Komentari na vest

Saldanjin agent otkrio: Partizan odbio 8.000.000 od Lila, žele ga i Everton i Sporting

s

stgostto

pre 23 dana

Taman da vratite pare sto su vam pozajmljivali ove sezone. Ili su sve te desetine miliona evra poklon drzave?
B

Bida

pre 23 dana

Tosi misli na tvoj udbaski klub drug kovam vratio 60 miliona vesicevih lukicevih i dzajinih jel ga znas i pored filovanje vodje i nemanjine opet vam dug 130 miliona
T

Toole

pre 23 dana

Kakvi 8 miliona decko je za 3 meseca dao 1 gol, nema kontinuitet bio je raspucam polu sezonu a sad ga nema. Ovako se pakuje transfer preko menadzera i portala kao odbili toliki novac. Zvezda bukarija jedva dala za 7 koji se dokazao u ls a ne ovog klipana koji daje golove zeleznicaru, imteu ili javoru.

Marko Pavlovic

pre 23 dana

ostaje za ls ili ide za 11miliona u sporting nakon kvalifikacija. provereno
S

SAMO TAKO ,GOSPODSKI

pre 23 dana

NORMALNO BEZ 12-15 MILKI NISTA. VREME JE DA SEBE CENIMO !
M

Magistar

pre 23 dana

U ovo ne veruje ni baba Kurana iz gornjeg Šiljegovca.
M

Meroni

pre 23 dana

Hahaha, pa šta piši ovi ljudi. Završiće u Trabzonsporu ili Rostovu za 3,5 - 4 miliona.
M

MANOL0

pre 23 dana

Agent i klub . Objava. Milioni. Dizanje cene. Imam resenja za 4 kolone.Zabo sam kod konacnog resenja.
G

GDE JE OSTAVKA?

pre 23 dana

Zašto je Vazura nakon svih ovih godina bez titule, blamiranja kluba u prvenstvu, kupu i Evropi, onakvih odlazaka Diabatea, Asana i Jovića i dalje u Partizanu? Uprava i Skupština kluba napolje.
K

Kinja Cuprija

pre 23 dana

Ko normalan veruje da su celnici Partizana odbili 8 miliona pa ti bi prodali i sopstvenu decu za mnogo manje para recimo milion.Za ovog ako uzmu 5 mil da slave kao titulu.
I

IVAN 82

pre 23 dana

Na sto smo spali da pored ovakvih sezona i dalje se pita Milos Vazura!! Pazi sad on nece da proda napadaca za 8miliona bogati?? Izgleda da su mu se osladile ove prodaje gde ima masnu proviziju. Cak i da peoda Saldanju za 10M, Bazdara za 5,6Miliona. Mislite li da bi dug se i malo smanjio?? Jadni smo mi kad jos dozvoljavamo da nam Vazura vodi klub.
V

Vulverin

pre 23 dana

Sta tebi znaci dal ga prodaju za 8 ii 200 miliona? Imas procenat od prodaje? Kad budes shvatio da Partizan (kao i Zvezda) sluze za pranje novca, bice ti lakse. Dobijaju milione iz budzeta, zato im se i je*e dal ce ga prodati za 8 ili koliko miliona.
X

Xyz

pre 23 dana

Lepo ja rekoh da je sramota da Bukari ode za manje para od Saldanje
A

Adrian Mutu

pre 23 dana

I real madrid jer hoselu ističe pozajmica... čovek je dobar igrač ali nema partizan na osovu čega da uzme više od 5 miliona za njega dao je jedan gol u drugom delu sezone zimus su mogli bolje da prodju ali sad teško pritom takvih igrača u ligama petice ima svuda mi nismo cenjena liga ni merodavna a on nije igrao ni evropu pa da su ga tamo videli živi bili pa videli do pet miliona i to neki osrednji tim ili kina i arabija kakav everton do juče igrao u nefčiju
F

Fudbalista

pre 23 dana

Zašto sa 8, kad će uprava to uspešno da proda za 3 i da nam uvali muda za bubrege kako je bio povređen i nije igrao veći deo proleća a da i sa 3 imamo zaradu od njega jer smo ga platili 1.5. Uprava napolje i da kad kažete 8 ...
H

Ha ha haa

pre 23 dana

Ds kako da ne. Koga lažete? Pričate da je sve namešteno a onda ovog lika kujete u zvezde. Nešto tu ne štima.
g

gosttttt

pre 23 dana

Aj ne lazite vise 8 miliona kao odbili pa sta ocekujete za njega 80 miliona aj ne lazi te vise...

Kalčopolista®

pre 23 dana

Zaista kada bi neko pogledao sa strane ko ne zna kako “funkcionisu stvari” u ling long ligi, pomislio bi da je Partizan 7 puta za redom prvak i 4 puta osvajac duple krune! Samo oni ciji ie intelektualni nivo pink, hepi, informer, turbofolk, zadruga elita isl moze da poveruje da je zvezda na posten nacin ovako dominantno “osvojila” titulu! Prvi deo sezone, Partizan ubedljivo najbolji, onakav vez na terenu, stvaranje 10+ stopostotnih sansi, zadnji vezni red Belic-Kanute pravi zid koji je rastavio na sastavne cinioce hvanga i stamenica u prvom derbiju, stopercina Ilic koji je u dzep spakovao onog punoglavca jola mijatovica, masina za davanje golova Saldanja, ekipa koja gde god je igrala sve redom je kidala! Onda dolazi drugi deo sezone, Belic prodat u AZ, Mening u Tursku, Ilic u Bolonju - transferi koji su domaci zadatak za zvezdine picopevce, Kanute koji je iz nekog razloga sklonjen, dakle cetiri zveri koje su mogle da se prodaju i posle titule na kraju sezone za vise para! Dakle neko je naredio da se Partizan oslabi! Njihove zamene Ovusu, Kadtiljo, Kovacevic nisu ni pribliznog kvaliteta! I tako oslabljen Partizan je bio prvi do prvog prolecnog derbija u kome je spremljen scenario da nas galaktikosi razbiju 5-0! Kad ono umesto toga, brutalna pljacka, kasapljenje kakvo odavno nije vidjeno, oprosten crveni karton jvangu, izmisljen drugi zuti severini i gol rukom za 2-2 koji se naravno nije ni proveravao jel je VAR na marakani tradicionalno pokvaren! Nakon te blamaze galaktikosa, vise sile koje im kipuju titulu su naredile da jednostavno galaktikosi, u koje ke spracano brdo narodnih para moraju biti sampioni i to sa minimum 15-20 razlike kako bi se opravdale tolike pare, pokusalo da dokaze da su to stvarno nekakvi terminatori koji jedu zivu decu i da je kent trenercina koja nije imala “srece” u Arabiji, Grckoj i na Kipru! Najbolji dokaz toga su 3 gore nabrojana igraca koja su otisla u kvalitetne timove, kao sto ce i Bazdar i Saldanja u lige petice dok sa druge strane, strani timovi znaju za jadac, tako da niko od ovih zvezdinih galaktikosa nece dobaciti do mls lige, poljske, ceske, kipra, arabije iako su brutalno “izdominirali” u prolecnom delu! Sportski pozdrav i podsetnik da mi i dalje hocemo kalcipoli u srpskom fudbalu!
K

Kejn

pre 23 dana

Tebi je fenomenalno, al zao mi ljudi oko tebe.
c

cia,bia,putin,podzemne vode

pre 23 dana

Zeks puma ti li si?!
S

SaDick od 20 mil

pre 23 dana

I ja isto bih mogao isto ovako da vodim jsd klub iz zg, isto ko Vucela, kazem ko za Sadicka prodali smo ga za 20 mil a u stvari ono samo 4-5 mil realnih para i 15 mil izmisljenih🤣
A

Alo Železnik

pre 23 dana

I ja bih mogao da vodim Crvenu zvezdu ovako kako je vode Terza, Mita, Čović i država. Bez po muke. Prilivi od države, prilivi od LŠ, prodaju se igrači, a klub u minusu gorem nego Partizan. Gde ima tu se i prosipa i to baš.
G

Grga Cvarak

pre 22 dana

Ajde sto mi Srbi izmisljamo, ali koji je interes kluba iz Spanije da laze za nas? Ajde, razmisli jos jednom, ako imas cime, pa se javi opet.
M

Merla 6 puta

pre 23 dana

Jaooo mukice cemu se oni raduju hahaha...nakon sto su POGUBILI DUPLE KRUNE i u Fk i u Kk ostalo im da se samo raduju sto ce Turcima pokloniti ovog izblajhanog polovljaka za 4 mil maksimalno,auuu na sta ste spali pa to je smehotres!
S

Smejem se....

pre 23 dana

Nogometni jsd klub iz laktasa vise ni u Tursku ligu da proda ne moze igraca!
b

bbbbbbbbb

pre 23 dana

Turski klubovi su za nase,svijet izmislili.
C

Cirkus od kluba

pre 23 dana

Terza zimus za 3-4 klinca zaradi Zvezdi 30+ mil, a ovi sto cak 7 god titule videli nisu i 20 god nisu igrali LS slave sto ce prodati belokosu Sladjanu u smesnu Tursku ligu za 3-4 mil....Cirkus🤣
A

Alo Železnik

pre 23 dana

Ti si pravi cirkus od čoveka, pa zar stvarno misliš da je Terza "zaradio" ZVEZDI neke milione 🤣. Ili si jako naivan ili pišeš u pauzi između časova, ne znam da je sad neki raspust?!
g

gluoan

pre 23 dana

iq broj patika
?

??

pre 23 dana

Ima partizan svake godine po jednog igraca koji odskace od ekipe, al fudbal je timski sport, a njima je tim u kanalu. Dzabe da uzmu i 50m za saldanju kad nece napraviti nikakvu ekipu. Opet ce da dovode nekog arandjela, antica, kanutea i ostale kiksare koje niko nece i opet ce da ubodu nekog napadaca koji nesto zna. Sve ce se ponoviti kao i prethodnih godina, tako da ce se ponoviti i njihovo ispadanje u evropi sa eventualnim blamiranjem. Naredna godina ce im biti jedna od gorih u istoriji. Vosa ce da se pojaca, tsc ce da se pojaca, zvezda ce opet biti dominantna, daj boze radnicki da nastavi ovako, cuka standardno solidna i eto partizana na 3, 4 poziciji na kraju
G

Grobarcina

pre 23 dana

ODE SLADJANA U TURSKU ZA 4 MIL, ZIVI BILI PA VIDELI!
Z

Zvezdas1989

pre 23 dana

Ko god ga uzme se bas zeznuo,nemoj te me zezati nije mogao pravi razliku u Azerbejdzanu,u Partizanu dao ovoliko golova jer je bila ozbiljna klanjalica na pocetku,kako niko dosad nije shvatio Partizan da dovede spica bez jedne noge on ce dati 10 golova,toliko o prvenstvu
M

Miloschichichci

pre 23 dana

Ko o cemu ku**a o postenju.
B

Baxter88

pre 23 dana

Partizan nije u stanju da odbije ni 8M kamencica a ne evra, sto ce reci da je ta "ponuda" samo fina bajka...
V

Vrli svet

pre 23 dana

U stanju je. Kad ti drzava daje milione evra na svaka dva meseca, onda je u stanju da odbije.
m

milo123

pre 23 dana

Sobzirom da je Saudanja najbolji Brazilac u Evropi, ja mislim da Karleto razmislja da iskulira Mbapea i da dovede njega. Ovo deluje kao odvlacenje pazlje od javnosti.
R

Reč je reč

pre 23 dana

Koliko je sladak ovo nije realno :oooo

Mr 007

pre 23 dana

Retko koji stranac iz vecitih bi mogao biti kvalitetan za klubove poput Lila i Evertona. Recimo Bukari,Kanga i Sanogo iz Zvezde,dok iz Partizana jedino Leonardo. Saldanji je Turska po meri.
Z

Zrndoje

pre 23 dana

Ko su "veciti"?
R

Realnost

pre 23 dana

Partizan naplati napadače,Rikardo 4.5 m (do duše iz 2va put) Sadik 5m fiksno I još toliko na bonus,sada Saldanja,pa videćemo da se ne licitira. Gde pare idu,to se za PFC i CZV ne zna,Cigani kao čistunci,za beka Terzića plaćano na rate račun u Nemačkoj,a ovamo prozivke na PFC. Nego zanimljiva situacija, Partizan bez trofeja evo 5 ili 6 godina,a prodaje bolje napadače,e sada kolika je satisfakcija prodavati a ništa ne osvajati to je upitno.
7

7 za redom...

pre 23 dana

@Realnost Samo vi prodajite a mi ce mo da vas deljamo!
R

Robokap

pre 23 dana

Zna se gde idu pare, BG na vodi ceka...
o

onako usput

pre 23 dana

Ma šta 8 , ili 30 kg krompira ili ništa od prodaje ! Ja garantujem za ovog dečka !
G

Guh

pre 23 dana

Kakva laz, Ovaj nogometni klub ne moze nikog da proda
@

@guh

pre 23 dana

Boli a Slavko Komare? :) placi muso
G

Gostza

pre 23 dana

Kuku kolika halabuka sekundaraca... Pa ni igraci Obilica koji su dominirali srpskim fudbalom neko vreme, ne uspese da se prodaju u neke renomiranije klubove renomiranijih liga. Pa da se jos posle toga i pomenu u nekoj vesti. Bez sekiracije, trebalo bi da ste vec oguglali na to.
E

Enzo

pre 23 dana

ma da bre, kao što je Boaći onomad otišao u Čelsi
p

piutreys

pre 23 dana

ako uzmu 2 milke dobro je, mslm menadzeri a Jsd 100 000 dosta....
R

Rural urban

pre 23 dana

JSD ce i ovako dobiti milione iz budzeta...
M

Mudra breskva

pre 23 dana

Oni prodaju u Primeru u Budnesligu u kvalitetne lige Evrope a moja zvezda komunisticka samo Rusija. Smesni smo bre i placem zbog toga...
N

Nenad1246

pre 23 dana

Svaka cast Partizanu, makar prodaje igrace u lige petice a ne kao mi u Rusiju ili Amerika, menadzerske kombine. Alal vera Grobari vi ste moji idoli.
D

DzoniRS

pre 23 dana

Meni je najjace sto se Saldanja pominje u kontekstu klubova kao sto su Lil, Everton i Sporting. Jer kao, eto, dovoljno su zvucna imena da izgledaju kao verovatne destinacije za njega. A realno, on ne moze vodu da nosi nikome od spomenutih napadaca u tekstu. Jos kao turski novinar pisao nakon sastanka sa njegovim agentom. Ocigledno mu je agent dao neku susku da napise ovako nesto, da bi ga uvaljali u neki turski klub. Pojavio se na mecu ova dva da bi moglo da se prica da je barem jedan od njih zainteresovan, jer onda i to moze da se iskoristi da ga uvaljaju nekom Sivasu ili Gacijantepu.
@

@dzoni

pre 23 dana

Kada ce da shvatis da nikoga nije briga sta je tebi "najjace". nadji zivot besposlicaru
K

Kaze

pre 23 dana

Everton iz Čilea i Sporting Kristal iz Perua, dajte bre dečko je suv prosek...
T

TipicnaCrnaPropaganda

pre 23 dana

Tipična propaganda crnih koji ove sezone slave za njih veliko drugo mesto:)))Od početka ga predstavljaju kao da je Ronaldo, a biće gori nego Umar u Španiji:))))Još samo da se ugovore neki bonusi sa Evertonom pa da crni imaju za koga da navijaju umesto za klub koji još u svom imenu ponosno nosi JSD:)))))Problem je i što Everton nije ispao u drugu ligu i onda teško da će im trebati drugoligaški igrač:)))
a

a zasto stavljas

pre 23 dana

Smajlije kada si zapravo besan, cmizdris i lomis sve po kuci od nemoci?
T

TipičanCrveniBudak

pre 23 dana

Kao Umar u Španiji..a taj Umar je prodat iz Almerije u Sosijedad za 24 miliona evra..to je kad sabereš sve vaše izlazne transfere u zadnjih 10 godina
@

@budak

pre 23 dana

Kakve veze ima sa Srbijom to sto je Almerija prodala Nigerijca Sosijedadu? I zasto bismo to poredili? A i ako poredimo, Zvezda je damo ove sezone prodala igrace za dosta vise od te cifre. A koliko je Sadik dobar, govori to sto Sosijedad gleda kako da ga se sto pre resi. Mislili da su doveli novog Isaka, kad ono, grobarska trange-frange kombinacija koja je imala dosta srece u Segundi. Bukvalno ih Almerija odrala za njega.
B

Bida

pre 23 dana

Bole u crna ptopaganda nego tipicna udbaska ptopaganda sa svim drzavnim mecijima u srbiji
S

Sladajac

pre 23 dana

Prodao bi njega Arizona za 4 mil...
b

bljak

pre 23 dana

klub koji uzima milione i milione kao nemaju para za licencu cu pa mole od drzave odbija ponude velike? pa da li je ovo realno? ima li ogavnijeg kluba
g

gost sa juga

pre 23 dana

vidim cigane kako pisu sigurno da kako da ne i tome slicno a oni uvaljali bukarija koi je gori igrac od Saldanje za 8 milii
p

prti

pre 23 dana

Matori taj Bukari ima bar brzinu ovaj nema nista. I taj Bukari je davao golove i LS pa i najboljem Engleskom timu a Saldanje ucackao jedan odbitak na derbiju i to mu je to za ovu sezonu.
g

gost778

pre 23 dana

Brate REALNO Bukari je uvalio City-u a saldanja pazaru,surdulici mladosti Gat
g

gost sa juga

pre 23 dana

mislim da je Sporting najbolja opcija jer zna jezig odbosno maternji mu je nije toliko jaka liga pa bi bio zver a bilo bi fino da bude ponudeno oko10/11 miliona onda bi profit kluba samo od Saldanje dosta smirio i dugove a i od toga bi mogli napraviti sjajnu ekipu i dobro je sto odlazi tek na kraj kvalifikacija te ako ga sad odma ne prodaju neka produ kvalifikacije de ce da ako ista ima najmanje 3 nastupa u svim takmicenjima i to protiv jakih klubova te mozda ta cifra moze i da poraste naravno sve 3 opcije bolje nego Fenerbakce ili Galatasarej ako pricamo za razvoj igraca
s

sta ih briga

pre 23 dana

ne moraju da prodaju imaju Oskara
N

Nemanja8989

pre 23 dana

Ovaj Sladanja je prosecan igrac,cak bih rekao i ispod proseka,ne znam zasto su ga ovoliko digli dao je golove u ovoj nasoj livada ligi,kada bude otisao u jacu ligu nece se videti.
D

Dejani

pre 23 dana

Sporting ima onog Guyokeresa i Paulinha, uz to su se interesuju za Kaio Jorgea iz Juvea, a Everton Beta plus Calwin-Lewin i mladi Chermiti. Ne razumijem kako još za Slađanu da se interesuju.
L

Licemeri

pre 23 dana

Tako ste pričali i za Sadika koji vas je takođe urnisao po terenu ( šta se dešavalo van terena zbog vaših spletki, nije do njega) pa eto gde je sad. Za razliku od vaših vedeta Radonjića, Erakovića, Mijatovića novog Mesija, Donalda, Falka i tako dalje, da ne nabrajam. P.S. Kad su oni mogli ono drvo od Bukarija da uvale nekom za 7 miliona, makar to bili Ameri, što ne bi i Partizan Saldanju?

Mali peca

pre 23 dana

On ako vredi vise od bukarija da me j...... ceo stadion .
k

kako "da te.."

pre 23 dana

Tebe već jeste..
X

XxTheOnexX1

pre 23 dana

Pocinje Saga „Mbappe“ 2.0 .. Sad cemo celo leto da čitamo gde će da ode …
v

vroom

pre 23 dana

Ako je ovo rekao njegov agent znaci da je mozda bila ponuda od Valensijena u iznosu do 3 miliona, a da su nekakvo interesovanje pokazali u najboljem slucaju Stouk Siti i Vitoria Gimaraes.....
G

Gostgost

pre 23 dana

Malo reklame nikad nije skodilo
D

Dzi

pre 23 dana

Jeste da je saldanja nekih 80 milkiii i to daju svi...ali nam treba za ligu sampiona i borbe sa Realom...ima tu zelju da Vinisujusu objasni neke stvari... Ljudi iz Brazilske tv danonocno prate njegov zivot ovuda.. velika je zvezda...secam se gostovanja u lucanima... 3 deteta mu traze da se slikaju.. i to ne iz dosade...nego dosli samo zbog njega...mali Lazo nam otkriva da je pobegao iz skole taj dan...ono jes bila subota...ali pobegao...jedan Dragan kaze da je saldanja novi sadik.. Gospodin Bogdan da od Marka Scepovica Partizan nije imao boljeg centrokampistu ...
D

Drndo

pre 23 dana

Otici ce za te pare kao sto je Pavlovic prodat za 10 miliona. Sami sebe lazu
J

Jeki

pre 23 dana

Dobar vic! 🤣🤣🤣

Bojank91

pre 23 dana

s tim da plate igrača Partizana ne saznamo dok ne pobegnu iz kluba ko zna šta je od ovog istina
0

0999

pre 23 dana

ODBILI 8 A PRODACE GA ZA 3 MIL. VIDECETE. PUMPAJU MU CENU. PROSECAN IGRAC. KAZAKHSTAN SRBIJA KIPAR. TO SU LIGE ZA NJEGA
d

d.g.

pre 23 dana

Spin mašinerija u punoj brzini.
Z

ZV

pre 23 dana

Ajde,da poverujem da ne izmislja novinar mocarta nego Saldanja, Seko Saldanjin agent. Ali neko zela kao cuko. Nego,sta ima novo oko procenata za Sadika,niste odavno pisali?
D

DjoleRx

pre 23 dana

Partizan nije nikad u svojoj istoriji odbio 8 milki, a verujem da bi u ovoj fazi dali sve zaposlene u društvu za te pare.
N

News

pre 23 dana

Pocela reklama Saldanje preko portala. Prvo on ne moze da dobije radnu dozvolu da igra u Engleskoj. Nema ni jedan uslov, dovoljan broj utakmica za reprezentaciju, nije ispod 21 godine,nema EU pasos,ne dolazi iz top 5 liga. Sporting kupuje diretno brazilce iz brazila ili manjih klubova u Portugalu I to vecinom za mal novac. Saldanju moze kupiti neki tim iz Turske ili Rusije
J

Jöle 39

pre 23 dana

Neko za 10 miliona u ligu petice a neko najboljeg galaktikosa i pored svetskog rekorda i niza pobeda bez poraza, proda u SAD.
a

auuuuuu

pre 23 dana

auuuuu druzeeee ok dobar igrac al ono 3 milke pa kod arapa i to je to....kakve lige 5 ice i ostali bakraci...
M

Ma da bre to

pre 23 dana

Taman prpdaju njega za 8m i vrate drzavi sto im dve god placa evrolicencu i 2m fss sto im dao onomad da se ne ugase. Koga bre vi lozite ovde? Vama su trenutno dva najbolja i najvrednija igraca jovanovic i korejac. Ovaj nije igrao mesecima, evropska takmicenja viseo nije i sad ce neko da tresne 8m za njega....pa vi ste sprdnja. Krenulo sponovanje da se proda. 3 tekst za 6 sada.
Z

Zaim

pre 24 dana

U ovoj vesti ima dosta nejasnoca.Prvo,cega osam miliona,zatim sta je bilo kad se menadzer probudio ?
A

Alo bre

pre 24 dana

A uprava?????Nece se nikad promeniti jer smo mi aktivni na komentarima samo a i dok ne padne zvalavi sa njegovim deckom bivsim iz zemun polja
m

metalika moj dobar

pre 24 dana

haha jeste 100% vazura odbio 8 miliona ...mi bre nemamo za licencu i plate cuj ovaj kao odbio 8 miliona
8

8

pre 24 dana

Transfer sledi posle Copa America beše pozvan da igra za reprezentaciju Brazila , . . .
S

Samo gost

pre 24 dana

Iskreno želim da ga JSD proda bar za 10 miliona evrića da bi cele naredne godine imali o čemu ovde da pišu jer o nekim drugim uspesima teško da će imati....
J

Jhvpo

pre 23 dana

Pored vas i vašeg Oskara ni Real nebi prišao tituli
P

Poosi

pre 24 dana

Sigurno hah..
s

svojevremeno...

pre 24 dana

I onaj Scepa Scepanovic ode u Liverpul za 12 milki..Ali samo na groboskom mocartu hahaha
p

papapaoa

pre 23 dana

AHHAAHHAHAHA KAZE GROBARSKOM MOCARTU, druze moji koji portal ti gledas svaka druga vest crvena zvezda pa crvena zvezda, miloje pa miloje dobro je shvatili smo toliko ne pisu spanci o gvaridoli arteti i alonsu kolko ovi nasi pisu o miloju
R

Rodman93

pre 23 dana

Ne ne, onaj vaš Boaći je otišao u Čelzi, Liverpool i ko zna gdje sve ne. Vidim prodajete igrače u najveće evropske klubove. Sve pršti od izlaznih trofeja i kvaliteta. Al malo sutra.
b

bas cudno

pre 24 dana

Pa sto da ne odbiju kada im sultan placa sve transfere i licence , daje lovu za enormne plate i ovi ni dinara ne trose godinama..To ZLO treba satrti do semena da nikada vie ne nikne..
Z

Zvrk2

pre 24 dana

Tako je bre, nema ništa ispod cene! P.S. Kad će plata?
D

DDF

pre 24 dana

Saldanja je planiran da ostane do samog kraja avgusta u Partizan,malo ozbiljan klub iz"liga pet"sigurno nece cekati napadaca tako kasno...zavrsice na kraju u nekom osrednjem timu Turske ili Rusije za daleko manje novca od trazenog
P

Popsi

pre 24 dana

Kakva liga 5? On je za našu ligu malo bolji igrač, realno.
@

@Popsi

pre 23 dana

Da je u Zvezdi dao bi bar 30 golova ove sezone.
D

Deniz

pre 24 dana

Slabo pratim našu ligu, ali sam ovog momka primjetio, ako Partizan pristane ispod 15 mil evra da ga proda, mislim da su "ludi". Kakve se rupe od igrača prodaju za 30-40 mil, a za ovog momka nude neku siću, pametno što su odbili.
D

Dzi

pre 23 dana

Cim si umesto miliona stavio "milke" bilo mi je jasno da je tako kako si rekao...nema tu...
D

Deniz

pre 23 dana

Druže "mil" je skraćenica za milion, a ne za "milke", čisto informativno. Izvor; https://sr.wiktionary.org/wiki/milion
B

BokiUSA

pre 24 dana

Iskreno on je I najbolji u Partizanu. I ocekivano je da ga prodaju. Sve linije tima skripe a posebno odbrana I Partizan mora da prodaje nebili se napravio proctor za nekog novog igraca..
O

Ovo zvuci kao

pre 24 dana

Odbio sam Megan Fox, a zele me jos Kim Lardasian i Bela Hadid. Na kraju cu da zavrsim sa Jovanom Jeremic 😂😂😂
P

Pero111

pre 24 dana

Ajme
J

Jadno muško

pre 24 dana

Strašno!
I

Ih

pre 23 dana

A nabacuje mi se Sofija Vergara, ali nece me lako osvojiti!
E

Eseks

pre 23 dana

Najbolji komentar dana a mozda i komentar godine!! Svaka cast
P

PetarBozovicZorz

pre 24 dana

I ja kraju ga prodaju za 3 miliona.
P

Poosi

pre 24 dana

I stave u džepove.
G

Gostgost

pre 23 dana

Na kraju ga prodaju za 3, drzava im da jos 5, oni na sva usta razglase da su ga prodali za 8, i bonuse, procente... Zvuci jako poznato
S

Sladjana 3.mil

pre 24 dana

Metlanje cak 6 puta za redom u derbijima u kosarci i cak 4-5 puta za redom u fudbalu, to je za Ginisa!
g

ginise

pre 24 dana

Ajde oladi malo... Za ginisa je to koliko ste od 2012 dobili para od drzave. Toliko ni jedno sportsko drustvo nije dobilo nikad ni od koga
@

@ginise

pre 23 dana

Kao celo sportsko drustvo smo dobili manje nego KK Partizan. A kad na to dodas i FK Partizan, nema vam ravnih. Nije lepo lagati
N

Ncgk

pre 23 dana

Već zaboravi 2:1 na JNA
m

milo123

pre 23 dana

@ginise: realno Zapisnicari treba da dobiju te pare za sve uspehe koje su postigli u prethodnih nekoliko godina, i niko drugi ni centa!
B

Bida

pre 23 dana

Naravno metla uz pomoc vodje a sta igrate u evro ligi u fudbalu xaxavaterpolu xaxa
g

gostq

pre 24 dana

Zamisli u Everton, prvi spic... Iskreno, nadam se. Bas da vidimo koliko smo daleko od Engleza, ali sumnjam da je ovo tacno
z

zaboravio

pre 24 dana

je da pomene da ga zelii barselona 2009 i milan 2005
M

Metla 6 puta

pre 24 dana

SVI GA KAO "ZELE" I NA KRAJU ODE U TURSKU ZA 4 MIL I NI EVRA VISE!
m

miile

pre 24 dana

a volite metle đubretari