Komentari na vest

Šahtjor ne odustaje od Azarova, na stolu 3.000.000 evra! Ako Gruzin ode - Mitrović ostaje

G

Gost101

pre 9 meseci

Navijac sam Partizana, ali stvarno objektivno mislim da bi to bila glupava prodaja. Ovo su deficitarne pozicije, a momak se snasao i doveden je za male pare. Ako sam neće da ide, ne znam zašto bi to forsirali? Ako sad nude 3 miliona, sigurno mu cijena neće pasti za godinu dana.
I

Irska

pre 9 meseci

Ma kakva bre prodaja, treba nam taj igrac.
S

Sula

pre 9 meseci

Meni jedna stvar ne ide u glavu......kad god se priča o bekovima uvek je problem ta pozicija jer iole kvalitetnog beka ne možeš da dovedeš na toj poziciji za ispod 2 miliona i to je Zvezdi i generalno našim timovima uvek bilo preskupo da plate za beka.....Nemamo zamenu za Rodića već 6 godina.....Rodić je za Zvezdu odigrao sjajno, realno Rodić je bez dileme reprezentativni bek, druga je stvar što je sistem igre takav da igramo bez bekova (što je tek priča za sebe) i što Rodić nema internacionalnu karijeru........Taj Rodić je sada već istrošen igrač u ozbiljnim igračkim godinama jer već 6 godina igra bez zamene, sa povredama, dao je Zvezdi sve, dok je igrao prve 3 godine (pod Milojem naročito) on je bio odličan levi bek....... I sad je situacija takva da stalno kukamo kako iole kvalitetni bekovi nemaju ispod 2 miliona, Rodić je mator, skupo nam je da tražimo beka za te pare i onda odjednom prodajemo beka kog smo doveli da zameni Rodića za 3 miliona zato što nam ne treba bek....... Ko bre koga ovde z.........
H

Herakle

pre 9 meseci

Cekaj, mi kukako kako nema bekova i nemamo bekove a prodajemo taoenta za prvu iole vecu ponudu. Drugo, ako prodaju Mitrovica znaci da su uradili Bahara samo tako, mada mogice da ako ode Mitrovic da se vraca Radonjic ali Mitrovic je daleko veci talenat i kompletniji igrac. Gde ces decko u Veronu u zamenu za Ligu Sampiona? Odigraj jos sezonu pa posle Porto, Benfika za 15miliona.
J

JasamJa

pre 9 meseci

Nisam pametan, samo se bojim da će mali Mitrović otići za neku bagatelu, ne vjerujem Terziću jednostavno. Ne bih ni ovog malog prodavao dok ne završimo sa Evropom, tačnije nikoga. Jednostavno nema uprave u Srbiji da valja, pokazatelj je to što Dinamo koji je u padu u jednom transferu uzme više para nego čitava Ling Long zajedno, a to priznaćete liči na naučnu fantastiku. Nemojte samo pričati o EU to ne pije vode, ako neko valja on valja! Mi smo specijalci kad treba uništiti igrača, pa pogledajte o koliko talenata smo se ogriješili! Partizan je malom Živkoviću zbog kombinacija skoro uništio karijeru, Zvezda je Gavriću završila karijeru, mali kad je počeo da igra za seniore je igrao boli glava pa je izgubio mjesto, a bez utakmica nema naoredovanja i pada samopouzdanje, na kraju ga šutnu u Mađarsku i to je kraj, čovjek izgubi vjeru u sebe. Pogledajte klubove iz Srbije koji igraju Evropu ove sezone, pa svi su slabiji za 20% osim Zvezde i Partizana, vojska je tu negdje, a udba malo jača, ostali katastrofa i tu nema fudbala. Svi su jedva dočekali da rasprodaju što mogu, uradili bi to i vječiti ali ih zeza velika navijačka baza koja bi se možda pobunila. Nema napretka sa takvim ljudima u foteljama, čak ne vjerujem da ti ljudi uopšte gledaju fudbal, a ispostavilo se da ni o ekonomiji pojma nemaju jer dugovi samo rastu, što nije problem jer će država uredno da pogura i jedne i druge u zavisnosti kome koliko treba l, a tu nema napretka. Volio bih da se jednom sazna u bocu koliko je ko dužan i zašto je napravio tolike dugove. Vjerujem da su transferi veći ali da završavaju na nekim drugim mjestima.
Š

Škrabotina

pre 9 meseci

Haluciniraš romane. Živković ispodprosečan evropski fudbaler. Gavrić napravio dva dobra driblinga protiv Mladosti. Ni 'f' od fudbalera. Hrvati su dva puta za redom igrali polufinale SPa i svi ti igrači su prošli kroz Dinamo. Zato prodaju kako prodaju. Zato što imaju zasluženu reputaciju. Zapravo...isto kao i mi.
g

gost101

pre 9 meseci

Hrvati igraju bolji fudbal od nas za klasu. Nemojmo da se poredimo sa njima. To je isto kao da se oni porede sa nama u kosarci, ne ide. Samo ćemo sebe unazaditi tim stavom.

Usput

pre 9 meseci

Prodaja ovog momka će biti velika greška. Momak će otići u ligu 5 posle godinu dana u Šahtjoru... Pred nama je.
O

OgnjenOs

pre 9 meseci

Nažalost, ono što mnogi ovde ne shvataju je da smo mi toliko "interesantni" tržištu da će Azarov na zapad prije otići iz Šahtara nego iz Zvezde i to za puno veće pare.
1

12milki

pre 9 meseci

Je l će Zvezda imati procenat ako ovi prodaju nekome jednog dana za 50 mil?
P

Puna kasa

pre 9 meseci

Zapušite rupe na krovu zapadne tribine. Prokišnjava već 30 godina minimum. Izpoštujte navijače, ne košta to mnogo, sitnica za Zvezdu.
G

Gosty

pre 9 meseci

Malo!
U

Ukratko

pre 9 meseci

Snaga Filipa Mladenovica, konstitucija Andrije Zivkovica, defanziva Megvajera, prosecna tehnika i malo bolja brzina. To je ukratko ovaj Azarovi. U sustini igrac manje na terenu. Odigrao je fino EP za mlade, ali omladinski i seniorski fudbal su 2 razlicita sporta.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD,.,.

pre 9 meseci

,,,,a imal8 smo zadnjeg veznog natanjiru, za male pare: UROŠ RAČIĆ POTPISAO ZA SASUOLO ZA 2,25 MILIONA EVRA.
z

zbog Račiča

pre 9 meseci

će Italija da nam uvede vize...
w

waj?

pre 9 meseci

Najslabiji deo tima nam je odbrana!Pa tog Rodića nema ko nije vrteo od protivničkih napadača protiv kojih smo igrali dosada.Degenek jako tanak,Mijailović isto.Azarov dečko zna da igra fudbal,tehnički veoma dobro potkovan,bio sam siguran da bi odlično legao u Baharovoj šemi ali...nadam se da vest nije tačna.
B

Black Sabah

pre 9 meseci

Doveli smo ga za samo 300K,nije se pokazao u opste,moze da igra samo nasu ligu i nista vise,a sad zaradjujemo cak 3 MILIONA njegovom prodajom,pa ko bi normalan to odbio NIKO! Bravo Terzo,ovo je vrhunski posao,puna podrska!👍
A

Aruna Dindane

pre 9 meseci

Ne zaradjuje tu zvezda nista,dok se sve zadnjice podmire zvezdi ostaje da ne kazem sta
C

CZnp

pre 9 meseci

Mislim da je greška da se proda Azarovi, momak apsolutno nije ni dobio šansu adekvatnu da se pokaže, kod nas je nekako najlakše reci za nekog ko ni ne dobije ADEKVATNU šansu da se pokaže da se nije ni snašao, izgovor klasičan.Fudbal već odavno nije fudbal, tj sport, već biznis, realno, ali mislim da se ovom momku smeši sasvim solidna karijera, mnogo bolja od većine Zvezdine dece koja će se rasuti po belom svetu, ali da će Zvezda, držeći Mitrovica na toj poziciji, koji je mlad i takođe talentovan, ali koji bi igrao na poziciji koja mu nije prirodna, izgubiti više prodajom nego što bi dobila sa ta tri miliona.

Usput

pre 9 meseci

Azarov će ostati u Šahtjoru godinu dana i ide u ligu 5 za 3x veći novac, živi bili pa videli.
c

crvena.vrana

pre 9 meseci

Dobar posao sto se finansija tice. Nije lose.
t

tribina

pre 9 meseci

Iskreno mislim da je dobar igrac ali da mu fali dosta toga za ozbiljan fudbal (prvo sto mi pada napamet su snaga izdrzljivost i defanziva) a Zvezda je u takvom trenutku da ne moze da čeka. Mislim da nije imao kontinuitet i da bi se bolje snasao ali da je bilo koja druga pozicija u pitanju ovaj posao bi bio svakako dobar ali fudbal je danas u deficitu sa bekovima. Moje misljenje je da je dobar posao s tim da bi ista pozitivno izvukli od ovoga pored profita je naslednik na beku.
G

Grga Cvarak

pre 9 meseci

Ali zato, kazu, vrijedi 3 miliona. Ima smisla.
C

Caos

pre 9 meseci

Ovako, pre svega Azarov je milijardu posto najbolja opcija na poziciji wing beka, Mitrovic je krilo koje igra to sto igra trenutno i ne radi to dobro, cak i ono sto bi kao kontra krilo trebao da radi dobro(dribling u sredinu pa sut), ne radi, kad treba da doda on dribla, a kad treba da dribla on doda, jedino sto on dobro radi je trcanje, opasan je ako mu ostavis prostora i to je to. Kad bi njega na toj poziciji zamenili s Azarovim(koji cak i nije mnogo sporiji od njega), dobili bi na defanzivi, dobili bi na kreaciji jer taj covek iako je bek zna da igra fudbal, zna da napravi fintu, da predribla, da doda u sredinu, a uz sve to, levonogi je igrac i imali bi sigurno bolje centarauteve sa strane, sta ima levi wing bek da mi ulazi u sredinu kad su tu Ivanic, Kraso, Olayinka koji su igraci koji se dosta izvlace. U sustini momak je buduci top levi bek ako bude imao srece, to ne vidi samo onaj ko se ne razume u fudbal.
e

eeeej

pre 9 meseci

Odlican posao ,realno decko se ne uklapa u trenerov sistem i verovatno je uz njegovu saglasnost izvrsen transfer.A sto se tice eventualne zamene,a i za buducnost (u slucaju da Mitrovic dobije ponudu koja se ne odbija) Bijelovic iz Spartaka strasan potencijal i vec iskusan na superligaskoj sceni ......
N

Nismo trebali

pre 9 meseci

Problem je sto će otići barak, a levog beka nismo mogli da nadjemo sedam godina.Nije ovo jedina postavka koja se igra u fudbalu.Plašim se da ćemo opet morati da tražimo beka, a ovaj mali nije naivan igrač uopšte.
N

Nikola0212

pre 9 meseci

Lepa vest.Dobra kinta za ovako smesnog igraca.Sad dovesti Late latea pod hitno i vrhunskog srednjaka,kreatora i brzog stopera.
A

Aco CZ

pre 9 meseci

Late lat je potpisao za Midsboro pre 7 dana, prati malo, nemoj samo pisati, nije ovo FM.
P

Pa okej

pre 9 meseci

Meni je mnogo krivo za tog decka. Nekako mi ne izgleda da je imao mnogo prostora da se dokaze, a ispostavice se kroz neko vreme kad bude otisao da je vrhunski igrac. Ali avaj, bolje ne prodavati Mitrovica koji se vec uklopio u Baharov sistem a Azarova prodati ako vec neko mora da ode. Prodao bih i Lekovica ako postoji interesovanje za njega a doveo bih nekog ozbiljnog stopera za 2, 3 miliona i zadnjeg veznog. Spica ne bih trazio pre zime jer imamo Kataia na kog svi pomalo zaboravljaju. Napred Zvezda!
g

gost101

pre 9 meseci

Ne zasto prodavati bilo koga prije zime? Hoce li bankrotirati Zvezda ako se sačeka prodaja do zimskog prelaznog perioda?
g

gx

pre 9 meseci

Ajmo sad sledećih 3 godina potraga za levim bekom...eto Rodića za kapitena,čovek zaslužuje sa stazom u zvezdi...
C

Chisam

pre 9 meseci

kakve sledece tri godine:-)ovo vam zadnja godina

VecaBg1971

pre 9 meseci

Dobijamo za jednog prosecnog igraca 3 miliona, toliko smo potrosili na sva pojacanja za Ligu šampiona, a dobijamo 30 od UEFE, pametnom dovoljno.
?

??

pre 9 meseci

Prodali su azarova, mozzart kasni sa informacijama
N

Neko iz kluba

pre 9 meseci

Otisao je Azarov. Prodali su ga.

AvantiStellaRossa

pre 9 meseci

Pa dobro i onako nema neku minutazu tako da 3 miliona za njega je super, samo onda moramo da nadjemo novog levog beka
D

Daj faul

pre 9 meseci

Sve je ovo laž i opsena! Prvo, ovaj Gruzin je čisti prosek, veoma loš u defanzivi, a u ofanzivi tanak, nema dobar centaršut! Drugo, Šahtjor iz Donjecka je nepostojeći klub koji se kiti tuđim perjem. Sami sebe nazivaju ukrajinskim klubom iz Donjecka, a svi znamo da Donjeck nema dodirnih tačaka sa Ukrajinom. To je grad u majci Rusiji!
D

Daj faul

pre 9 meseci

Zemljace, za pocetak bi mogao da smislis svoj nick, budi malo kreativan…ja sam mislio da se ovde ljudi svadjaju sami sa sobom kad pisu o kradjama nick-a, ali vidim da stvarno ima svakakvih ljudi! Ili ako ti se bas svidja, nemoj politiku da mesas u sport, komentarisi samo sportske teme i javi se za konsultacije… mani se toga kao Donjeck, Rusija, Ukrajina
s

sale brat

pre 9 meseci

Prodas igraca koji igra na poziciji gde je jako tesko naci igraca mladog da je perspektivan i vredi za realno nista i ostanes na dedi rodicu sa mitrovicem koji defanzivno ne postoji
A

Astoria

pre 9 meseci

Da je valjao, ostao bi. Neprimetan igrač. Plus je imao veliki problem sa nabacivanjem mišićne mase. Odličan posao Zvezde posle dugo vremena. Zaradili su na njemu 10x.
J

Još

pre 9 meseci

Prodati Leković za 5 mil. I skoro 20 mil. od transfera. I onda komšije kažu odakle Zvezdi pare. A LŠ ni ne brojim, i prošle zarade od evrope.
L

Lazeta

pre 9 meseci

Niko nije lud da daje 5M za to drvo. Zato jer je mlad i nasao se na spisku za zlatnog momka privukao je paznju a najvise bi dali 3M za njega.
n

nekoo

pre 9 meseci

Zasto je fantomska firma dala 10M pozajmicu a da se vrati 12M? Zasto grad Beograd daje 5M? Koji su tekuci troskovi? Zasto je dug preko 75M? Koliko promasenih investicija raskida ugovora na stetu kluba ( Para, Motika, Jander itd ) Nastavi niz ….
?

??

pre 9 meseci

@neko a koji klub nema promasaje? Isto su pare u pitanju, nije kikiriki
c

cao cao

pre 9 meseci

Jos se postavlja pitanje Mitrovic ili on.... Em nas momak, em bolji 10 puta
D

Don Vito Corleone.

pre 9 meseci

U Subotu svi na Marakanu igra Evropski i Svetski šampion.
P

Podržavam

pre 9 meseci

Mnogo me nervira, kad nas Kraso mora pozivati, da dođemo.
D

Don Vito Corleone.

pre 9 meseci

@Podržavam. Mene niko ne treba da zove, ja sam tamo 33 godine redovno, maltene na svakoj, prvo sa Ocem pa posle sa društvom. Od sedme godine sam na Marakani redovno, bežao sam bezbroj puta iz škole da gledam utakmice koje su se igrale radnim danima. Sramota je za BG koji sa okolinom ima 2 miliona ljudi, da Marakana nije puna na svakoj utakmici. Neke seoske ekipe po ovim jačim ligama imaju po 30 40 hiljada ljudi na svakoj utakmici.
r

rfvbgtyhn

pre 9 meseci

Voleo bih da se sretnemo nekad ti i ja uzivo.
D

Don Vito Corleone.

pre 9 meseci

@rfvbg. U bilo koje doba dana i noći!!!!!!!!
A

Azarov...

pre 9 meseci

Azov
a

ađutant

pre 9 meseci

Velika bi greska bila prodati Azarova kada je u apsolutnom usponu.Rodić otaljava posao po levoj strani...Premor ili prezasićenost....Arapi kupuju za dobre novce gro evropskih igrača.Prodajmo Magika ionako se ne oseća njegovo neigranje...Azarov je mlad igrač perspektiva, ponuda nije takva da ne može da se odbije...A kome se i ide u ratom zahvaćenu zemlju..Realno.
.

.....

pre 9 meseci

Ako ga Bahar ne zeli bolje da ga prodamo dok ima ponuda. Mitrovica prodati sledece leto za iznos ne manji od Erakovicevog transfera.
N

Napred Sabah

pre 9 meseci

Prodati ga odmah i bez cekanja,3.mil za ovakvog igraca je premija,realno moze da igra samo nasu ligu i nista vise!
P

Prodati ga...

pre 9 meseci

TERZA PRODAJI GA ODMAH,NEMAMO NISTA PROTIV👍
Z

Zvezdas1989

pre 9 meseci

Ako ga prodaju to ce biti najveca greska,Dati decku da igra,onako je levi bek najslabija pozicija sto se tice fudbalskog trzista,decko kroz godine moze nabaci kilazu i misice i bice zverina,jedino koga sahtjor moze dobije je Rodica
I

Ivke95

pre 9 meseci

Kad ce ljudi shvatiti da se ne trebamo baviti za koliko koga uprava Zvezde proda ili kupi,ssta god da rade sa tim parama. Iskreno mislim da nam je najbitnije da gledamo da imamo sto jacu ekipu,sto bolje igrace. Mi se bavimo time koliko ce Zvezda zaraditi para a ne time koliko ce kvaliteta ostati posle tih prodaja.
n

najveca

pre 9 meseci

greska kod srbina kad to kaze,pa mi placamo te igrace,bez obozra zvezda partizan( baaket fudbal),i ostali klubovi,kako ne kapirate da mi to finansiramo... to su sve lopovi
I

Ivke95

pre 9 meseci

@najveca Jasno da mi placamo ali sta to mijenja uopste sada,mislis da cemo manje placati ako budu za vise para prodali igrace??
O

OIEHFQIPJGWL:MWE":

pre 9 meseci

Ovdje je pisalo kad je dolazio da je dosao za 300000 i 20 posto od naredne prodaje i plata mu je 250000. Uveliko se pise da je prodat za 3000000 i da se ceka samo ozvanicenje.
С

Србин

pre 9 meseci

Ако га продају без процената, само су штету направили. Боље Кангву да су продали за 3 милиона, ионако је најслабија карика у везном реду.
V

Voždovac

pre 9 meseci

Najjače je što 500 likova ovde ima insajderske info iz Zvezde. Jebo miša, manje insajdera imaju Real i Barsa. Tviter navijači i neznalice.
L

Ljudi

pre 9 meseci

Na portalima, su čudna sorta. Sad im ne valja ova prodaja. Pa ovo je bingo, došao za 300,a neki kažu i za 200,hilljada,a prodat za 3 mil. Pa šta bi vi bolje. Ovde su teški kontraši, mnogo čudni ljudi.
V

Vladimirc

pre 9 meseci

Ko ce ostati da igra beka ? Vec 5 godina pokusavamo da dovedemo bar jednog, al da se ne saplice o svoje trepavice.
@

@vlad...

pre 9 meseci

On uopšte nije igrao, niti trener računa na njega. Uzeti ove bogom dane pare, i udariti se nogom u dupe.
B

Boogy

pre 9 meseci

Šteta. Azarov je sjajan bio na prvenstvu i mislim da bi pokidao u ovom sistemu. Verovatno su rekli Baharu da će biti prodat, pa ga zato nije ni uigravao. Prodaće njega Šahtjor za koju godinu za 20+miliona.
е

е

pre 9 meseci

Овог? Добар виц.
N

News

pre 9 meseci

Dinamu ide 40 % od sledece prodaje. Mnogo malo para za igraca koji ne zaradjuje mnogo u Zvezdi i koji igra na poziciji levog beka koja deficitarna u svetu.
I

Ivan FCRS

pre 9 meseci

Romano je objavio da je transfer prakticno zavrsen.
u

ula89

pre 9 meseci

gruzinima 1200 nama 1800..terza nije lepo da nas farbas

gemathegreat

pre 9 meseci

A ko si ti da se iko trudi da te farba ???
G

Gost26

pre 9 meseci

Za 300.000 evra, uz 20 odsto od dalje prodaje, 20-godisnji levi bek doveden je ¡z Dinamo Batumiia i pokusace da, prevashodno u mecevima Mozzart Bet Superlige, odmeni Rodica i omoguéi mu da fizicki potpuno spreman nastupa na medunarodnoj sceni. Vest sa mocart sajta kad je potpisao…
G

Gostyyy

pre 9 meseci

Znaci da ide
G

Gost1976

pre 9 meseci

Radi se planski u dogovoru sa trenerom,uskoro stiźu 3 top igrača. Sad ako neko misli da će Zvezda za 2 nedelje biti slabija tom nema pomoći..
G

Gost nego sta

pre 9 meseci

Zenit, na Spartak. 7mm nije 8. Šilja 1.8 ne 1.2
C

Claudio Lopez

pre 9 meseci

Šteta bolje da smo prodali Kangvu za te pare...
K

Kako 10

pre 9 meseci

Kad se zaracunaju njegova plata, iznos transfera, provizije agencija i menadzera, procenti za maticni klub covek je otisao ni za kakve pare, cemu ta prodaja!?
e

ecka siti

pre 9 meseci

po toj logici npr: Da bi psz zaradio na najboljem igracu planete(mbapeu) treba ga prodati za 700 miliona. . . glupost. . .
T

Tarantula

pre 9 meseci

Kako čemu prijatelju??!Pa ko ga je jednom gledao video je da beka ne može da igra ni za tri života,slabašan,bez igre glavom,a na krilima smo prebukirani.
g

gostivarski

pre 9 meseci

tarantula brate, ajde ne tupi, prvo nije isto krilo u formaciji 3-5-2 i 4-2-3-1, drugo ajde reci mi molim te da je Djordi Alba Konan varvarin ili recimo Anhelino, Gaja, Grimaldo, sve sitni igraci....trece igrao je decko protiv azdaja na EP za mlade i pokazao se sasvim dobro, cetvrto ako njega prodaju imamo ukupno pola levog beka u celoj ekipi posto to za na igra samo Rodic, al verzija iz 2020 godine.
L

Laki92

pre 9 meseci

Dečko je očigledno za mesec dana sam sebi uspeo da podigne cenu visestruko. Rekao bih da to dovoljno govori i njemu kao igraču i potencijalu, ali isto tako nesposobnosti kluba da izgura dečka koji očigledno poseduje veliki kvalitet i može dodatno da napreduje. Da nije igrao evropsko za mlade, ne bi ga ni prodali, jer ga niko ne bi ni želeo.
?

??

pre 9 meseci

Zar sahtjor igra u ukrajini? Ja sam mislio da njihovi klubovi igraju u poljskoj. U donjecku ne igraju sigurno
U

U

pre 9 meseci

Donjecku, ne igraju odavno. Još pre ovog rata, igrali su u drugom gradu. Njihov predsednik je na strani ukrajine, zato je otišao iz Donjedka.
Ј

Јосиф

pre 9 meseci

Играју у Л'вову и Кијеву, сви украински клубови!
?

??

pre 9 meseci

Pa i u kijevu je ratno stanje. Kako to moze? Cudi me da uefa dozvoljava.
"

""""""

pre 9 meseci

Tri miliona nije neka cifra a treba ubaciti procente od naredne prodaje. Irakli je tehnicki odlican ali defanziva mu ja dosta losa i fizicki uopste nije napredovao vec godinu dana. Mitrovic u ovom trenutku ima prednost na toj poziciji i to sasvim zasluzeno.
m

mladenbgd

pre 9 meseci

pa zar erakovic nije prodat za 7 miliona
C

Cccc

pre 9 meseci

Sad ce ponovo kuknjava kako imamo samo jednog levog beka dedicu Rodica, koji je nakon 30 polumrtav. I opet ce kuknjava kako su bekovi deficitirana roba.
V

Vladimirc

pre 9 meseci

I onda dovedemo nekog za 4mil, zato sto su deficitarni...
Č

Čitam

pre 9 meseci

Pre par minuta, da je taj posao završen,. Prodat je za 3 mil. Ali se ne spominju procenti gruzijcima. Samo prenosim ono šta sam pročitao.
S

Srna kadar nevera

pre 9 meseci

Ovo znaci da Gobelja ostaje, pa taj covek je prosto neunistiv 🤣
X

Xcvbnm

pre 9 meseci

Trebalo je isforsirati ga na pocetku da se vidi da li moze na levom beku da odradi posao, pokazao je da je brz i prodoran, malo slabiji ali takve je gradje sitnije. Mada ok Mitrovic ocigledno radi dobar ofanzivni deo posla, Rodic moze defanzivno da odgovori. Procenti obavezno makar 10%, mali moze da pokida u Sahtjoru, dobra sredina za razboj mladih (jos bolje bi bilo da nije ovog rata).
D

Don Vito Corleone.

pre 9 meseci

Kako izgleda na ovoj slici, kao da se hrani u narodnoj kuhinji 😁 U Subotu svi na Marakanu igra Evropski i Svetski šampion.
g

gostivarski

pre 9 meseci

Hipotetički, povredi se Mitrović na duže, imamo li zamenu za tog levog spoljnjeg? Nemojte mi reci Rodic samo...
t

terzallatio

pre 9 meseci

terza ubo kvotu 15 na dinamo batumi😂, salu na stranu na ulozenih 200k odlican transfer, nema mesta u sadasnjoj zvezdi pored mitrovica.
g

gostivarski

pre 9 meseci

Azarov, bolja leva noga od Mitrovica, bolji centarsut, bolji defanzivno jer je celu karijeru levi bek, nije dobio priliku kod Bahara jer je preskocio pripreme. Ne razumem ovu odluku. Ako ode u Sahtjor sledeci transfer mu je u Nemacku za nekih 20ak miliona. Ova tri miliona bismo dobili i da ispadne jos neko iz kvalifikacija u LŠ ko je ispred nas po rankingu. Milion i nešto evra ako ispadne Dinamo recimo, još toliko ako ispadne Kopenhagen ili Braga...razmisljajte...
S

Srki987

pre 9 meseci

Slažem se u potpunosti.
g

gostNBG

pre 9 meseci

Pre neko veče sam slušao Mitrovića na Arena sportu. Dečko nije mogao da sastavi 2 normalne rečenice, u vokabularu jedva da ima 150 reči. Samo se nadam da ima mnogo veći talenat za fudbal od intelogencije, jer na svoju pamet sigurno neće napraviti karijeru.
u

ula89

pre 9 meseci

decko je odrastao u Kanadi i Dragovic "smesno" prica srpski pa je doktor
K

Koliko

pre 9 meseci

Čovek, mora biti lud, da u ovom momentu ode igrati u Ukrajinu.
t

tamo će barem

pre 9 meseci

da mu daju da jede...
D

Dobijao

pre 9 meseci

Je platu, pa nek si kupi. Kao i svi mi.
Е

Ел Думо

pre 9 meseci

Колико знам добар дио украјинских клубова игра у Пољској своје мечеве.Барем је гако било једно време
M

Mutommbo

pre 9 meseci

Azarov ima potencijal, ali je Mitrović bolji u ovom trenutku. Bolje je prodati Iraklija nego Stefana.
v

v1ad

pre 9 meseci

Ne vidim sto bi i jednog morali da prodajemo. Inace, Irakli je daleko talentovaniji. Pricamo o jednom od talentovanijih levih bekova u Evropi u ovom trenutku. Irakli bi zasigurno imao prednost u odnosu na Mitrovica ali je propustio pripreme zbog Evropskog prvenstva sa Gruzijom. Mitrovic se meni uopste ne dopada, cesto donosi lose odluke (ne skapira kad da utrci i slicno), dok Azarov ima verovatno najbolji centarsut (sa boka) u ekipi. Ja mogu da ti garantujem da Mitrovic nece dostici cenu vecu od 4-5 miliona, dok ce Azarov vredeti za par godina 3-4 puta vise.
M

Mutommbo

pre 9 meseci

@v1ad Azarov ima bolji centaršut, ali je zato Mitrović dosta efikasniji igrač i u stanju je da sam probije protivničku odbranu. Obojica ne mogu u isto vreme na teren u formaciji sa 3 štopera.
G

GostGostuje

pre 9 meseci

A je li neko racunao 30% od sledece prodaje Dinamu iz Batumija? Ja bih ga zadrzao. Ozbiljan potencijal i Bahar bi zvijer od njega napravio.
D

DS1989

pre 9 meseci

Pa Bahar se i pita... Aj nisam neki insajder al imam i nekad informacije ukoliko dovedemo napadaca a trazimo ga Olanjinka ide na mesto Mitra a Mitar se seli na klupu i tek onda Azarova nema ni na mapi. Naravno projektovana prva postava ne mora da znaci da bi uvek tako izgledala ali bi generalno to bilo tako. Po meni napadac nam uopste ne treba ali mi trazimo tj trener stopera, napada(devetkul i jos jednog veznog na mestu Kange i Kangve... Kazem nisam insajder niti trazim neke pluseve minuse komentare ali ja takve informacije imam...
N

News

pre 9 meseci

Nije 30 nego 40 posto ide Dinamu o ove prodaje. To imas na njihovom sajtu kad su ga prodali Zvezdi.
L

Lazeta

pre 9 meseci

4M + 10% super posao.
G

Gost26

pre 9 meseci

Koliko ide Dinamu iz Batumija? Imaju li procente?
L

Lazaros

pre 9 meseci

Продали га за 3 милиона € !!!
g

gdi

pre 9 meseci

Erakovic je potpisao za zenit ne spartak
D

Don Vito CorIeone

pre 9 meseci

Igra za Zenit a ko zna gde i šta je potpisao... cirkys
L

Lavia

pre 9 meseci

Grzin je stigao za 300 000,i 40 posto od prodaje Kkao je to zarada 10x
A

Ako je

pre 9 meseci

Je to istina, onda ovi naši nisu normalni. Ko još daje 40%,od sledeće prodaje. Nisu valjda mislili da će ga prodati za 20 miliona
T

Tuneki

pre 9 meseci

Grzujici Imaju 40 posto od tranfera
s

sad mi jasna ona

pre 9 meseci

"lep ko Gruzin"
G

GostPa

pre 9 meseci

Već je prodat. Uskoro opširnije. Iskreno, u odbrani je rupa, ali je izuzetan tehničar sa odličnim centaršutem. Veliki potencijal koji vredi više od 3.000.000 €. Posebno zato što su Gruzini u modi, napreduju u fudbalu. Pored toga, levi bekovi su u deficitu svuda. Kad ode Bahar i promeni se formacija, biće teško naći takav potencijal u skladu sa Zvezdinim budžetom.
N

News

pre 9 meseci

40 % ide Dinamu od prodaje
R

Reč je reč

pre 9 meseci

Do juče se kukalo kako je na tržištu jako teško naći igrača na toj poziciji u skladu sa klupskim mogućnostima a sada brže bolje prodaji.Najveći problem je što je Rodić istrošen igrač koji nakon 15 minuta diše na škrge i na svakoj utakmici iz nemoći a ne iz potrebe dobije žuti karton i sve će to biti ok dok nas ta njegova nemoć ne bude koštala igrača manje u bitnim trenucima.
X

XD

pre 9 meseci

Ako ne pratiš Zvezdu ili ne razumeš fudbal da ti obiasnim. Barak ne igra sa bekovima. Čovek sedi na klupi jer nema mesta u sistemu 3-5-2.
R

Reč je reč

pre 9 meseci

A šta igra Rodić majke ti ? Može biti pošto se ne razumem da je centarfor?
A

Apoel

pre 9 meseci

Po meni greska... veliki potencijal, mlad, cena ce samo da mu raste... posebno ako je transfer bez procenata od naredne prodaje...
N

No.1

pre 9 meseci

Ako je taj zacrtani iznos u vezi finansijskog fer pleja, a mislim da nije, onda ok. Ali ako ga traži mašina za pravljenje para zvana Šahtjor sigurno vredi dosta više i planiraju da zarade 5-6M i više na njemu. Večna dilema, vrabac u ruci ili golub na grani...
i

iz sljivika

pre 9 meseci

Azarov se savršeno uklapa u sistem koji forsira Bahar, ali od početka je na marginama jer su iz iprave rešili pošto poto da ga prodaju. Ne bi me čudilo da novac od te prodaje ide u tuđe džepove a ne u klupsku kasu. Ako te traže Oly i Šahtjor znači da vrediš više od tih par miliona.
I

Iva Che

pre 9 meseci

Bolje prodati Mitrovića, a zadržati Azarova... Bio bi bolji po toj levoj strani.

НЊЦЗ

pre 9 meseci

Надам се да ће да убаце и неки проценат од даље продаје... Митровић је реално прва опција и фантастично се показао, а 10х већа зарада на Азарову је сасвим ок. Али би било пожељно убацити проценте јер је велики потенцијал, у топ 10 бекова у Европи испод 2002. годишта сигурно..
J

Joo

pre 9 meseci

Pre neki dan ste pisali da je Erakovic prodat za 7M sta je istina???
m

madmix

pre 9 meseci

Gotova stvar,objavio fabricio
g

grobarski cirkus

pre 9 meseci

Zasto prodajemo igrace I onako ce pricati da nam daje drzava pare
n

nekoizmase77

pre 9 meseci

Koliko trošite više ni država ne može da pokrije
M

MirkoBre

pre 9 meseci

Značilo bi i ostanak Stefana Mitrovića u Crvenoj zvezdi, iako za brzonogo krilo postoji veliko interesovanje iz Italije. Znaci da terza prodaje obojicu i dovodi zamene anonimuse neke iz Svedske i trece srpske lige ...
K

Krupanj

pre 9 meseci

“ Zvezda se ne bi protivila prodaji imajući u vidu da je Azarova dovela za 300.000 evra što znači da bi na njemu desetostruko zaradila” - kakvo laičko računanje, bez uzimanja u obzir plata, bonusa, premija i drugih troškova.
o

ovaj dečko

pre 9 meseci

jako loše izgleda....izgleda kao beskućnik..dal ga hrane uopšte,dal spava u parku?
?

??

pre 9 meseci

Oces da digne nogu da ga pregledas? Kako ti izgledas? Izgleda kako izgleda. Kako mesi izgleda? Ali mesi je mesi.sta vam je ostavite ga na miru sa tim neuhranjen, mali, ruzan, mrsav