Komentari na vest

Saki iskren prema Donarumi: U fudbalu i životu, izdaja mora da se plati

B

Babakar

pre preko 2 godine

Donaruma je ispao kesa prema svom klubu...
K

KROJF

pre preko 2 godine

Preteruje se u vezi Donarume.Čovek rešio da ode u redu šta sad.Postojao Milano pre njega postojaće posle njega.A šta da je ostao u Italiji? Potpisao za Juventus daleko bilo za Inter? Jurili bi ga po ulici slali bi mu metak?Otišao u drugu zemlju drugu ligu.Preteruje se. POZDRAV
K

Kleo

pre preko 2 godine

Uopste nije problem sto je resio da ode, problem je nacin na koji je resio da ode, i na koji je na kraju i otisao. Od starta je znao da ne zeli da ostane u Milanu ni pod koju cenu, ali nikada nije bio covek da to i kaze, nego je godinu dana od kluba trazio neke nebulozne uslove, znajuci da oni to ne mogu da plate, kako bi opravdao sebe, u smislu "E, ja sam hteo da ostanem, ali oni nisu hteli da mi ponude to sto trazim", a ustvari nije ni hteo da ostane ni u jednom trenutku. Isto tako je namerno sacekao da mu ugovor istekne kako bi sebi obezbedio bolji ugovor/bonus za potpisivanje u PSG-u, a svom menadzeru bolju/vecu proviziju. I onda se javi neko poput tebe i povrsno gleda stvari i komentarise, pa sta je sporno sto je otisao iz Milana.
K

KROJF

pre preko 2 godine

@Kleo Ako je to tako i to se znalo zašto je uprava pregovarala svo vreme?Nije to baš tako.Da ne pričamo o tome nije Milan ono što je nekada bio.Nemaju tu moć više.Stvarno misliš da bi Ševčenko Nesta i kompanija igrali tada da je klub bio u situaciji u kakvoj je danas? Naravno da ne bi.Uzmi mesija.Volim te Barselono više id kluba ovo ono čim je zaškripalo ĆAO. POZDRAV od onog što površno gleda stvari.
M

Mrkalo

pre preko 2 godine

Krojfe ne tupi Lepo ti je covek objasnio.Sto nije otisao godinu dana ranije,mislis da ima razlike dal ima platu u Milanu od 8mil,kolko mu je nudjeno,ili sto sad ima 10 u Psgu?Da ne pricamo sto vise sedi na klupi nego sto brani.
p

pfc den hag

pre preko 2 godine

Pa nije otisao u Inter ? Sta da je jednog dana ljubio grb a sledeceg stajao na sipci na severu ko gurovic ?
K

KROJF

pre preko 2 godine

@pfc den hag Ne vredi druže imaš određeni deo populacije sa FIKSACIJOM da je trebao da ostane u raspalom milanu i da se zajedno raspadne sa njima valjda bi tad dokazao ljubav prema klubu.
1

1244

pre preko 2 godine

Калинић,Мустафа,Гуровић...