Sadik nagrađen za start godine iz snova i pet golova na tri utakmice

Vreme čitanja: 1min | pet. 05.02.21. | 20:00

Nigerijski napadač igrač meseca u Segundi

Briljantna januarska izdanja Umara Sadika nagrađena su priznanjem za igrača meseca koje je nigerijski napadač dobio od strane organizatora takmičenja.

Fudbaler koji je u crveno-bele redove stigao iz Partizana početkom sezone fenomenalno je otvorio novu kalendarsku godinu i sa pet pogodaka u tri susreta potpuo opravdano odneo individualno priznanje.

Izabrane vesti

Sadik je početak januara ukrasio het-trikom protiv Ponferadine (3:1), a mrežu je zatresao i protiv Sabadelja (2:2) i Kasteljona (3:1). Napadač španskog kluba postigao je 11 pogodaka u dosadašnjem delu sezone te je drugi strelac Segunde, iza Raula de Tomasa iz Espanjola koji je postigao dva pogotka više.

Almerija se sa 45 osvojenih bodova trenutno nalazi na deobi drugog mesta sa Espanjolom, uz tri boda zaostatka u odnosu na Majorku, međutim ima i duel manje u poređenju sa glavnim rivalima u trci za vrh.

Podsetimo, plasman Almerije u primeru obradovao bi i Partizan koji u klauzuli o prodaji Sadika ima i višemilionske bonuse u slučaju da se klub plasira u elitu.

Tim iz Andaluzije već u subotu očekuje novi prvenstveni izazov protiv Fuenlabrade.



tagovi

Umar Sadik

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara