Sadik skup za Sevilju, Almerija ga ne pušta za manje od 25.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | pet. 11.06.21. | 04:05

Partizan prati situaciju

Kako je spuštena zavesa na klupsku fudbalsku sezonu, tako su krenule licitacije oko letnjeg prelaznog roka.

Jedan od igrača o kojem se mnogo priča u Španiji je Umar Sadik, najbolji strelac Almerije, koji je oduševio sve po dolasku na Pirinejsko poluostrvo i za kojeg su zainteresovani brojni klubovi iz Primere.

Izabrane vesti

Nije neka tajna da je Sevilja pratila Sadikove igre tokom prolećnog dela prvenstva i da je zainteresovana da ga kupi, ali joj je u ovom momentu – preskup. Kako pišu španski mediji, Almerija ne planira, barem za sada, da pusti Nigerijca za manje od 25.000.000 evra, a to je Andalužanima previše. Bar dok ne prodaju El Nezirija, za kojeg ima dosta interesovanja, a najbliži je, navodno, PSV Ajndhovenu.

Almerija je dala Partizanu 5.000.000 evra za Sadika, crno-beli čekaju i 40 odsto od sledeće prodaje, tako da je crveno-belima u interesu da ga što skuplje prodaju, ne bi li i njima ostao dobar deo tog kolača.

S obzirom na to da klub nije uspeo da se plasira u Primeru, deluje kao najrealnija opcija da tokom ovog leta proda Sadika i naplati njegovu sjajnu sezonu. A, Umar ostaje poslovično zakopčan kada je reč o njegovoj budućnosti.

Sve je u rukama mog menadžera, on razmatra šta je najbolje za mene, potpuno sam miran kada je ta tema u pitanju“, rekao je Nigerijac za španske medije.


tagovi

Umar SadikSeviljaAlmerijaPrimera

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara