao da mu je 7. sezona u klubu.
b

brrrrr

pre 6 meseci

Kup Nemacje sa BvB 2020 na 2021 godinu.
k

klekni kada spomenes Zubu

pre 6 meseci

on je sa 20 i 21 godinom bio najbolji igrac sveta,cudo nevidjeno,El Fenomeno. vama balavcima koji ga niste gledali treba zabraniti da spomenete tog coveka. on je bio bukvalno revolucija fudbala kada se pojavio,radio je STA JE HTEO najboljim fudbalerima svih vremena na svojim pozicijama tada.
R

Ridji Maus

pre 6 meseci

Real Madrid i Jude osvajaju LŠ !! U finalu pobedjuju Arsenal 10 : 0 !!
G

Gost22

pre 6 meseci

Mislim da je manje verovatno da Arsenal dodje do finala LS nego da ih Real dobije 10:0 ahahhahaha