Komentari na vest

Sada se Liverpul nije izvukao! Arsenal ga držao pod kramponima, napokon ga pogledala i sreća (VIDEO)

B

Burazengija

pre 3 meseca

Iskreno, nisam očekivao ovakav rezultat, ali svaka čast. Vezni red je pojeo Liverpul i valjda je sada svima jasno da je Gravenbarh igrač koji je dobar samo protiv slabijih protivnika, protiv jačih ne postoji. Bravo za Arsenal, zasluženo nema šta.
1

14

pre 3 meseca

Tiljemans Arsenal???
L

LFCfan

pre 3 meseca

Replicirao bih malo, ako može. Niti sam zaspao u 13-oj, niti sam opterećen Petro Siti dominacijom, niti sam napisao da Arsenal nije bio bolji. Bavio sam se nekim drugim stvarima, nebitno. Kao fan Liverpula nemam na koga biti ljubomoran jer navijam za najveći i najtrofejniji Engleski klub Liverpool. Zašto bih bio? I ne igra se fudbal od 2010, nego jako, jako dugo, a ne ide nam toliko loše čak ni sada.
A

Andre

pre 3 meseca

Huffing that copium.
D

Deniz

pre 3 meseca

Rekoh ja još krajem prošle sezone, Siti i iduće sezone šampion. Već su vezali 8 pobjeda u svim takmičenjima, a vraćaju se De Brujne i Haland. Lagano do titule idu.
G

Gost300

pre 3 meseca

Sta bi bilo da nije Arsenal jos pokraden protiv Vile cist gol haverca,protiv Njukastla izasla lopta i faul nad Gabrielom,protim WHU izasla lopta,jos nedosudjenih penala...COYG
M

Moj ti

pre 3 meseca

Haverc i čist gol, odnosno gol, u istoj rečenici ne idu nikako!
G

Gost300

pre 3 meseca

I ja ga smatram igracem manje,ali eto,tad je nekako ugurao loptu
D

Dachaa

pre 3 meseca

Liverpul neprepoznatljiv danas a Arsenal odlican od samog starta pun energije.Van Dajka i Alisona da ne komentarisem..
L

LFC fan

pre 3 meseca

I šta je veliko uradio Arsenal? Fanatično je odigrao za - Siti. Arteta pomogao svom bivšem šefu i klubu. Arsenal ide u LŠ i sledeće sezone svakako, dok titulu može samo da sanja. Sada je podmetnuo nogu i najozbiljnijem Sitijevom pratiocu i nije čak ni jedini. Tu je i veliki MUN koji to isto radi već godinama otkad su u buli. Bukvalno se ponašaju po onoj: da komšiji crkne krava. Hajde da vidimo sad šta će Arsenal uraditi protiv Sitija. Što se mene tiče prošetaću do kladionice i uložiti nešto na Siti. Mislim da će to biti siguran dobitak. LFC je bio loš, slaba energija i kreacija, ali interesantni su mi ti bočni vetrovi iz godine u godinu. Teško je igrati Sitijevu ligu gde trebaš osvojiti 102 boda da bi bio prvak. Neće PL daleko sa večnim šampionom, pa bio to i moćni Siti. Svim navijačima Sitija čestitam osvojenu titulu, ne treba čekati april. PS - nemam 15 godina, 40 i neka, pa se dopisujem ovde sa omladinom.
@

@lfc fan

pre 3 meseca

ne dipr u svakoj su utakmici protiv vas bili bolji! upravo taj arsenal koji je pomgao cityu, sta je trebao pomoc liverpoolu? Ma daj!
t

trt milojka

pre 3 meseca

zaspa' si ti prijatelju izgleda u 13oj, pa si se probudio danas u 40oj
p

pa sta su

pre 3 meseca

trebali uraditi, pustiti mec ? uostalom jos su i sami u igri. mozda i dobiju protiv sitija i sta biste pisali onda...
D

Deniz

pre 3 meseca

Veoma mi je drago kada vidim da se ovoliko fan Liverpula nervira zbog "titule". Uzeli jednu titulu nakon 30 godina i to prije 2-3 sezone, i sad su oni konkurenti, ahahahha. Sad kad je otišao Klop, vraćate se na fabrička podešavanja, 2010 godina, kada je Igrao Kerol, Šelvi, Lalana. Svakako Salah ide u Saudiju, Van Dajk najavio blagim riječima odlazak, tako da okosnica ekipe se osipa. Istina je, ostaće vam najbolji strijelac prečki i stativa Nunez, al ostali idu.
2

24.04.1902.

pre 3 meseca

come on Arsenal zaboravio si da in ad popom ima pop! Alex Ferguson... GGMU !!!
M

Murtovina

pre 3 meseca

Van Dajk je vrhunski kvalitet, ali mislim da previse nonsalantno ulazi u neke duele, pomalo i iritantno, kao da misli da su vec unaprijed dobijeni. To mu se vec par puta u veoma bitnim mecevima obilo u glavu.
A

Anri King

pre 3 meseca

Ako ćemo pošteno, Arsenal od prve trojke na tabeli ima pobedu i nerešeno protiv Liverpula i duplu pobedu protiv Sitija (prvenstvo i finale community shield), pa neka ove dve ekipe osvoje PL ako ih nije sramota!
l

liga je liga

pre 3 meseca

a ne kao ranije tv liga sampiona , partizan zvezda i vojvodina...ako neko gubi od lutona i slicnih moze ga biti sramota da osvoji ligu..gluposti sve...
J

Jaffa keks

pre 3 meseca

Da li realno da toliko vas mrzi Arsenal? Ne moras da ga volis, ali bas toliko da ga organski mrzite, to mi nije jasno... Da li su gurani od strane sudija ka titulama kao neki drugi timovi, pa da ih covek mrzi? Nisu, cak i naprotiv. Sudije ih godina, mozda cak i deceniju sabotiraju kako stignu. Pored toga, titulu godinama nisu videli zbog raznih stednji, gde su im timovi redovno otimali igrace. Da li su rusili sva finansijska pravila, kupovali parama koje nemaju, preplacivali igrace i davali im asteonomske plate? Nisu uopste. Tek poslednjih 5, 6 godina se moze reci da krenuli da trose. Da tada, mislim da timovi tipa Everton trosili vise... Smeta vam sto Arteta i igraci slave pobedu protiv jednog Liberpula, prvog na tabeli, medju garant top 5 timova na svetu poslednjih 5 godina? Smeta vam sto se raduju jer se vracaju u borbu za titulu, makar i trenutno? Da li imaju nabedjene i prgave igrace u timu zbog kojih ti je muka gladati utakmicu? Sad vas ozbiljno pitam, po cemu vam je Arsenal toliko omrazen? Koji je to tacno razlog zbog kog ste ga zamrzeli?.Jer, po sve gore navedenom ne ispunjavaju nista od navedenog, cak imaju i vise timova koji zasluzuju vecu mrznju od njih.
1

14

pre 3 meseca

Svaka čast na komentaru! Pravo u metu.
I

Io ti amo Borac BL

pre 3 meseca

Važi Murinjo, sudije i korner zastavice su krive. A, Haverc od 76 miliona? Ne bulazni!
C

Come On Arsenal

pre 3 meseca

Nepobedivi, Arsen Wenger, Anri...
I

Igor 96

pre 3 meseca

Odlican komentar, a vidis i sam da se ovde npr prica za Liverpul da je smesna ekipa, tako da sta dalje reci, i dosta ljudi za Arsenal pise svasta negativno jer nemaju LS i dugo nisu osvojili Premier Ligu, a to je totalno pogresno, tobdzije su veliki klub ali objasni to ljudima koji fudbal ne gledaju onako kako bi trebalo da se gleda, oni su generalno uvek igrali prelep fudbal i uzivanje je gledati ih.
g

gost34938283

pre 3 meseca

navijač sam Totenhema, da ima nas hahahah, ali potpisujem sve što si rekao...ne volim kako klubove kao Totenhem, Arsenal, Atletiko Madrid i sl. čim malo krenu nešto da rade dobro, čeka se neki kiks, promašaj u transferu, kada ih sudija ošteti- niko ne pominje...shvatam istoriju i sve ali većina se ponaša kao da na svijetu samo postoje i treba da osvajaju Liverpul, Real, Barsa, Bajern i evo par godina City, PSG
A

AAab

pre 3 meseca

Mrze ih jer Arsenal istoriski (poslednih 30tak godina) ima mnogo vise crnce za glavne igrace. Pogledni im akademiju samo.
R

Real Madritis

pre 3 meseca

Odlična pobeda za Arsenal, ali svi znamo da standardno ide serija poraza i grčevita borba za top 4. Da se ne zanosimo
D

DeX1996

pre 3 meseca

Da, da, kao sto su se prosle sezone grcevito borili za 4. mesto. Da nije dosla povreda Salibe verovatno bi i osvojili.
I

Iron man

pre 3 meseca

Jorginjo i Rajs odlican tandem, savrseno su drzali sredinu. Ali Arsenal nema napadaca i obice im se o glavu na kraju.
P

Pazi sad

pre 3 meseca

Njukastl - Luton, fantastična utakmica, 8 golova. A nijedna velika greška defanzivaca. Samo pogledajte onaj auto gol za Liverpul, čovek kao da je vaterpolista. A ovaj drugi za Arsenal, još veća smejurija.
a

artetin fudbal

pre 3 meseca

Ben Vajt dobio zuti u 30. minutu zbog otezanja i trosenja vremena.
G

Gunner94

pre 3 meseca

Pa nije dobio zato sto je hteo da trosi nego nije imao resenja.
V

Vldblk9a

pre 3 meseca

Da gledas Arsenal znao bi da Vajt svaku utakmicu izvodi aute i slobodnjake po 2 minuta. To nema ceze sa ovom utakmicom nego sa njim.
S

Smucalo

pre 3 meseca

Realno liverpul smesna ekipa
T

Tako je

pre 3 meseca

Genije. Smešni su i zato su prvi i bore se na 4 fronta. Genije samo nastavi da pišeš komentare.
C

ComeOnArsenal

pre 3 meseca

Više nego zaslužena pobeda Arsenala, Liverpulu je falilo nekoliko bitnih igrača, ali su Žoržinjo i Parti, jednako bitni igrači Arsenala i to "vađenje" na izostanke, ne bi se forsiralo, da Arsenal nije pobedio. Trka za titulu je otvorena i možda je Siti u minimalnoj prednosti u odnosu na Arsenal i Liverpul, ali ni blizu toliko, koliko se komentariše u njihovu korist. Ovaj, ovakav Arsenal sa ozbiljnim napadačem, lagano bi uzeo titulu i ako Arteta, dovede takvog igrača na leto, Arsenal će biti veliki favorit za njeno osvajanje. Liverpul cenim i poštujem, ali im se može desiti dugogodišnje lutanje, posle odlaska Klopa, kao što je slučaj sa post Fergusonovim Junajtedom.
A

Aleksejko

pre 3 meseca

Kada Arsenal ima normalno sudjenje to izgleda ovako. Cista pobeda kao suza. Potpuno zasluzeno, sva cast.
D

Da i vas

pre 3 meseca

Nije oštetio Bodiroga???
d

deradera

pre 3 meseca

Na Enfildu Edegor nije uhvatio loptu rukom kao pivotmen u rukometu?
A

Aleksejko

pre 3 meseca

Bodiroga nikog ne steti,treba da budemo ponosni sto je takav vrhinski kosarkas na tako visokoj funckciji,covek koji je iz Srbije, koji je ostavio ozbiljan trag u srpskoj i evropskoj kosarci. Gledati Bodirogu u nasem dresu je bila privilegija. Beli Medzik. Ako si pratio PL video si vrlo diskutabilno sudjenje protiv Arsenala ove sezone u par vrlo bitnih utakmica. Samo sam rekao da je Arsenal i prosle sezone cisto zasluzio 2 mesto bez ikakve pomoci sudija, da su bili neki drugi timovi u trci sa Sitijem imali bi bolje sudjenje,to se ponovilo i u ovoj sezoni. Jednostavno Arsenal zasluzuje mesto u ovoj trci.
4

444444444444444

pre 3 meseca

prvo taj Alkantara..on je posle Bayerna truba... posle Bayerna se ide u penziju a ne u Liverpool... Gomez kao sto sam ti i rekao nije ni za Francusku drugu ligu, ja stvarno ne shvatam kako on uopste igra u Liverpoolu.... Iskreno nisam ispatio toliko, jos ja reko Robertson sigurno bio povredjen pa.... al ako on zdrav a sedi na klupi dok ovaj balvan igra boze 😃 I onaj Gapko... taj je max za Nemacku 3. ligu al bez zezanja.. Van Dajka da prodate ali sto pre... jedosezonsko cudu i parazit kluba... jedino se ne slazemo za Trenta... cak ne kazem ni da je los nego onda mu treba prometini poziciju, nek igra neko desno krilo ili tako nesto .. al koga vise farbaju sa tim da on treba da igra ful beka ? On decko nesposoban bilo sta korisno da odradi u odbrani..... kda je Klop najavio odlazak rekao sam ti da je to vetar u ledja i da mozda je to ta sezona jedna u 30 u kojoj mozete da pobedite Gvardiolu.. jer ce igrati na 200% zadnju trenerovu sezonu... al posle ove utakmice ahhahaha izgleda da ipak nista... oni igraju ko babe, mozda nije ni Klop kriv koliko su vam igraci bezidejni i bez energije... vama treba sveza krv....

suaddjoz@gmail.com

pre 3 meseca

Jedna jako dobra ekipa je pobedila drugu jako dobro ekipu. Svi smo svesni da je Siti po igračkom kadru najkvalutetniji i da ih vodi izuzetan menadžer. Malo ko ih je u bilo kojem delu sezone otpisao kao glavnog kandidata za titulu. Ali previše je arogantno smatrati da lagano osvajaju, moraće dobro da se oznoje i nikako da Liverpul i Arsenal nisu bez šansi. Dve jako kvalitetne ekipe, a Siti treba tek igrati protiv obe i tek ako ostvare pozitivan skor u tim mečevima (za šta objektivno imaju kvalitet), možemo kazati da zaslužuju tu titulu. U prvom delu sezone u mečevima protiv njih uzeli jedan od mogućih 6 bodova, tako da je rano otpisivati bilo koga
B

Brat123

pre 3 meseca

Ovo je jedan od rijetkih komentara koji citam ovde, dje zaista postoji misao i dje je sve objektivno receno. Dje sam ubedjen da osoba koja pise nema, ono standardno, 15- godina. Moje postovanje.
S

Sprdnja

pre 3 meseca

Prvi poraz u ligi nije provlačenje(ne računamo onu krađu protiv Tottenhama) !
O

Opi

pre 3 meseca

Jako dobra Premijer liga ove sezone.
l

luzerpul

pre 3 meseca

luzerpuleeeeeee aleeeeleeeleeee aleeeleeeleee tovari buraniju idemo arsenal
M

Mitros

pre 3 meseca

Arteta je najbolji Gvardiolin agent u premijer ligi. Od kad je došao u Arsenal imaju tipa jednu pobedu nad Sitijem u ligi i to ove sezone i još valjda dve u kupu gde ga Gvardiola pusti kad mu je nebitno. Samo posmatrajte kako će ih Siti zgaziti na Etihadu, kad god Sitiju treba oni dobiju Arsenal. Isto tako i Junajted iako igra najgoru sezonu ikad oni će da izginu protiv Liverpula a Siti će ih obrisati kao i uvek. Liverpul jedini dostojan takmac Sitiju svih ovih godina, ali rivali Liverpula bi pre gledali Siti kako osvaja sto titula zaredom nego Liverpula jednom...
.

.....

pre 3 meseca

Šta je suština komentara? Trebali su danas da se sklone Liverpulu da bi on bio u boljoj poziciji u trci sa Sitijem? Prošle sezone je Liverpul bio peti. Toliko o "najvećem konkurentu" Mančesteru za titulu.
V

Vldblk9a

pre 3 meseca

Jadan liverpool svi ga mrze i ginu protiv njih. Arteta agent? Prosle godine Arsenal se bori za titulu, liverpool se raspada, i onda na 2:0 za arsrnal ovi izlaze kao nadrogirani u drugom poluvremenu, realno jedino prosle godine sgo su odigrali je bilo to 2 poluvreme na enfildu.
@

@VldBlk

pre 3 meseca

Dobijte jednom Siti kad je bitno, ne bih imao ništa protiv da Arsenal bude prvak, samo ne više petro Siti. Ali plašim se da ćemo opet gledati bratske zagrljaje Pepa i Artete posle jedne lagane pobede Sitija. A onda leto opet priča Artete da mu treba još jedno 200-300 miliona da bude konkurentan...
V

Vldblk9a

pre 3 meseca

Pa taj siti je 8 uzastopnih sezona krsio sve zivo da bi napravili tim, ali to svi izgleda zaboravljaju. Trebalo im skoro 2 milijarde da bi se skockali pri tome prekrsili svako finansijsko pravilo. Dok se drugi kaznjavaju odmah oni su radili sta pozele. Da se protiv njih primenjuju zakoni oni bi vec 2015 bili deportovani u 3cu ligu.
S

Stelt

pre 3 meseca

Prvo poluvreme dosta bolje od drugog. Taman kažem u sebi da ne bi bilo dobro da Liverpul izjednači sada u nadoknadi pred sam kraj poluvremena, a bio je drugi minut nadoknade i baš tada Liverpul dolazi do izjednačenja. Kao da sam prizvao nesreću. Na kraju u drugom poluvremenu ni iz čega na sličan način greše Van Daj i Alison, a to koristi Martineli. Sve u svemu ima još dosta da se igra. Do kraja prvenstva može svašta da se desi.
.

....

pre 3 meseca

Živa istina brate stvarno neverica.
.

....

pre 3 meseca

Kolko ovaj arsenal ne zna da da gol to je neverovatno .Danas su sva 3 gola dali jer su imali srece i nista vise. Sledecu tekmu nece imati srece i nece moci nista. Sa druge strane ocekivano da liverpul ne moze da parira sitiju jednostavno nemaju kvalitet kao siti. Diaz gakpo gravenberh eliot dzons sve su to solidni igraci ali sa njima se ne osvaja titula.

Scholes

pre 3 meseca

Da je ovo bio Onana sad bi se internet sprdao s njim, ali posto je Alison to je samo los dan. I ako je bio dobar golman daleko je od toga trenutno. Decko postao teska rupcaga.
j

joga

pre 3 meseca

reci sta te muci, olaksaj dusu.
м

м11

pre 3 meseca

Наш је Сити прваК поново!!!
g

grohot

pre 3 meseca

Precka Arnolda na Enfildu, to nije izvlacenje?
k

kojotski

pre 3 meseca

Žoržinjo bogotac! Kakva klasa!

lpool

pre 3 meseca

Realno Arsenal je bio bolji veceras uz veliku pomoc Alisona i Virdzila. Utisak je da smo konacno saznali koja je granica pucanja ovog tima Liverpula. Mnogo igraca je povredjeno ili izlazi iz povreda ili nije u klubu tako da je broj bodova sjajan za ovaj deo sezone. Nadam se da Soboslaj nije ozbiljnije povredjen.
V

Vldblk9a

pre 3 meseca

A liverpul dao gol iz vrhunske akcije? Jedan jedini sut u okvir sto je najmanje od kada je Klop trener. O kakvoj sreci ti pricas? Saka sam sa 5m promasi gol, Kiwior ko duh sam na 6-7m od gola on dodaje alisonu loptu. Liverpul niti jednu ozbiljnu sansu nije napravio. U poslednje 4 utakmice protiv Arsenala liverpul je samo jedno poluvreme bio bolji sve ostalo je pripalo Arsenalu, i za malo da se danas izvuku. 6 utakmica protiv prvih 6 i samo jedna pobeda a prvi na tabeli i ti pricas o sreci.

lpool

pre 3 meseca

Decko nauci da citas. Ne pricam o sreci vec o uzasnoj intervenciji Alisona i Virdzila koja je slomila Liverpul. Jeste Arsenal bio bolji (ponavljam), razumem da se radujete (Liverpul ih je godinama razmontiravao) ali jos je rano, nemojte biti lozane kao Arteta (radovanje kao da je finale ls), pored Sitija niko titulu nece videti (ako im ne oduzmu bodove - nece) .
V

Vldblk9a

pre 3 meseca

Napisao si da je arsenal prelomio zbog greske, tako da ti prouci sta si napisao. Sansu jednu stvorili niste, cak ni gol nisu dali vec je to arsenal za njih uradio, ali greska je prelomila? Otresao ih arsenal kao dudinje u svakom segmentu igre ali ispade da su pobedili zbog greske:) ako ti je tako lakse onda neka ti bude.
v

vbbc

pre 3 meseca

jel ovde neka deca pisu naslove?
6

667788

pre 3 meseca

Ne znam sto ti nije jasno pa Liverpul se ove sezone dva puta izvukao protiv Arsenala a treci put nisu mogli.
a

arroyo

pre 3 meseca

to je stanje "sportskog novinarstva" danas
6

667788

pre 3 meseca

Dvaput se izvukao?wauuu , valjda jer je ruka Odegarda bila previše blizu travi ahahahaha i 0-2 tačno prije mjesec!ti imaš mnogo veći problem od nogometa izgleda hehehehe
@

@667788

pre 3 meseca

Na Enfildu su se izvukli? U kojem sportu, pogadjanju precki.
Ч

Чуј 2 пута

pre 3 meseca

Се извлачио против арсенала, какав смех! И даље се памти шамарање лопте одегарда и недосуђен пенал за ливерпул дакле можда одлучујући гол за победу а ти то зовеш извлачењем Ливерпула..

Bojan Zdravkovic

pre 3 meseca

idemo breee! TROSAR DOKTOR! COYG!
G

Gaizka

pre 3 meseca

Smešne reakcije defanzivaca oba tima, kao što je smešno i to da su ovo neki kandidati za titulu u Premijer ligi. Na šta je spala nekada moćna Premijer liga..
Đ

Đukin fan

pre 3 meseca

Ovaj provizorijum od fudbala su ovi banditi s Arene kesirali sa 600 miliona € za TV prava,gde gledati Eliota,Dzonsa i ove budake u Lpullu a i plejadu drugih dunstera je zaista šarada i ne lici ni blizu onoj Premier ligi od pre par sezona!!!Ozbiljan pad kvaliteta iz kola u kolo a videcemo ih sad u završnici takmičenja u Evropi gde im je mera!!!
4

444444444444

pre 3 meseca

Jel ti to taj Alison sto je navodno u top 5 ? 🙂 a onaj Van Dajk koja je komedija eeej... sva ta takva jednosezonska cuda bih oterao i da se ne ljubimo.... Liverpulu bi najbolje bilo da se otarasi tog balvana i postavi za stopera nekog mladog iz omladinske skole koji hoce i da igra... A sta reci za onog Gomeza.. boze sacuvaj... al sad bez zezanja, ozbiljno po meni bi on u Francuskoj drugoj ligi bio rezerva... on nije ni za Francusku prvu ligu covece sta ga forsiraju ja ne znam .... nemoguce da su toliko smotani i ne mogu da nadju normalne igrace na svim pozicijma.. pa aj po nekad i da kiksnu ok oprosteno.. al ovaj je balvan covece ne bi mogao ni u Tuluzu da igra ... j....o vas americki panjevi od vlasnika
S

Sordnja

pre 3 meseca

Ma lopate obične, izgubiše prvu ove sezone u ligi, piiiih!ajahshsga
I

I dalje tvrdim

pre 3 meseca

Da Arsenal neće uzeti titulu.
O

Ogi1410

pre 3 meseca

Dovoljno je vidjeti expect goals, da nije bilo one gluposti Salibe i Raye ne bi ni priprijetili, raznesen Liverpul i konačno im je ponestalo srece, Jorginho masterclass, Trossard standardno dobar kad udje, pa i Nelson je unio živost, kad je Klop izvršio izmjene mislio sam preokret ali nista nisu doprinijeli, i za kraj ona trk Artete, neprocenjivo! COYG
И

И

pre 3 meseca

Po expect goals Arsenal bi bio ubedljivo prvi na tabeli. Tako da expect goals nije dovoljno, treba dati gol i na sledećoj manjoj utakmici kada se protivnik zatvori. To što Arsenal dobija većinu derbija nije dovoljno.
E

El Stefanel

pre 3 meseca

Ako Liverpul izbori LŠ to je uspeh. A hoće verovatno. Za titule je potreban upgrade. Sa Eliotom, Nunjezom i Džonsom se ne osvajaju trofeji. Potrebna su minimum 2 igrača top klase na sredini i u napadu za nešto više.
Đ

Đukin fan

pre 3 meseca

I onaj trupac Mcalister,iscedjeni Robertson i buntruk Konate …previše levata za iole ozbiljan fudbal!!!
l

lolcina666

pre 3 meseca

I dalje ostaju pusti snovi kako bi ovaj Arsenal tek izgledao sa vrhunskim napadacem, kad su ovoliko opasni bez ijednog.. i da se doda Liverpool bez Salaha, i Arsenal sa ovakvim izmjenama su realno stepenica ispod Sitija.. tako da opet ce Siti zavrsiti prvi sa 7,8 bodova prednosti..
E

Eskobar

pre 3 meseca

alison sine odma otkaz druze nije ti ovo prvi put
O

Ok

pre 3 meseca

Kakav debil Van Dajk,potez na nivou beton lige,Konate užasan.Siti osvaja titulu do aprila će sve pobediti
L

Logos

pre 3 meseca

Ništa nisu uradili osim što Siti uzima lagano titulu sad. Liverpul imao incijativu ali jalovo, Arsenal dobio utakmicu iz greške Alisona i Van Dajka. Sve u svemu ne vidim da oba ova tima mogu do titule, mislim da Siti uzima i to sa 10ak poena razlike. Haverc je sramotan i možda najveća greška Arteta koja će ga koštati titule, a Liverpul previše kiksa u odbrani za tim koji ima ambicije da osvoji PL.
1

14

pre 3 meseca

Arsenal je razvalio Liverpul u svakom pogledu, malo je za Klopa da ima samo jedan šut u metu za 97 min. Sad jako protiv West Hema, obavezna 3 bodića u gostima.
3

33322

pre 3 meseca

Pa dobro Siti je svakako favorit a ne slazem se da ce tako lagano osvojiti titulu ni oni ne briljiraju a Arsenal i Liverpul su dobre ekipe pa Arsenal danas nije dao Liverpulu da stvori nijednu sansu a isto je uradio i Sitiju. Ljudi su ovde navikli da kritikuju Haverca a da ne odgledaju mec momak sasvim solidnu sezonu igra i danas je bio medju boljima na terenu dobro se kretao i sacuvao je dosta lopti i na kraju Konate je oba zuta dobio kad je bio u duelu sa njim.
l

luzerpul

pre 3 meseca

ajde idi da spavas sada i lepo sanjaj
8

88900

pre 3 meseca

Arsenal je potpuno zasluzeno pobedio bili su bolji. Arsenal je odigrao sjajan mec pogotovo sredina terena je dobro odradila posao da nisu Saliba i Raja poklonili onaj gol ne bi ga Liverpul nikako davao nocas.
a

atreta

pre 3 meseca

Prekrsti komentator Alisona u Raju 😂
I

Ivanča

pre 3 meseca

I u prvom poluvremenu je nazvao Martinelija Žezus.
S

Stelt

pre 3 meseca

Haverca je krstio u Žezusa prilikom jednog napada Arsenala 😂
V

VuleMađija

pre 3 meseca

I Alisona u Edersona
J

Jujuj

pre 3 meseca

Jao neuhranjena deca im golove daju